- 20 Aralık 2020
- 15
- 31
- 18
- 32
Kan testi daha geçerli canım hayırlı olsunİyi günler. 1 yıldır bebek istiyoruz. Tıbbi bir sorunumuz olmamasına rağmen olmuyor. Bu ay hap ve çatlatma iğnesi kullandım. Adet olmam gereken gün kan testi yaptırdım beta hcg 7.3 çıktı bi hevea iki doktora sordum. Biri tutnmaya çalışıyor biri pozitif dedi. Bu sabah bi heves idrar testi yaptım. Negatif. Ama aşırı derecede göğüs hassasiyetim ve kasık batmalarım var. Yarını bekleyemeyeceğim. Şimdi ni sağlık kabinine gidip test yaptıracağım. Bakalım ne olacak.
Bebek öyle kolay düşmez merak etmeyin stres yapmayın unutmayın ki nasibi varsa gelecek bu dünyaya ne olursa olsun.Sakin olun,iyi düşünün iyi olsunBirde bu konuşarla ilgili o kadar yazı ve yorum okıdım ki kimi idrar testinede adetine günler kala öğreniyor ve hamile çıkıyor. Kimi adet tarihinden 5 gün aonra yaptım negatif çıktı idrarda kanda pozitif çıktı diyor. Eğer bebek varsada bu kadar stresten düşmüştür. Diye düşünüyorum.
Hayırlısı sağolun.Gecikmemin 1. Günü ben şok hala adet olmadımhayırlısı :) ınsallah hamilesinizdir.
İnşallah canım bakalım test sonucu ne olacakBebek öyle kolay düşmez merak etmeyin stres yapmayın unutmayın ki nasibi varsa gelecek bu dünyaya ne olursa olsun.Sakin olun,iyi düşünün iyi olsun
Suan senin le Aynur durumdayız yaa carsamba günü bizde değerlendirdik benimde hafif karın ağrım var ama göğüslerde ağrı yok sadece sanki yumuşadı su balonu gibi olduadete 11 gün kala yumurtlama olur mu arkadaslar belirtilerm vardı değerlendirmiştim carsamba gnu smdi adet belrtilerm var goguslerm sis agrıyo anlamadım bi türlü
Evet çok netArkadaşımın testi de böyle. Bunda da mı gebelik var kızlar ? Lütfen acil cevap..
Ewet canim var ama en kesin sonucu kan verir Rabbım gönlüne göre versinArkadaşımın testi de böyle. Bunda da mı gebelik var kızlar ? Lütfen acil cevap..
Hayırlısı sağolun.Gecikmemin 1. Günü ben şok hala adet olmadım
Arkadaşımın testi de böyle. Bunda da mı gebelik var kızlar ? Lütfen acil cevap..
Ayy acaba hamile misiniz cok heyecanli valla sonucu bekliyoruz
Gebelik pozitif çıkarsa bize yaz canım hemen
Hala adet olmadım yarın kan vericem yazarım akşama mutlakayaa cok heyecanlı.. ılerıkı gunlerde sonucu buradan da yazın lutfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?