• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi kv konusuda benden

az gorusun, ve `annesi olarak ben boyle uygun buluyorum` deyin bolca her eleştiri de bu cümleyi tekrarlayın...bi de onemsememeye calisin.. yaşlılar değişmiyor...siz değişmeye calisin
Yaşlı da degil ki yaşli olsa anlarım.47 yasında.Boyle yapınca sinir oldugumu biliyor.En sonunda bende onu kırıcam o olucak:işsiz:

Ne var canım kadın kötü bir şey dememiş ki? belki o an sinirle o anki yorgunlukla bezi sıktın..
belki gerçekten evde rahat değil, sizin huzursuzluğunuz o çocuğu ve bebeği etkiliyordur..
eşinizi doldurmanız ve annesi için boğazını sıkacam , sanane karışma tavrı hiç hoş değil..
yakında senin de üstüne gelir :/
Kayınvalidenizi işin içine katmak iyi olabilir güzelce anlaşın gidin ne gerek var sinire bak kaç kişi huzursuz oluyor...

Ne var canım kadın kötü bir şey dememiş ki? belki o an sinirle o anki yorgunlukla bezi sıktın..
belki gerçekten evde rahat değil, sizin huzursuzluğunuz o çocuğu ve bebeği etkiliyordur..
eşinizi doldurmanız ve annesi için boğazını sıkacam , sanane karışma tavrı hiç hoş değil..
yakında senin de üstüne gelir :/
Kayınvalidenizi işin içine katmak iyi olabilir güzelce anlaşın gidin ne gerek var sinire bak kaç kişi huzursuz oluyor...
Bunun hep böyle huyu var canım.herşeye karışir hep olumsuz düsünür yada bi yorumda bulunur dogrusunu soyleyince heee der ama bu durum beni de çocuklarini da cok yoruyor kp bile şikayetci yani sadece ben degilim ki.Benim sıkıntım bari şu dönemde yapmasın hoşlanmadgımı biliyor.

Back
X