• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine bi kv krizi dha

ayrı ev açmış eşin yinede şanslısın biraz sabret herşey düzelir inşallah
Bilmiyorum insallah duzelir hersey ama kadin herseyi kiskaniyo ben 2 gunluk evliymisim evim herseyim varmis o 30 senelik kadinmis onun yokmus evet biz evlendigimizde cok sukur bi evimiz vardi ama bos evde oturulmuyo hic bi sekilde kimseden yardim almadik biz esimle 1 ay bi kanepe uzerinde oturduk kucuk bi tupte yemek hazirladim ama Rabbime cok sukur herseyimizi aldik kendi cabalarimizla o zaman hic sormadilar ne yapiyosunz nerde yatip kalkiyosunz diye simdi cok sukur herseyim var ama kadin kiskaniyo huzur vermiyo

Zaten psikolojik olarak iyice coktum kabus gibi surekli yapilanlari dusunuyorum uyuyamiyorum da dogumdan sonra bide lohusalik psikolojisine gircem benim icin cok fazla
Allah sabir versn cnm bnde cok cekiyorm konu actm bi goz at istersen gercekten haline şükredersnn betern beteri varms dersn ama mtlaka kocanla knus en azindan ayri evdesm acmiyver kapini

Allah sabir versn cnm bnde cok cekiyorm konu actm bi goz at istersen gercekten haline şükredersnn betern beteri varms dersn ama mtlaka kocanla knus en azindan ayri evdesm acmiyver kapini
Ben acmiycam acmayada esim firsat vermiyo ki hala annem diyo bana o kadar yaptiklarina karsilik fistigim diye konusuyo o byle yaptikca ben daha cok kinlesiyorum neymis anneside benim onu ezdigimi soyluyomus dedim o hic kendini ezdirirmi aramiza girmesen beni dovecekti gormedinmi

Ben cok sabirsizimdir anlamiyosa koy suratina bir tükmük anlar o zman kalin kafali tobe tobeeee

Aynen ole oluyor canm 2 sene sıktm dişimi snra agzma ne geliyosa tutamiyorm kendmi bi titreme sariyor vucudumu gozum karariyor ama senin karninda bebeşin var bak ben bu pislik kv yuzunden preaklampsi oldum sabaha kadar agladm bi baktm heryerim şişmiş doktora gttm zehrlenme baslamis dedi dkkat et onlarn faydasi olmaz sen bebegni dşndkce mtlu ol oda uzuluyor

Back