bi sorun var?

İnşallah Cnm artık çalışmalarımız mayıs ayına kaldı paylaşalım dua edelim bir birinize inş başarıcaz bu üç aylarda allahım dualarımızı kabul etsin

İnşallah Cnm artık çalışmalarımız mayıs ayına kaldı paylaşalım dua edelim bir birinize inş başarıcaz bu üç aylarda allahım dualarımızı kabul etsin
Amin cnm Bnm bnde bugün çatlama iğnesi oldum yarın geceye de doktorumuz ilişki önerdi dua edelim allahım hayırlısını nasip eylesin

Arkadaşlar ben dün öğlen Regle oldum
Ama bugün sadece 1 pet ve oda dolu dolu değil
Sanki bitiyo
Böyle durumda karşılaşan varmı ?

Nerden bulabilirm Cnm onu
Nasıl uyguladın

Bende incir havuç kürünü yapmıştım
Bide tarçın+baş+çörek otu karışımını yapmıştı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 29
Bak cnm damla bu banada annem almiş gönderdi aktarlarda olur sanırım ya da çocuk olsun diye böyle şeyler doğal karşimlar filan satan yerler oluyo BN üç bardak kaynamiş suya sekiz inciri ikiye bölüp sekiz dakika kaynatıyorum soğuduktan sonra bardağa koyuyorum damlayı da dört damla damlatıp içtim sabah aç karnına akşam tok yatmadan önce çok işe yarıyor yumurtaydı iyi geliştirici bişey internette araştır çıkar faydaları cnm

Okudum axönce ama tohumundan bahsediyo aktardan alın havanda ezin demleyin günde 2-3 bardak sıcak tüketin diye

Bunuda denerim Cnm inş
Bu sefer olur

Ama çatlatmak için havuçta koy Cnm içine iyi geliyo

Peki ne Zaman başlayım içmeye

Okudum axönce ama tohumundan bahsediyo aktardan alın havanda ezin demleyin günde 2-3 bardak sıcak tüketin diye

Bunuda denerim Cnm inş
Bu sefer olur

Ama çatlatmak için havuçta koy Cnm içine iyi geliyo

Peki ne Zaman başlayım içmeye
Annem bana tohumunu da gönderdi ama toz haliyle de satılıyo bnmkı tozdu ve dut pekmezinin içene koydum her gece bir kaşik yedim adetimin 4. Günü ben başladım

Back