- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
daha önceki mesajlarımda da yazmıştım bu tepkilerim birikmişlikten dolayı sanırım diye.Ben büyük meseleler olarak görmedim. Sanırım eşinizin tepkisinden olsa gerek gaza gelmişsiniz.
Bu kadar çay mi demledin " deyince küfür etmiş gibi saymışsınız.
Eşinizde annesine karşı büyük saygısızlık yapmış.
"Sanane anne bura bizim evimiz " ne kadar kırıcı bir söz , sadece bir lamba üzerine.
Kadın sanki tüm evi değiştirin demiş.
" Anne bu şekilde olması bizim için daha iyi , haklısın enerji tasarrufu gerek ama işte rahat ediyoruz böyle v.s " hepsi bu yahu.
Kalp kırmak moda oldu.
Dolap konusunda gelince açıp baksa ne olacak. Anne işte merak ediyor ne var ne yok diye.
Bende kimsenin dolabının açılmasından yana değilim ama müsaade isteyen bir anneye açma da demem. Tabi ki açabilirsin , sorma bile demişimdir onlarca defa.
Mucevharat kutusu mu buzdolabı ?
Kv. Zalim olsa , küfür etse, dünyayı dar etse anlarım ancak böyle basit meseleler yüzünden dağları devirmisler gibi davranan kadınlara erkeklere çok kızıyorum.
evet büyük seyler değil belki, ama dolabımı açıp yumurtalarıma kadar sayıyosa
daha öncede defalarca yaptıgım işlere karıştığı gibi şimdide demledigim caya laf söylüyosa bende haliyle biraz sinirleniyorm.
ben zaten eşimin yaptıgını onaylamadım hatta üzüldümde dedim vicdan yaptım dedim. yapmamalıydı
ama belkide kv bu sekilde elini kolunu cekicektir bizim evimizden. ben bana karışılmasından hoşlanmıyorm
ve cok cok fazla sabır gösteriyorm kv nin yaptıklarına karışı.
normalde başkası bu sekilde davransa bu kadar sakin kalamazdım mesela