- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
eger beni haksız buluyosa gülüp dalga geçiyo geneldeEşin sana hak veriyorsa annesine çıkışıyorsa hayret ederim yani. Benimki beni haksız çıkarır çok iyi biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eger beni haksız buluyosa gülüp dalga geçiyo geneldeEşin sana hak veriyorsa annesine çıkışıyorsa hayret ederim yani. Benimki beni haksız çıkarır çok iyi biliyorum
bende diyorum ya sanırım eskilernde vermiş oldugu bi tahammülsüzlük var yoksa evet yetmez demesi sorun değildi ama gelir gelmez selam verip caydanlıga laf söylemesi sinirime dokundu. genede de o caydanlıgı kullanırım ben bilir her geldiğinde görürCanım çayın yetmeyeceğini düşünmüş olabilir kızacak çok bir durum yok bunda yetmezse tekrar demlerdiniz zaten ama o arada annen kızdı büyüğü indir demen olmamış şikayet olmuş gerekte yok yetmezse tekrar demlerim anne derdin olur biterdi.
Holün ışığınn açık kalmasına da anlam veremedim neden biri gelince açık kalıyor benim kendi annem bile kızıyor bize geldiğinde gereksiz ışık açık kalınca çünkü eşim çok bırakıyor kapatmıyor o da düşüncesini söylemiş sen üzerine alınmışsın.
Buzdolabına bakma amacı nedir anlamadım baksın geçsin özel bir alan değil ki yatak odan değil sonuçta ama sebzeleri neden karıştırıyor mantıksız geldi. Siz mutfakta şikayet edince bir de ışığa laf söyleyince eşiniz bağırmış ve eşin çok haksız bir lamba için annesine bağırmış
gercekten miiii aynı oda da uyumak nedirBence sizi ogluna kiskaniyo, beraber zaman gecirmenizi istemiyo.
Benim kaynanam da ben de sizinle ayni odada uyuyayim diyodu))) Kiskanclik iste))) Buna baska ne ad verilir )))
Tabii ki, gercek. Odaya giremiyorduk, hemen cagiriyodu, napiyosunuz gelin diye ))) Bi de yeni evlenmistik. Gece 3-4e kadar yanimizda oturuyodu, kovuyorduk, gitmiyodu. En sonda ben de sizinle ayni odada yatayim dedi))) Tabii ki, hayr dedik. Geceleri aglamaga başliyordu, kocam odasina kosuyordu noldu diye, babani ozledim diyodu))) Kocasini hic sevmezdi))gercekten miiii aynı oda da uyumak nedir
Nasıl dayndın bu kadına sen ? aynı evde mi oturyorsunuzTabii ki, gercek. Odaya giremiyorduk, hemen cagiriyodu, napiyosunuz gelin diye ))) Bi de yeni evlenmistik. Gece 3-4e kadar yanimizda oturuyodu, kovuyorduk, gitmiyodu. En sonda ben de sizinle ayni odada yatayim dedi))) Tabii ki, hayr dedik. Geceleri aglamaga başliyordu, kocam odasina kosuyordu noldu diye, babani ozledim diyodu))) Kocasini hic sevmezdi))
Disari cikarken niye cikiyosunuz cikmayin diyodu, ciktigimizda da hemen ariyodu gelin diye))) Ve ya ben de sizinle geleyim diyodu)))
İşte boyle manyak bir kaynanam vardi))) Muhabbet bile edemiyorduk, hemen kosuyordu bensiz ne konusuyorunuz bana da anlatin diyodu))) Kocam bir sey sordugumda kv cevap veriyordu, ben kocama sordugumda da yine kv cevap veriyodu. Muhabbet etmemizi bile cekemiyordu))
Anlatmakla bitmez ))
inanmıyorum ya cekilir kahır değil.. tm yaşlıdr idare etmek gerekir ama bu yaptıkları sadece yaslılıktn olamaz..Tabii ki, gercek. Odaya giremiyorduk, hemen cagiriyodu, napiyosunuz gelin diye ))) Bi de yeni evlenmistik. Gece 3-4e kadar yanimizda oturuyodu, kovuyorduk, gitmiyodu. En sonda ben de sizinle ayni odada yatayim dedi))) Tabii ki, hayr dedik. Geceleri aglamaga başliyordu, kocam odasina kosuyordu noldu diye, babani ozledim diyodu))) Kocasini hic sevmezdi))
Disari cikarken niye cikiyosunuz cikmayin diyodu, ciktigimizda da hemen ariyodu gelin diye))) Ve ya ben de sizinle geleyim diyodu)))
İşte boyle manyak bir kaynanam vardi))) Muhabbet bile edemiyorduk, hemen kosuyordu bensiz ne konusuyorunuz bana da anlatin diyodu))) Kocam bir sey sordugumda kv cevap veriyordu, ben kocama sordugumda da yine kv cevap veriyodu. Muhabbet etmemizi bile cekemiyordu))
Anlatmakla bitmez ))
1,5 yil ayni evde yaşadik. Aşiri sakin ve sabrli biriydim, yaptiklari beni fazla rahatsiz etmiyodu. Yasli, kocasiz kadindir, huyu bu diyodum. Gulerek geciyordum.Nasıl dayndın bu kadına sen ? aynı evde mi oturyorsunuz
Aslinda yaşli da degildi, 58 yaşindaydi, ama surekli hastayim diyip acitasyon yapiyodu. Simdiki aklim olsa ilk başta yerini gosterirdim, hata yapmisim. Simdi dusunduyumde kizim sen ne kadar saf olmussun, salaksin diyorum)))inanmıyorum ya cekilir kahır değil.. tm yaşlıdr idare etmek gerekir ama bu yaptıkları sadece yaslılıktn olamaz..
iyi dayanmışşsın valla1,5 yil ayni evde yaşadik. Aşiri sakin ve sabrli biriydim, yaptiklari beni fazla rahatsiz etmiyodu. Yasli, kocasiz kadindir, huyu bu diyodum. Gulerek geciyordum.
Şimdi aynisini yapamaz, asiri korkuyo benden))
Ben de hep kendime iyi dayanmissin diyorum ))) Aslinda beni rahatsiz eden bencilliyi idi. Kizimin ameliyatindan sonra bencilliyi yuzunden konusmayi kestim, evde hic bir sekilde muhabbet etmiyordum onla. Ondan sonra da cikti gitti. Simdi korkusundan gelmiyo bize )))iyi dayanmışşsın valla
bnmki 48 yasında daha insan ilk cahillikle düşünemiyo bazı seyleri ama o zaman ters davransan belki simdilerde pişman olabilirdn sabretmekle en iyisini yapmşsn :)Aslinda yaşli da degildi, 58 yaşindaydi, ama surekli hastayim diyip acitasyon yapiyodu. Simdiki aklim olsa ilk başta yerini gosterirdim, hata yapmisim. Simdi dusunduyumde kizim sen ne kadar saf olmussun, salaksin diyorum)))
Evet canım bu sefer söylediğin eşine batabilir sende herşeyi sorun etmeye başladın diyebilir.üst üste söyleynce doldurmus gibi olurum dimi bende öyle düşündm bi daha yaparsa o zman kendim konsurum olmadı eşime söylerm artk. her geldiğinde yapıyo zatn
Söyleyin tabi. Siz kötü olmayın sonra. O ne biçim huy öyle ya!kızlar günaydın,
ben normal de cok kindar değilimdir ama artık kendimden şüphe etmeye başladım size de dün olanları anlataym fikir alayım dedim.
kv ler arabayı istemişti bizden bende alışkanlık haline gelmesin bi seferlk tmm demiştm eşime.
cumartesiden arabayı bıraktı kv lere pazar gezdiler tozdular akşam oldu arabayı bırakıcaz cay varsa içeriz demişler hemen cay suyu koydm
bnm minik bi caydanlıgım var günlük onu kullanıyorum yine ona demledim zaten cay içen 3 kişi var kv ve ben içmiyoruz yeter diye düşündüm
kv ler geldi, gelir gelmez mutfaga geldi kac kişi içicek bu kadar mı cay demlenir dedi gitti içeri oturdu..
bende içeri gittim sonra geri geldim eşim mutfaktaydı büyük caydanlıgı dolaptan indirir misin dedm o yeter gerek yok dedi annen söylendi indir de demliyeym dedim ne dedi dedi anlattm biraz sinirlendi
sonra ben içeri geçtim kv mutfaga gitti, bz genelde holün lambasını hep acık tutarız evde biri varsa.
kv de geçerkn bu lamba niye acık müsriflik yapmayın fln derken eşim kv ye bagırdı sanane anne herşeye karışma burası bizim evimiz dedi ben tabi vicdan yaptım adamı önden kızdırdm simdide patladı diye
sonra mutfaktaydım geldi, buzdolabına bakabilir miyim dedi. bende gerek yok anne içi boş zatn buzluktn yiyoruz biz hala dedm. olsn bakaym dedi lap diye actı sebzelikteki poşetlere kadar karıştırdı ben sinirlenip cıktm mutfaktn eminim kileride karıştırmıştr sonrasında.
şimdi bunu eşime anlatsam diyorum uyarsa annesini çünkü bu ilk değil daha öncede karıstırdı .
ama zaten akşam şikayet eder gibi oldum bunuda söylersem cok mu olur ?
eşim ters tepki vermez ama annemi istemiyo moduna girer mi ? cok kararsız kaldım
ben halledeyim desem kv beni takmıyo malum oğlunun evi orası
Mecbur anlayacak canim evinin tüm kapılarını kilitleyemezsin ki senin evin sonuçta kv karışamazvala canım salonu kurcalıyodu kapısını kilitledim yatak odasınıda kilitlemeye başladık bundan anlamaan laftan anlar mı sence :)
bnde düğünden sonra eşimin eşyarını getirtip hepsini yıkayıp ütüleyip asmıştm :)
kıskanma olayı bizde de var malesef. eşim kv ye kiler dolabı yaptırmıştı düğündn önce. düğünden sonrada biz yaptırdk kendimize ama bizimki daha büyün ve kullanışlı bnm istediğim gibi oldu çünkü siparişle yaptırmıştık.
kv eşime bnm dolabı siz alın o size yeter sizinkini bana vern demiş :)