Bi ömür böyle trip çekilirmi yaa......

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
kızlar slm yorumlarınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim beynim durdu artık... bu bayramda ailemin yanına gidemedim eşimin işlerinden dolayı bu 4. bayram oldu ailemde bozuldu onlar farklı şehirde biz farklı şehirdeyiz şimdi bayram bitti ve ailemin yanına gidiyorum yarın uçak biletimi aldım bile küçük kızım ve ben çok heyecanlıyız eşimde gidemedik diye biraz üzülmüştü oda memnun bu durumdan.. gelelim konuya
kayınpederim nedenini bilmediğim bir şekilde tavırlara girdi gidicez diye çocuğu eşimle gönderdim vakit geçirsinler diye sonra ben gittim almaya içeri girdim ne bir selam ne bir hoşgeldin sadece annesi konuşuyor oda mecburiyetten kapılar yüzüme çarpılıyor anlam veremedim annesi yemek ye kızım dedi yemedim sinirimden çocuğu hazırladım hemen çıktım sinirimn bozuldu arkadaşımın yanına gittim biraz muhabbet ettim kızımı parkta oynattım şimdide eve geldim sinirlerim bozuldu yarın uçağa binmeden uğrıcaz oaraya nasıl davranacağımı bilemiyorum.... ailemin yanına gittiğimdede birçok trip yapıcaklar biliyorum takmıcam diyorum olmuyor eşimin yanında bu hareketleri yapmıyorlar normalde iyi anlaşırdık ama son 2 aydır olur olmadık şeylere küsüyorlar kayınbabam çocuk gibi trip atıyor küsüyor kapı çarpıyor ilgi çekmeye çalışıyor ben şaşırdım kaldım seyahatimin başında sıktılar canımı.......

yaşlılar bazen böyle davranır normaldir. yaş geçtikçe daha fazla ilgi bekliyorlar. burda iş size düşüyor. surat asıp konuşmamak yerine, nasıl olduğunu sorun kayınpederinizin. biraz ilgilenip konuşun, gönlünü alın. bir süreliğine gittiğinizi ama yakın zamanda geleceğinizi falan söyleyin. hem o mutlu olur hem de siz de yok yere sıkıntıya girmemiş olursunuz.

ya boşver anlamamış gibi yap anlasan başına dert sıkıntı hayatta bazı önemsiz insanları önemsememek gerekir

ona ne senin seyahatınden haddini bilsin koskocaman adamlar kadınlar had bilmiyorlar saygı yok

gelin olunca köle mi oldun hayret birşey...

boşver sen kocana bak...

bosverrrrrrrrrrrrrr aılenı gorceksın ne guze uzulupte onları sevındırmeeeeeeeeeeee

Önemseme..

Evliligimin ilk zamanlarında esimle ilk kavgamı etmistim can sıkıcı büyük bir kavgaydı..Her neyse ailemin yanına gidip kafa dinlemek istedim yoksa evlilik yürümeyecek.Ailesininde katkısı vardı kavgamızda.Düsündükce deli oluyorum o zamanları.Biletimi aldım zaman gelmis kayınpeder bize hesap soruyor neden söyle böyle konusmamasını gidecegimi söyledim utanmasa cezalısınız tek ayak üstünde durun diyecek..Herseye ragmen elini öpeyim dedim vermedi o kadar sinirlendim ki zaten hersey mahvolmus onun tavrıyla ugrasıyorum sen bilirsin dedim yüksek bir sesle ve kapıyı carptım gittim..Demem o ki saygıdan anlamıyor cogu..Cocuk gibi kimseyi pohpohlayamam..

Sende alıstırmasan iyi edersin..Ailenin yanına gitmen en dogal hakkın..Bu yüzden kimsenin gönlünü yapmak zorunda degilsin.

kızlar slm yorumlarınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim beynim durdu artık... bu bayramda ailemin yanına gidemedim eşimin işlerinden dolayı bu 4. bayram oldu ailemde bozuldu onlar farklı şehirde biz farklı şehirdeyiz şimdi bayram bitti ve ailemin yanına gidiyorum yarın uçak biletimi aldım bile küçük kızım ve ben çok heyecanlıyız eşimde gidemedik diye biraz üzülmüştü oda memnun bu durumdan.. gelelim konuya
kayınpederim nedenini bilmediğim bir şekilde tavırlara girdi gidicez diye çocuğu eşimle gönderdim vakit geçirsinler diye sonra ben gittim almaya içeri girdim ne bir selam ne bir hoşgeldin sadece annesi konuşuyor oda mecburiyetten kapılar yüzüme çarpılıyor anlam veremedim annesi yemek ye kızım dedi yemedim sinirimden çocuğu hazırladım hemen çıktım sinirimn bozuldu arkadaşımın yanına gittim biraz muhabbet ettim kızımı parkta oynattım şimdide eve geldim sinirlerim bozuldu yarın uçağa binmeden uğrıcaz oaraya nasıl davranacağımı bilemiyorum.... ailemin yanına gittiğimdede birçok trip yapıcaklar biliyorum takmıcam diyorum olmuyor eşimin yanında bu hareketleri yapmıyorlar normalde iyi anlaşırdık ama son 2 aydır olur olmadık şeylere küsüyorlar kayınbabam çocuk gibi trip atıyor küsüyor kapı çarpıyor ilgi çekmeye çalışıyor ben şaşırdım kaldım seyahatimin başında sıktılar canımı.......

deli mi ne, derdi neymişki, anneni görmeye gidemezmisin, valla kayınpederinde böylesi hiç çekilmez hani, bencede görmezden gel, sevincini kursağında bırakmalarına izin verme sakın

Eşinle sorunun olmasın yeter ki gerisi pek önemli değil hani..

Valla kimsenin oyuncağı değilsin,ailene giderken de herkesin tek tek gönlünü yapacak halin yok...Niye takıyorsun amannn boşversene.Sen takacağına kayınpederin taksın:) gül geç:)Kendine tatili hiçç zehir etme :)

yaşlılar bazen böyle davranır normaldir. yaş geçtikçe daha fazla ilgi bekliyorlar. burda iş size düşüyor. surat asıp konuşmamak yerine, nasıl olduğunu sorun kayınpederinizin. biraz ilgilenip konuşun, gönlünü alın. bir süreliğine gittiğinizi ama yakın zamanda geleceğinizi falan söyleyin. hem o mutlu olur hem de siz de yok yere sıkıntıya girmemiş olursunuz.

ben onu çok yaptım canım hep alttan aldım hep aynı çok yüzgöz oluncada kendini bizim evin reisi sanıyor eğitimli insanlar aslında ama nasıl davranacağımı şaşırdım bende kırma taraftarı diilim ama ki kırmıyorumda ben bişey yapmıyorum kendisi yazıp oynuyor...

Valla kimsenin oyuncağı değilsin,ailene giderken de herkesin tek tek gönlünü yapacak halin yok...Niye takıyorsun amannn boşversene.Sen takacağına kayınpederin taksın:) gül geç:)Kendine tatili hiçç zehir etme :)

haklısın canım benim o bugünlük takıntım yarın ailemin yanına geçince unutucam o burda kendi gerginliğiyle başbaşa kalıcak ama öyle değil işte oraya gidiyim ikigün sonrada aynısını yapıcam telde moralimi bozucak.. bunun bir önlemi yokmuki anlamadımki kendimide ezdirmek istemiyorum...

haklısın canım benim o bugünlük takıntım yarın ailemin yanına geçince unutucam o burda kendi gerginliğiyle başbaşa kalıcak ama öyle değil işte oraya gidiyim ikigün sonrada aynısını yapıcam telde moralimi bozucak.. bunun bir önlemi yokmuki anlamadımki kendimide ezdirmek istemiyorum...

Canım zaten onların yanındayken kendini üzüyorsun,madem ailenin yanında keyfini çıkar çıkarabildiğin kadar....Bu düşünceyi at kafandan.Suçlu değilsin ki kendini kötü hissedesin ee eşinde değil daha ne...

o alışmışbirşey konuştuğunda yalnışta olsa kabul etmemeye etrafında bazı insanlarıda bıktırıyor farkında değil eşi kaynım ağzının içine bakıyor insanları azarlıyor hep dediğini yaptırmaya çalışıyor koca adamlara etrafındaki insanlardan bahsediyorum nutuk veriyor kendi çok önemli kendi düşüncesi çok önemli sabit fikirli dişini geçiremediğinede düşüncesini tasvip etmiş gibi rol yapıyor sadece, bukadar kendi doğrusuyla yaşayan biri görmedim iyi taraflarıda var muhakkak sürekli böyle biri değil ama bu küsme trip olaylarını çoğalttıda çoğalttı... bende ona elpançe durmadım hiç saygıda kusur etmedim ama bana metazoriyle birçok şey yasptırmaya kalktı uygun bir şekilde kırmadan kendi dediğimi yaptım ben o konuda işimi bilirim aslında kızlar bende çok pasif sinik biri değilim oda farkında kişiliklerimiz çatışıyor ama yorulan ben oluyorum çünkü büyük o baba o saygısızlık yapmadan bişeyleri hallemenin peşine düşüyorum bu sefer anlamsız işlerle uğraşıyorum anlıyacağınız... eşimede şikayet etmiyorum sırf huzursuzluk çıkmasın diye bazen şahit oluyor o gereken tepkiyi koyuyor zaten ,sorun genellikle ben tekken bana yapması 'yeterrrrrr artıkkkkkk' diyesim geliyor bazen o duruma getiriyor yani ahh bi yaşasanız beni daha iyi anlıyacaksınız kızlar..

daha neler çok abartıyorsunuz bence takmayın bile onu.... ayrıca bugün gitmişin yarın yine niye gidiyorsunuz anlamadım ama gideceksenizde çok nazlamayın siz nazladıkça o nazlanıyor kocaman adam çocuklaştıkça çocuklaşır iyice içinden çıkamazzsınız... bence hatta eşinniz eğer problem yapmazsa yarında gtmeyin utanmadan sorarlarsa niye gelmedin diye dersin babam böyle yaptı üzüldüm çocuk değilim ki ben varsa roblem konuşalım ben ne olduğunu hala anlamadım deyip geçin ama o adamı siz çok nazlamayın:......... takmayın yha kocaman kadar adam boşversene neyine üzülyorsun

Son düzenleme:
Canım zaten onların yanındayken kendini üzüyorsun,madem ailenin yanında keyfini çıkar çıkarabildiğin kadar....Bu düşünceyi at kafandan.Suçlu değilsin ki kendini kötü hissedesin ee eşinde değil daha ne...

haklısın aslında kikirikli ama inanın bir tanısanız ben eşime söylemediğim aileme anlatamadığım için bu manevi işkenceyle kendim başetmeye çalışıyorum biryandan kendimi ezdirmemek için bir savunma mekanizması geliştiriyorum bir yandanda kimseyi kırmamaya...

eşimimn ailesi bizim evimize karışamazlar eşim ve ben müsade etmeyiz yani şimdi ev aldık evimizi taşıdık haliyle bir çok eksik var onları tamamlamaya çalışyoruz her 2 günde bir 15 dk da olsa uğrar torunu görmeye hergeldiğindede evde yeni alınmış bişeyler gördüğünde hiçbişey demeden trip atıp gidiyor kalakalıyorum bunun sebebide şu biz eşimle ev alırken az biraz borçlandık bankaya ama durumumuzda iyi çok şükür hem ödeyip hem küçük eksiklerimizi tamamlıyorum bu beni kenara çekip kızım borcunuz bitsin istediğinizi alın dedi yüklenmeyin kendinize dedi bizi düşündü biliyorum o bu lafı ettikten sonra biz eksik tamamlamaya başladıkya her yeni birşey gördüğünde küstü gitti ben şok tabiii bu örneğide az biraz huyunu anlayın diye yazıyorum... çünkü onun dediği gibi olmadı bize sürekli siz bağımsız imparatorluksunuz der..

sana açık açık ailenin yanına gidemezsin demiyor değil mi
o zaman boşver canım istediği kadar trip yapsın surat assın görme duyma anlamamış gibi davran hiç üstüne alma bildiğini yap:19:
kocan senin yanındaysa gerisini çok da umursamamak gerek:31:

o zaman boşver canım istediği kadar trip yapsın surat assın görme duyma anlamamış gibi davran hiç üstüne alma bildiğini yap:19:

Canım ben de 4 senedir evliyim.İlk 7 ay beraber yaşadım eşimin ailesiyle...Köyde 5 dk ötemizde evleri olmasına rağmen üstelik.Neyse biz kendi evlerine herhangi birşey için gidip geç kaldığımızda bile kayınpederim aynı dediğin gibi çocukça kaprisler yapıyordu.Merkeze gitsen habire arayıp nerdesiniz diyordu.Kaynanam ay siz gelene kadar uyuyamadım,karnım ağrıdı diyordu...Önceleri taktım kafama...Sonra aman banane dedim.Eşime de anlattım.Her gittiğimiz yerde çocuk gibi arancakmıyız dedim.Hak verdi.Bir kaç kez azarladı babasını...Sonra ikimizde hiç takmadık.Onlarda vazgeçti bu huyundan.Olurda yine yapacak olurlarsa tınlamıyoruz bile:)

Yani ne kadar zamandır bu tarz sounları yaşıyorsun bilmiyorum ama eminim sende anlayacaksın beni.Umursamamayı öğreneceksin...Mecbur...Bir ömür onların kaprisini çekemezsin çünkü...

Back