bi hayaldi... rabbim gerçek kıldı bin şükür..

ahh canımm ne kadar zorrr gerçekten deliler gibi çocuk isteyen bi eş ve her ay gelen kırmızılar... gerçekten anlatılmayacak bi hüzün geçidi.. rabbim kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin.. inşallah bundan sonraki gelecek günlerde gözyaşlarini sevince döndürcektir.. aşılamandaa miniğini müjdeler saglıklaa
ilk aşılama tuttu bunda da ümidim var ama rabbim hayırlısını nasip etsin :)

gözünn aydınnn canımmm aslan parçası gelcekk deseneee kesin mii yoksa tahmini mi dedi.. ayy birde benn öğreneyimmm yahuuu
Kesin bi tavırla söyledi doktorr bende kesin mi öyle mi böyle mi diye üstelemedim ama coookk sasırdım acayip kıza odaklanmıstım cevremdekiler sayesinde :) seninde az kaldı yaaa aramızda bisey yok ki senlee, belki simdi bile görünürrrr ayy onuda ögrenelim yaaa

O.doymama hissi hic gecmiyoo halaa bendee var... Bebisten yaaa olsunn
gun gectikçe sabah kalkmak zorlaşıyor canım n buyuk değişikliklerden biri cok sık acıkıyorum doymuyorum :)
Yaaaa kızımm nasıl öyle oldu sizde yaaa ben aksine hala kilo veriyorum toplamda 8kilom gittiii:)) ama cook iyi oldu benim icindee bulantım gecmesine ragmen hala öyle cok istahlı degilimm..kilo aldınız mı bari o kadar istaha??

Kesin bi tavırla söyledi doktorr bende kesin mi öyle mi böyle mi diye üstelemedim ama coookk sasırdım acayip kıza odaklanmıstım cevremdekiler sayesinde :) seninde az kaldı yaaa aramızda bisey yok ki senlee, belki simdi bile görünürrrr ayy onuda ögrenelim yaaa
Hee yaateyzesii buyuk bi meraktayizzz.. Cevredekiler kiz mi diyodu... Banada hepsi erkek diyo... Yaaa bende ilk basinda erkek hssetmistimdee ne olcakk.. Artikm

Yaaaa kızımm nasıl öyle oldu sizde yaaa ben aksine hala kilo veriyorum toplamda 8kilom gittiii:)) ama cook iyi oldu benim icindee bulantım gecmesine ragmen hala öyle cok istahlı degilimm..kilo aldınız mı bari o kadar istaha??
Kizz bende deli gbi aclik oluyodaa kurt gbide yemiyorum.. Yiyemiyorum yani.. Hemen bi tiksinti oluşuyo.. Henuz tartita cikmadim ama sanirim aldim hslerim oylee.. Senn tersinemi gdiyosun nedr yahu 8 e neyin nesi oyleee... Toparlann... Yemeyee baslaaa

Hee yaateyzesii buyuk bi meraktayizzz.. Cevredekiler kiz mi diyodu... Banada hepsi erkek diyo... Yaaa bende ilk basinda erkek hssetmistimdee ne olcakk.. Artikm
Ben hic bisey hissedememistim ama herkes senin kızın olur diyodu :) belki senin hislerin cıkarrr oda erkek olurrr :)

Kizz bende deli gbi aclik oluyodaa kurt gbide yemiyorum.. Yiyemiyorum yani.. Hemen bi tiksinti oluşuyo.. Henuz tartita cikmadim ama sanirim aldim hslerim oylee.. Senn tersinemi gdiyosun nedr yahu 8 e neyin nesi oyleee... Toparlann... Yemeyee baslaaa
:))) yok yavrum yaaa iyiyim böyle Cok toparlanmaya gerek yok :) bende tersine gitti hakkaten oh iyi oldu :) bebekte normaldi allahtan haftasına göre, sadece 122 gram 11 cm :)

okurken agladim resmen.. sizin adiniza cok sevindim umarm bende bi gun buraya bu haberle gelirim dua edin lutfen.. bana da yumrtalklarnda tembellk var dedi dr cok Üzgünüm cok :KK43:

okurken agladim resmen.. sizin adiniza cok sevindim umarm bende bi gun buraya bu haberle gelirim dua edin lutfen.. bana da yumrtalklarnda tembellk var dedi dr cok Üzgünüm cok :KK43:
Rabbimden umitt kesilmezz insallahh canim.. Herseyin bi vakti ve zamani var... Olacagina inanip dua etmesini bilelim insallah..

:))) yok yavrum yaaa iyiyim böyle Cok toparlanmaya gerek yok :) bende tersine gitti hakkaten oh iyi oldu :) bebekte normaldi allahtan haftasına göre, sadece 122 gram 11 cm :)
Bebekkiyisee. Sorunn yokk bakalim bennim minnak ne alemde... Merakdayimm

O.doymama hissi hic gecmiyoo halaa bendee var... Bebisten yaaa olsunn
ben son 1 ayda 3 4 kilo almışım canım :)

Oyyyy bu ne şanss yaaa ne güzelll :) böyle zayıflar kilo alınca cok güzellesiyo hamilelikte, bi kac arkadasım var öyle ay parcası oldular hatunlar :))
oylemi dıyorsun :) inşallah bende oyle olurum oncedende kılo almaa calsııyordum ama snra bır dusunmustum bebek ısteyınce bıraktım hamılelıkte alırsam daha ıyı olur demiştim iyiki oyle yapmışım :) kaç kilosun sen

X