- Konu Sahibi Nehir_0685
-
kızlar slm yorumlarınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim beynim durdu artık... bu bayramda ailemin yanına gidemedim eşimin işlerinden dolayı bu 4. bayram oldu ailemde bozuldu onlar farklı şehirde biz farklı şehirdeyiz şimdi bayram bitti ve ailemin yanına gidiyorum yarın uçak biletimi aldım bile küçük kızım ve ben çok heyecanlıyız eşimde gidemedik diye biraz üzülmüştü oda memnun bu durumdan.. gelelim konuya
kayınpederim nedenini bilmediğim bir şekilde tavırlara girdi gidicez diye çocuğu eşimle gönderdim vakit geçirsinler diye sonra ben gittim almaya içeri girdim ne bir selam ne bir hoşgeldin sadece annesi konuşuyor oda mecburiyetten kapılar yüzüme çarpılıyor anlam veremedim annesi yemek ye kızım dedi yemedim sinirimden çocuğu hazırladım hemen çıktım sinirimn bozuldu arkadaşımın yanına gittim biraz muhabbet ettim kızımı parkta oynattım şimdide eve geldim sinirlerim bozuldu yarın uçağa binmeden uğrıcaz oaraya nasıl davranacağımı bilemiyorum.... ailemin yanına gittiğimdede birçok trip yapıcaklar biliyorum takmıcam diyorum olmuyor eşimin yanında bu hareketleri yapmıyorlar normalde iyi anlaşırdık ama son 2 aydır olur olmadık şeylere küsüyorlar kayınbabam çocuk gibi trip atıyor küsüyor kapı çarpıyor ilgi çekmeye çalışıyor ben şaşırdım kaldım seyahatimin başında sıktılar canımı.......
yaşlılar bazen böyle davranır normaldir. yaş geçtikçe daha fazla ilgi bekliyorlar. burda iş size düşüyor. surat asıp konuşmamak yerine, nasıl olduğunu sorun kayınpederinizin. biraz ilgilenip konuşun, gönlünü alın. bir süreliğine gittiğinizi ama yakın zamanda geleceğinizi falan söyleyin. hem o mutlu olur hem de siz de yok yere sıkıntıya girmemiş olursunuz.
Valla kimsenin oyuncağı değilsin,ailene giderken de herkesin tek tek gönlünü yapacak halin yok...Niye takıyorsun amannn boşversene.Sen takacağına kayınpederin taksın:) gül geç:)Kendine tatili hiçç zehir etme :)
haklısın canım benim o bugünlük takıntım yarın ailemin yanına geçince unutucam o burda kendi gerginliğiyle başbaşa kalıcak ama öyle değil işte oraya gidiyim ikigün sonrada aynısını yapıcam telde moralimi bozucak.. bunun bir önlemi yokmuki anlamadımki kendimide ezdirmek istemiyorum...
Canım zaten onların yanındayken kendini üzüyorsun,madem ailenin yanında keyfini çıkar çıkarabildiğin kadar....Bu düşünceyi at kafandan.Suçlu değilsin ki kendini kötü hissedesin ee eşinde değil daha ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?