- 11 Mart 2016
- 782
- 1.070
- 63
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm saol bana ilk iki ay klomen verdi yumurta oluşmadı sonraki ay latrozele verdi o hap ve incir kürü yaptım o ay yumurta oluştu çitlama ignesi ile de çitlattık hamile kaldım bu ay tekrar başlıyoruz korkuyorum bu sefer olmazsa diye inşanlah olur ikinci ignem olucakAyy Cnm cok üzüldüm
İnaşaşlah tekrar hamile kalırsın bütün isteyen herkes hamile olsun en yakın Zaman'da
Sana hangi İlacı verdi yumurtan için?
Cnm benim bende klomen kullandım iki yumurta da 22 mm oldu ve iğne yaptı bana bugün 1 hafta oldu ama bende sol tarafındaki kasık cok ağrı sancı varamin cnm saol bana ilk iki ay klomen verdi yumurta oluşmadı sonraki ay latrozele verdi o hap ve incir kürü yaptım o ay yumurta oluştu çitlama ignesi ile de çitlattık hamile kaldım bu ay tekrar başlıyoruz korkuyorum bu sefer olmazsa diye inşanlah olur ikinci ignem olucak
Kolumdan yaptı doktorklomeni kullanırken bende o hafta oldu aynen iğneden sonra da azar azar devam etti
sua da hala var
sen göbeinden mi? kolundan mı yaptırdın iğneyi?
Hamilelikte yerleşme kanaması oluyor kimi bayanlarda adetten önce yani Bebek yerleşirken içerdeki kalıntılarda dışarı atılıyorBİŞEY SORMAK İSTİRYORUM ????
ADET ÖNCESKİ KAHVE RENGİ LEKE
YADA GEBELİK BAŞLANGICINDAKİ KAHVE RENGİ AKINTI ARASINDAKİ FARK NEDR BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN.
Cnm adetine kaç gün kaldı kahverengi leke mi geldiBİŞEY SORMAK İSTİRYORUM ????
ADET ÖNCESKİ KAHVE RENGİ LEKE
YADA GEBELİK BAŞLANGICINDAKİ KAHVE RENGİ AKINTI ARASINDAKİ FARK NEDR BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ LÜTFEN.
inşallah canım hamılesındır yerleşme kanaması olabılırBirde kasıklarım ve belim ağrıyor
Hayırlısı olsun cnm inşanlah hamilesindirBirde kasıklarım ve belim ağrıyor