Allah razı olsun teşekkürler haber vericem insallah pazartesiRabbim hayirli saglikli gebelik yasatsin, bekliyorum musmutlu haberini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun teşekkürler haber vericem insallah pazartesiRabbim hayirli saglikli gebelik yasatsin, bekliyorum musmutlu haberini
Bence hamilesinizEvet farkındayım bunlar pozitif çıkanlar
Galiba evet hala adet olmadım karnım da ağrımıyorBence hamilesiniz
Şaşkınım,ya pozitifler yanlış ya negatifler...Bakalım bugün adet günüm olmazsam direk gebeliğe yoracağım zaten
Hayırlısı olsun haberdar edin bizleri deGaliba evet hala adet olmadım karnım da ağrımıyor
Aynen ben ikinci gebeliğimi 5 gün gecikmeyle bunlardan çok daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim..Geç döllenme olmuşadetı gectıkten 2 3 gun sonra yapıp negatıf goren bıle var ama aslında hamıleler
en ıyısı adet gecıktıktan sonra kan testı yaptırmak sanırım
Umarım.Gidecektim ama adet gelmezse gitmeye karar verdim evde çocuklar var adet olursam boşa gitmiş olucam diye..Pazartesi günü kana gidicem ilk iş eğer yarın adet olmazsam
Benimde boyleydi aynen 100 cikmisti değerim albi testiEki Görüntüle 2748144 Bu sabahki testim.Adet günüm bugün.Çocuklar ağlayınca 10 dk sonra bakabildim vardı çizgi..
Benim endişemi anlayamazsınız zaten herkesin farklı korkuları düşünceleri var.Öyle değil mi? Umarım öyle olur.Zaten bugün adet günüm.Olmadım henüz hayırlısı pazartesi kan vericemyani 3 gün sonra öğrenseniz nolur 5 gün önce öğrenseniz ne olur. Madem şüphe var adet gecikirse kan verirsiniz. Adet gününe kadar kafanızdan bu düşünceyi atın bence.
Bu testlere harcanan para da bana israf geliyor artık.
İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız.
Benim endişemi anlayamazsınız zaten herkesin farklı korkuları düşünceleri var.Öyle değil mi? Umarım öyle olur.Zaten bugün adet günüm.Olmadım henüz hayırlısı pazartesi kan vericemyani 3 gün sonra öğrenseniz nolur 5 gün önce öğrenseniz ne olur. Madem şüphe var adet gecikirse kan verirsiniz. Adet gününe kadar kafanızdan bu düşünceyi atın bence.
Bu testlere harcanan para da bana israf geliyor artık.
İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız.
Adet olmam lazımfı olmadım hala bakalımBenimde boyleydi aynen 100 cikmisti değerim albi testi
Benim endişemi anlayamazsınız zaten herkesin farklı korkuları düşünceleri var.Öyle değil mi? Umarım öyle olur.Zaten bugün adet günüm.Olmadım henüz hayırlısı pazartesi kan vericem
Teşekkürlerözür dilerim çocuk istiyor musunuz istemiyor musunuz tam anlamadım da zaten yazdığınızdan. Endişeniz ne anlamadım o yüzden.
Keşke dün sağlık ocağında kan verseydiniz. Bu testler sadece israf ve insanı endişeye daha fazla endişeye sürüklüyor. O sebeple yapılmasını gereksiz buluyorum. Ben evde acil durum için bir tane bulundururdum çocuk istemediğim zamanlarda. Adetim gecikirse panik olmayayım diye.
Ama çocuk düşünmeye başlayınca test olayına hiç girmedim. Gecikmediği sürece de hu israfı yapmadım açıkçası.
Bu arada bir kez pozitif görmeniz yeterli. Gebelik var demek için.
bunda varmı arkadaslar anlamadm ben mi hayal
Ewet kuzum, hayal cizgi var.bunda varmı arkadaslar anlamadm ben mi hayal cizgi goruyom
Evet var kaç dk da cıktı canımbunda varmı arkadaslar anlamadm ben mi hayal cizgi goruyom
Benim ilk yaptıklarım da böyle çıkmıştıbunda varmı arkadaslar anlamadm ben mi hayal cizgi goruyom
10-15 dakka sonra baktm böyle oldu kurudukcada iyice belirdi bat 10 gün kala yapmstmEvet var kaç dk da cıktı canım
Aynen ben ikinci gebeliğimi 5 gün gecikmeyle bunlardan çok daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim..Geç döllenme olmuş