Bi ömür böyle trip çekilirmi yaa......

Canım ben de 4 senedir evliyim.İlk 7 ay beraber yaşadım eşimin ailesiyle...Köyde 5 dk ötemizde evleri olmasına rağmen üstelik.Neyse biz kendi evlerine herhangi birşey için gidip geç kaldığımızda bile kayınpederim aynı dediğin gibi çocukça kaprisler yapıyordu.Merkeze gitsen habire arayıp nerdesiniz diyordu.Kaynanam ay siz gelene kadar uyuyamadım,karnım ağrıdı diyordu...Önceleri taktım kafama...Sonra aman banane dedim.Eşime de anlattım.Her gittiğimiz yerde çocuk gibi arancakmıyız dedim.Hak verdi.Bir kaç kez azarladı babasını...Sonra ikimizde hiç takmadık.Onlarda vazgeçti bu huyundan.Olurda yine yapacak olurlarsa tınlamıyoruz bile:)

Yani ne kadar zamandır bu tarz sounları yaşıyorsun bilmiyorum ama eminim sende anlayacaksın beni.Umursamamayı öğreneceksin...Mecbur...Bir ömür onların kaprisini çekemezsin çünkü...

umarım dediğin gibi olur tabikiii....

sana açık açık ailenin yanına gidemezsin demiyor değil mi
o zaman boşver canım istediği kadar trip yapsın surat assın görme duyma anlamamış gibi davran hiç üstüne alma bildiğini yap:19:
kocan senin yanındaysa gerisini çok da umursamamak gerek:31:

şuan rahatlamaya çalışıyorum zaten sonra unutma safasına geçicem sırayla herhalde :)) bir telle tekrar hatırlayacağım kesinde buda boş bir çaba olcak ama bir çıkar yol bulmam lazım kesin çözüm.........

bosver sen,
kuslugunu triplerini hic farketmemis gibi yine baba de elini op helallesmeyi dene ve yola cik
triplerinin farkinda olmadigini sandiginda yapmayida birakir zaten

bence söyle direk... Ben ne zamandır ailemin yanına gitmiyorum şimdi gidecek olduğum için mi bu şekilde davranıyorsunuz bana de kp.e...

ben bu tarz olaylar karşısında susmama taraftarıyım çünkü sustukça insanlar tepene çıkarlar.. bi nevi sen de tavrını koy ortaya ama umursamamakla falan değil.. çünkü senin rahatsız olduğun belli bu durumdan ve onlara bu davranışları için rahatsızlığını dile getirmezsen tekrarı gelir...

Son zamanlarda davranışlarında belirgin değişiklikler varsa kayınb.nıza bir bahaneyle kan tahlili yaptırtın çünkü aniden ve sinsice ortaya çıkan bazı hastalıkların ortak belirtisi aşırı alınganlık,düşmanlık,depresif durum olabiliyor,tabi doğuştan naletse bişey diyemem ama diabet,guatr gibi bi hastalık varsa ilaçla stabil tutulabilir, hem onun canını hem kendi ruh sağlığınızı kurtarmış olursunuz böylece:21:

günaydın kızlar 16.30 da uçağım var erken kalktım eksiklerimi tamamlamak için şimdi tavırları merak ediyorum bakın günüm nasıl rezil olucak ya asıl bozulduğum birde eğitimli insanlarsınız olay nedir yani birde benden hep bir beklentileri var ama eşim ve bende saygıda kusur etmeyen haftanın 1-2 günü onların gönülleri olsun diye yanlarına giden diğer taraftanda kendi hayatımızı yaşayan insanlarız onlarla bağımlı diiliz yani canımız nasıl isterse öyle yaşıyoruz onlara göre planlamayız hayatımızı bir karar alırız onlar gerçekleşince öğrenir iste onların içindeki öfke bunlara... ben onların beklentilerini karşılayacak bir gelinde değilim zaten kendimi biliyorum

Back