Bi ömür böyle trip çekilirmi yaa......

umarım dediğin gibi olur tabikiii....

şuan rahatlamaya çalışıyorum zaten sonra unutma safasına geçicem sırayla herhalde :)) bir telle tekrar hatırlayacağım kesinde buda boş bir çaba olcak ama bir çıkar yol bulmam lazım kesin çözüm.........

bosver sen,
kuslugunu triplerini hic farketmemis gibi yine baba de elini op helallesmeyi dene ve yola cik
triplerinin farkinda olmadigini sandiginda yapmayida birakir zaten

bence söyle direk... Ben ne zamandır ailemin yanına gitmiyorum şimdi gidecek olduğum için mi bu şekilde davranıyorsunuz bana de kp.e...

ben bu tarz olaylar karşısında susmama taraftarıyım çünkü sustukça insanlar tepene çıkarlar.. bi nevi sen de tavrını koy ortaya ama umursamamakla falan değil.. çünkü senin rahatsız olduğun belli bu durumdan ve onlara bu davranışları için rahatsızlığını dile getirmezsen tekrarı gelir...

Son zamanlarda davranışlarında belirgin değişiklikler varsa kayınb.nıza bir bahaneyle kan tahlili yaptırtın çünkü aniden ve sinsice ortaya çıkan bazı hastalıkların ortak belirtisi aşırı alınganlık,düşmanlık,depresif durum olabiliyor,tabi doğuştan naletse bişey diyemem ama diabet,guatr gibi bi hastalık varsa ilaçla stabil tutulabilir, hem onun canını hem kendi ruh sağlığınızı kurtarmış olursunuz böylece

günaydın kızlar 16.30 da uçağım var erken kalktım eksiklerimi tamamlamak için şimdi tavırları merak ediyorum bakın günüm nasıl rezil olucak ya asıl bozulduğum birde eğitimli insanlarsınız olay nedir yani birde benden hep bir beklentileri var ama eşim ve bende saygıda kusur etmeyen haftanın 1-2 günü onların gönülleri olsun diye yanlarına giden diğer taraftanda kendi hayatımızı yaşayan insanlarız onlarla bağımlı diiliz yani canımız nasıl isterse öyle yaşıyoruz onlara göre planlamayız hayatımızı bir karar alırız onlar gerçekleşince öğrenir iste onların içindeki öfke bunlara... ben onların beklentilerini karşılayacak bir gelinde değilim zaten kendimi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…