- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
7 aydır bu durumu yasıyıorum her regle günümde böyle isyan da emek istemıyorum
sms yoruldum artık her ay![]()
![]()
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 aydır bu durumu yasıyıorum her regle günümde böyle isyan da emek istemıyorum
sms yoruldum artık her ay![]()
![]()
Amin inşanlah cnm BN bi kere yaşadım onu çok güzeldi ama kursagımızda kaldı işte allahım tekrar yaşatmayı nasip eylesin. AminTeşekkür ederim Cnm inş Allah burda hamileyim demeyi nasip etsin hepimizi
Amin cnm Bnm bnde bugün çatlama iğnesi oldum yarın geceye de doktorumuz ilişki önerdi dua edelim allahım hayırlısını nasip eylesinİnşallah Cnm artık çalışmalarımız mayıs ayına kaldı paylaşalım dua edelim bir birinize inş başarıcaz bu üç aylarda allahım dualarımızı kabul etsin
Cnm senin yumurta kaç mm olmus peki?Amin cnm Bnm bnde bugün çatlama iğnesi oldum yarın geceye de doktorumuz ilişki önerdi dua edelim allahım hayırlısını nasip eylesin
24.7 mm olmuş hapin incirin ve hayıt damlasının sayesindeCnm senin yumurta kaç mm olmus peki?
Bnmki de hep az adet olurum günde bir pet degiştirrim o da dolmaz bileArkadaşlar ben dün öğlen Regle oldum
Ama bugün sadece 1 pet ve oda dolu dolu değil
Sanki bitiyo
Böyle durumda karşılaşan varmı ?
Ama benim ilk defa böyle olduBnmki de hep az adet olurum günde bir pet degiştirrim o da dolmaz bile
Hayıt damlası var inciri kaynatdıktan sonra ılımasını bekliyorum sonra bardağa alıyorum içine damla damlatıyorum çok iyi bir damlaİncir ve neyin cnm anlamadım
Nasıl yaptın pki?
Bilemiyorum cnm doktoruna sor bi kere ama normal bazı aylarda olabilir bnce bi kaç defa daha böyle olursa doktora gitAma benim ilk defa böyle oldu
Kan pıhtı pıhtı Petre
Nerden bulabilirm Cnm onu
Nasıl uyguladın
Bende incir havuç kürünü yapmıştım
Bide tarçın+baş+çörek otu karışımını yapmıştı
Pazartesi gidicem cünki Regle olursan 3 günü gel demişti klomen vericek sanırım yineBilemiyorum cnm doktoruna sor bi kere ama normal bazı aylarda olabilir bnce bi kaç defa daha böyle olursa doktora git
Annem bana tohumunu da gönderdi ama toz haliyle de satılıyo bnmkı tozdu ve dut pekmezinin içene koydum her gece bir kaşik yedim adetimin 4. Günü ben başladımOkudum axönce ama tohumundan bahsediyo aktardan alın havanda ezin demleyin günde 2-3 bardak sıcak tüketin diye
Bunuda denerim Cnm inş
Bu sefer olur
Ama çatlatmak için havuçta koy Cnm içine iyi geliyo
Peki ne Zaman başlayım içmeye