• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

huzurlu bi hafta sonu finali kv gelirse..

Ben büyük meseleler olarak görmedim. Sanırım eşinizin tepkisinden olsa gerek gaza gelmişsiniz.
Bu kadar çay mi demledin " deyince küfür etmiş gibi saymışsınız.
Eşinizde annesine karşı büyük saygısızlık yapmış.
"Sanane anne bura bizim evimiz " ne kadar kırıcı bir söz , sadece bir lamba üzerine.
Kadın sanki tüm evi değiştirin demiş.

" Anne bu şekilde olması bizim için daha iyi , haklısın enerji tasarrufu gerek ama işte rahat ediyoruz böyle v.s " hepsi bu yahu.
Kalp kırmak moda oldu.

Dolap konusunda gelince açıp baksa ne olacak. Anne işte merak ediyor ne var ne yok diye.
Bende kimsenin dolabının açılmasından yana değilim ama müsaade isteyen bir anneye açma da demem. Tabi ki açabilirsin , sorma bile demişimdir onlarca defa.

Mucevharat kutusu mu buzdolabı ?

Kv. Zalim olsa , küfür etse, dünyayı dar etse anlarım ancak böyle basit meseleler yüzünden dağları devirmisler gibi davranan kadınlara erkeklere çok kızıyorum.
daha önceki mesajlarımda da yazmıştım bu tepkilerim birikmişlikten dolayı sanırım diye.
evet büyük seyler değil belki, ama dolabımı açıp yumurtalarıma kadar sayıyosa
daha öncede defalarca yaptıgım işlere karıştığı gibi şimdide demledigim caya laf söylüyosa bende haliyle biraz sinirleniyorm.
ben zaten eşimin yaptıgını onaylamadım hatta üzüldümde dedim vicdan yaptım dedim. yapmamalıydı
ama belkide kv bu sekilde elini kolunu cekicektir bizim evimizden. ben bana karışılmasından hoşlanmıyorm
ve cok cok fazla sabır gösteriyorm kv nin yaptıklarına karışı.
normalde başkası bu sekilde davransa bu kadar sakin kalamazdım mesela

daha önceki mesajlarımda da yazmıştım bu tepkilerim birikmişlikten dolayı sanırım diye.
evet büyük seyler değil belki, ama dolabımı açıp yumurtalarıma kadar sayıyosa
daha öncede defalarca yaptıgım işlere karıştığı gibi şimdide demledigim caya laf söylüyosa bende haliyle biraz sinirleniyorm.
ben zaten eşimin yaptıgını onaylamadım hatta üzüldümde dedim vicdan yaptım dedim. yapmamalıydı
ama belkide kv bu sekilde elini kolunu cekicektir bizim evimizden. ben bana karışılmasından hoşlanmıyorm
ve cok cok fazla sabır gösteriyorm kv nin yaptıklarına karışı.
normalde başkası bu sekilde davransa bu kadar sakin kalamazdım mesela

Bilemedim , anlattiklarinizla sanki pireyi deve yapıyor gibi geldiniz bana.

Birikmişlik ne ola ki , yine böyle karışmaları v.s mi ?
Ne kadar sıklıkla geliyorlar size ?

Bilemedim , anlattiklarinizla sanki pireyi deve yapıyor gibi geldiniz bana.

Birikmişlik ne ola ki , yine böyle karışmaları v.s mi ?
Ne kadar sıklıkla geliyorlar size ?
yani :) kısaca özet geçersem meslea balayından döndüğmüz hafta hergn bizdeydiler ben işe başlayana kadar akşam haber vermeden yemege geldiler tencerelerini vs alıp
sonraki haftalar bizi her akşam evlerine cagırdılar bend ur diyene kadar böyle devam etti
giyimime kusamıma karısır bi yere gidiceksek muhakkak bende geleym diye sorar
ben mesela düğün sonrası yemeklern hepsine kv kp ile gittim cocukları gibi peşlerinde gezdk
anneme bile geldiler bizimle
evimde yaptıgım yemege karışır. mesela biz tarhanayı sade yaparız sogan sarımsaksız bu ne böyle corba mı olur diye gidip eşime anlatmıştı
evimi karıştırmasına hiç girmiyorm. mesela evimin her odasında 3 er tane priz olmasına ragmen kv telefonunu sarja yatak odamıza takar :KK51:

yani :) kısaca özet geçersem meslea balayından döndüğmüz hafta hergn bizdeydiler ben işe başlayana kadar akşam haber vermeden yemege geldiler tencerelerini vs alıp
sonraki haftalar bizi her akşam evlerine cagırdılar bend ur diyene kadar böyle devam etti
giyimime kusamıma karısır bi yere gidiceksek muhakkak bende geleym diye sorar
ben mesela düğün sonrası yemeklern hepsine kv kp ile gittim cocukları gibi peşlerinde gezdk
anneme bile geldiler bizimle
evimde yaptıgım yemege karışır. mesela biz tarhanayı sade yaparız sogan sarımsaksız bu ne böyle corba mı olur diye gidip eşime anlatmıştı
evimi karıştırmasına hiç girmiyorm. mesela evimin her odasında 3 er tane priz olmasına ragmen kv telefonunu sarja yatak odamıza takar :KK51:

Anlattıklarınız basit olduğu için o şekilde bir izlenim bıraktı bende.
Haklısınız fazla müdahale iyi niyetli de olsa insanı bunaltabiliyor.
Hele eşe şikayet edilmesi ,sinir .bozucu.

Yinede bu buzdolabı işini eşinize soylememenizden yanayım.

vicdan yapacak hiç bi durumun yok bence kaptinn kaptinn cim. ilk bakabilir miyim diyince ne istiyosan ben vereyim anne desen? yoksa eşin gerekli cevabı veriyor bence.

ne demek kilere kadar bakmak, yatak odasına girmek :KK57:

Siz tencerelerle gelen kayınvalideye kızarsınız, ben koşa koşa işte gelip yemek derdine düşerdim. Saygıdeğer kayınvalidem elini bile kaldırmamış olurdu. Neler yaşadım neler, roman olurdu. Şu yazdıklarınızı dudağımda kırık bir tebessümle okudum. Benim oğlum gelinimin yanında bana bağırsa o eve bir daha asla adımımı atmam, ha aynı şekilde eşine de benim yanımda bağırmasına izin vermem. Bence eşiniz fazla gerilmiş. Ortamı idare edemeyen erkekler böyle öfkeyle iş halletmeye çalışıyor. Benim eşimde öyleydi, ilk anlarda tırsmıştım ama şimdi o benden tırsıyor. Bağırarak işine halleden bir erkek başarısızlığını kabul etmiş demektir. Özel bir konuşma yapabilirdi.

vicdan yapacak hiç bi durumun yok bence kaptinn kaptinn cim. ilk bakabilir miyim diyince ne istiyosan ben vereyim anne desen? yoksa eşin gerekli cevabı veriyor bence.

ne demek kilere kadar bakmak, yatak odasına girmek :KK57:
valla eşimin bu tepkisinden sonra en son care ona ileticem sanırım ara bozucu gelin durumuna düşmek istemiyorum:KK48:

Siz tencerelerle gelen kayınvalideye kızarsınız, ben koşa koşa işte gelip yemek derdine düşerdim. Saygıdeğer kayınvalidem elini bile kaldırmamış olurdu. Neler yaşadım neler, roman olurdu. Şu yazdıklarınızı dudağımda kırık bir tebessümle okudum. Benim oğlum gelinimin yanında bana bağırsa o eve bir daha asla adımımı atmam, ha aynı şekilde eşine de benim yanımda bağırmasına izin vermem. Bence eşiniz fazla gerilmiş. Ortamı idare edemeyen erkekler böyle öfkeyle iş halletmeye çalışıyor. Benim eşimde öyleydi, ilk anlarda tırsmıştım ama şimdi o benden tırsıyor. Bağırarak işine halleden bir erkek başarısızlığını kabul etmiş demektir. Özel bir konuşma yapabilirdi.
bnde bi değişik versiyonunu yasadım işten cıkıp kv ye gidip 2 kişi yerine 4 5 kişiye yemek hazırladım aylarca
ama sorsan kv bizi yemek derdinden kurtardı hep evde yemek yapmak zorunda kalmadık:KK51:
herkeste binbir türlü dert gercekten
eşimin bagırmasına bende kızdım ama hiç beklemiyodm öyle bi tepki hatta ben bişey demez diye düşünüyodm

bnde bi değişik versiyonunu yasadım işten cıkıp kv ye gidip 2 kişi yerine 4 5 kişiye yemek hazırladım aylarca
ama sorsan kv bizi yemek derdinden kurtardı hep evde yemek yapmak zorunda kalmadık:KK51:
herkeste binbir türlü dert gercekten
eşimin bagırmasına bende kızdım ama hiç beklemiyodm öyle bi tepki hatta ben bişey demez diye düşünüyodm
Neye kızıyorum biliyor musunuz? Şu bizim her şeye karışan kız ve erkek ailelerine. Yapmasınlar. Artık iki genç evlensin aileler değil. Evlilik güç gösterisine döndü bu ülkede. Herkes yerini bilse, gençlerde çabucak büyüyecek ama sağolsun bizim aile geleneğimiz; "İki yiğit çıktı meydana," söyleminin aileler ve çevresi eliyle eyleme geçmiş hali gibi.

kızlar günaydın,

ben normal de cok kindar değilimdir ama artık kendimden şüphe etmeye başladım size de dün olanları anlataym fikir alayım dedim.

kv ler arabayı istemişti bizden bende alışkanlık haline gelmesin bi seferlk tmm demiştm eşime.

cumartesiden arabayı bıraktı kv lere pazar gezdiler tozdular akşam oldu arabayı bırakıcaz cay varsa içeriz demişler hemen cay suyu koydm
bnm minik bi caydanlıgım var günlük onu kullanıyorum yine ona demledim zaten cay içen 3 kişi var kv ve ben içmiyoruz yeter diye düşündüm

kv ler geldi, gelir gelmez mutfaga geldi kac kişi içicek bu kadar mı cay demlenir dedi gitti içeri oturdu..

bende içeri gittim sonra geri geldim eşim mutfaktaydı büyük caydanlıgı dolaptan indirir misin dedm o yeter gerek yok dedi annen söylendi indir de demliyeym dedim ne dedi dedi anlattm biraz sinirlendi

sonra ben içeri geçtim kv mutfaga gitti, bz genelde holün lambasını hep acık tutarız evde biri varsa.
kv de geçerkn bu lamba niye acık müsriflik yapmayın fln derken eşim kv ye bagırdı sanane anne herşeye karışma burası bizim evimiz dedi ben tabi vicdan yaptım adamı önden kızdırdm simdide patladı diye:KK47:

sonra mutfaktaydım geldi, buzdolabına bakabilir miyim dedi. bende gerek yok anne içi boş zatn buzluktn yiyoruz biz hala dedm. olsn bakaym dedi lap diye actı sebzelikteki poşetlere kadar karıştırdı ben sinirlenip cıktm mutfaktn eminim kileride karıştırmıştr sonrasında.

şimdi bunu eşime anlatsam diyorum uyarsa annesini çünkü bu ilk değil daha öncede karıstırdı .
ama zaten akşam şikayet eder gibi oldum bunuda söylersem cok mu olur ?

eşim ters tepki vermez ama annemi istemiyo moduna girer mi ? cok kararsız kaldım

ben halledeyim desem kv beni takmıyo malum oğlunun evi orası:işsiz:

oğlunun evi mantıgını kabul etmıyorum
ama buz dolabına caktırmadan bakmasına birşey demem
arayıpta ne bulmayı umuyor merak ettim.
benim çeyizimi sermemiştik ev uzak kim görmeye gelcek diye bide çok mu lazım kafasındayım başkaları benim eyalarımı görüp napcak diye götürdm direk evi yerleştirdim. kv geldi e sermemişsiniz görseydik dedi görp napcan ben kullancam dedim bozuldu ozaman :))

Neye kızıyorum biliyor musunuz? Şu bizim her şeye karışan kız ve erkek ailelerine. Yapmasınlar. Artık iki genç evlensin aileler değil. Evlilik güç gösterisine döndü bu ülkede. Herkes yerini bilse, gençlerde çabucak büyüyecek ama sağolsun bizim aile geleneğimiz; "İki yiğit çıktı meydana," söyleminin aileler ve çevresi eliyle eyleme geçmiş hali gibi.
evet kesinlikle dogru..
evlenenler rahat bırakılsa. mesela ailelere gitmek mecburiyetten onların egosu için değilde özlendigi zaman yapılsa
yada evimizdeki bi olayı anlatmadık diye surat yapılmasa hayat bayram olsa :ukala::KK51::KK51:

oğlunun evi mantıgını kabul etmıyorum
ama buz dolabına caktırmadan bakmasına birşey demem
arayıpta ne bulmayı umuyor merak ettim.
benim çeyizimi sermemiştik ev uzak kim görmeye gelcek diye bide çok mu lazım kafasındayım başkaları benim eyalarımı görüp napcak diye götürdm direk evi yerleştirdim. kv geldi e sermemişsiniz görseydik dedi görp napcan ben kullancam dedim bozuldu ozaman :))
bende salonda serdim ceyizimin bi kısmını annelerin gönlü olsun diye ama o da sorun olmştu cünkü kv ne eşimin kıyafetlerini ne bnm ona bayramlarda sözde yaptıgım bohcaları hiç birini getirmemişti. bahaneside ütülencekmişlr..

bende salonda serdim ceyizimin bi kısmını annelerin gönlü olsun diye ama o da sorun olmştu cünkü kv ne eşimin kıyafetlerini ne bnm ona bayramlarda sözde yaptıgım bohcaları hiç birini getirmemişti. bahaneside ütülencekmişlr..
benim kv benim dğünüme bi hafta kala kendi evini taşıdı yeni yapılan evine eşimin kıyafetlerı kv nin evinde leş gibi sigara kokmuştu iğrençti makina makina onları yıkayım kurutup ütüledim o hengamede bana evi taşımaya yardım et dedi gitmedim. benim eviminde ii çok dedim eşime . ben eşya aldım ya haliyle oda benle yarışa girip evini yeniledi. çok tuhaf insanlar bu kv ler gerçekten halada ben eve bişey alsam onunda yapacagını bilrim.

benim kv benim dğünüme bi hafta kala kendi evini taşıdı yeni yapılan evine eşimin kıyafetlerı kv nin evinde leş gibi sigara kokmuştu iğrençti makina makina onları yıkayım kurutup ütüledim o hengamede bana evi taşımaya yardım et dedi gitmedim. benim eviminde ii çok dedim eşime . ben eşya aldım ya haliyle oda benle yarışa girip evini yeniledi. çok tuhaf insanlar bu kv ler gerçekten halada ben eve bişey alsam onunda yapacagını bilrim.
bnde düğünden sonra eşimin eşyarını getirtip hepsini yıkayıp ütüleyip asmıştm :)
kıskanma olayı bizde de var malesef. eşim kv ye kiler dolabı yaptırmıştı düğündn önce. düğünden sonrada biz yaptırdk kendimize ama bizimki daha büyün ve kullanışlı bnm istediğim gibi oldu çünkü siparişle yaptırmıştık.
kv eşime bnm dolabı siz alın o size yeter sizinkini bana vern demiş :)

ben yumurta cok sevmem ki :bicak:
ama saymasındaki amac sanırım suydu;
babam yumurta işi yaptıgı için bittiğinde gidip ondn alıyoruz. en son 2 koli almıştm bi koli kv ye bi koli bize. yumurtalar pis oldugu için ve ben hamile oldugum için yıkayamadm eşim kv ye yıkattırdı(normalde annem yıkar) kv eksik vermiş bize yarım koli yollamştı sonra biz babamdan bi koli daha aldk cok gördü galiba ondan saydı:olamaz:
al anne utanma biz senin adına utanıyoruz zaten gözün doymadıysa kalanları da al de ama ondan başka kimse duymasın :Değer kavga çıkarırsa üstüme iyilik sağlık bu ne yumurta aşkı der kenara geçersin :DKadına bak derdi yumurtamıymış tovbe tovbeeee:D

al anne utanma biz senin adına utanıyoruz zaten gözün doymadıysa kalanları da al de ama ondan başka kimse duymasın :KK70:eğer kavga çıkarırsa üstüme iyilik sağlık bu ne yumurta aşkı der kenara geçersin :KK70:Kadına bak derdi yumurtamıymış tovbe tovbeeee:KK70:
kavga cıkarmaz poset isterdi bnden:deli:
neyse ki yumurta seven bi aileler yakındır arayıp ister benden tekrar :KK53:

kızlar günaydın,

ben normal de cok kindar değilimdir ama artık kendimden şüphe etmeye başladım size de dün olanları anlataym fikir alayım dedim.

kv ler arabayı istemişti bizden bende alışkanlık haline gelmesin bi seferlk tmm demiştm eşime.

cumartesiden arabayı bıraktı kv lere pazar gezdiler tozdular akşam oldu arabayı bırakıcaz cay varsa içeriz demişler hemen cay suyu koydm
bnm minik bi caydanlıgım var günlük onu kullanıyorum yine ona demledim zaten cay içen 3 kişi var kv ve ben içmiyoruz yeter diye düşündüm

kv ler geldi, gelir gelmez mutfaga geldi kac kişi içicek bu kadar mı cay demlenir dedi gitti içeri oturdu..

bende içeri gittim sonra geri geldim eşim mutfaktaydı büyük caydanlıgı dolaptan indirir misin dedm o yeter gerek yok dedi annen söylendi indir de demliyeym dedim ne dedi dedi anlattm biraz sinirlendi

sonra ben içeri geçtim kv mutfaga gitti, bz genelde holün lambasını hep acık tutarız evde biri varsa.
kv de geçerkn bu lamba niye acık müsriflik yapmayın fln derken eşim kv ye bagırdı sanane anne herşeye karışma burası bizim evimiz dedi ben tabi vicdan yaptım adamı önden kızdırdm simdide patladı diye:KK47:

sonra mutfaktaydım geldi, buzdolabına bakabilir miyim dedi. bende gerek yok anne içi boş zatn buzluktn yiyoruz biz hala dedm. olsn bakaym dedi lap diye actı sebzelikteki poşetlere kadar karıştırdı ben sinirlenip cıktm mutfaktn eminim kileride karıştırmıştr sonrasında.

şimdi bunu eşime anlatsam diyorum uyarsa annesini çünkü bu ilk değil daha öncede karıstırdı .
ama zaten akşam şikayet eder gibi oldum bunuda söylersem cok mu olur ?

eşim ters tepki vermez ama annemi istemiyo moduna girer mi ? cok kararsız kaldım

ben halledeyim desem kv beni takmıyo malum oğlunun evi orası:işsiz:
Aaay benim kaynanamda annemlere gelip buzdolabına dalardı şükür ben mesafeyi koyduğumda yeltenemedi kimine benim dolabımda ne var ne yok resmen terbiyesizlik ya...

:olamaz::olamaz:dimi :olamaz:
galiba bende birikti artık bazı seyler en ufak seyde sinirleniyorum ve artık eşime de anlatmaya basladım içimde kalınca daha cok stres yapıyorum
Eşin sana hak veriyorsa annesine çıkışıyorsa hayret ederim yani. Benimki beni haksız çıkarır çok iyi biliyorum

Back