Bi gün böyle bi derdim olabileceği hiç aklıma gelmemişti

Kürtajda gelmedi zaten telefonla aradı..hamilelik döneminde de normal ilişkimiz devam ediyodu zaten yeni işyeri açtı telefon haricinde çok görüşemedik yoğun diye.. Aramız da gayet iyiydi..Bi de zaten şöyle bişey var onların arabası yok diye biz gideriz mesela en son 10 ay önce gelmişlerdir evimize (biraz uzak oturuyolar merkeze).. Hamilelik döneminin ilk başları malum uyku halleri vsire zaten çok da gidemedik, öğrendikten 1 ay sonra kürtaj oldum.. çok uzun bi zaman geçmedi yani o süreçlere daha girmemiştim..

Aynen işte öyle sen güçlüsün atlatırsın.. biz bile senden daha fazla üzülürüz biz hassasız halleri olabiliyo insanlarda.. Ama bundan sonra da herkes haketmediği yerlerde kalamıyo insanın kalbinde işte.. Bi kere çok kırılınca o iş bitiyo galiba.. Bilmiyorum belki de ararım ama sanmıyorum ki hiçbişey eskisi gibi olsun.. O yüzden de diyorum ki; 'suları bulandırmaya hiç gerek yok gibigibiyim, otur oturduğun yerde kendi sorunlarını içinde hallet.. İnsanlara da sana olan davranışına göre yer ver hayatında..'

Canım kırılıyoruz söylemiyoruz biraz mesafe koyup azcık soğuk davranıyoruz. kırıldık ya normaldir bence aslında bu tavır. kendi fark etsin ya da bir açıklama yapsın istiyoruz.
sonra bir bakmışsın o sana kırılmış yağ gibi üste çıkmış.
özür bekliyorlar. benim başıma bu tarz şeyler çok geldi..

sonuç kendini üzme olan sana olur.
onların umuru değil...

noktalardan hikayenin sonunu anlayamadım
.... a demiş abi ya .... nasıl der falan biraz karışık olmuş :)

Doğrusunu istersen benim 2 yıldır hiçbi sıkıntım derdim olmamıştı bundan başka.. İyi günde yanında olmak kolaydır da kötü günde de olmalı bence yanında dostlar..

O zaman sahip çıkın arkadaşlığınıza. Eğer gerçek bir arkadaşlıksa bu çalın kapısını ve konuşun. Gerekirse hesap sorun ama habersiz sitem ve küsmelere girmeyin.
Bu konuşma sonunda anlarsınız gerçek mi değil mi diye ?
Evet kötü günde yanında olmalı arkadaş dediğin, haklısınız. Hep iyi günde ya da hep kötü günde yanında olan kişiler arkadaş değildir.
Bunun için önce sorgulamanız gerekiyor.

Bende boyle beklentilerde olunmasini anlamiyorum. Cok yakisaniz elbet bi aciklamasi vardir der uzerine dusunmezsiniz bile.
Ben oyleyimdir. Aramadiysa sormadiysa altinda bisey aramam dostlarimin. A cok mu dokundu davranışı. Soyle yuzune neymis ogren.olsun bitsin.
Zaten dost gozuyle bakmak bence boyle olur.

Çok dert edinmişsin be canım kendine Bence direk sorsaydın belkide farkında olmadan bir hatan vardır.Bide çok üstüne gidilecek bir konu değil evladını kaybetmişsin.Bende çok yakın olduğum kuzenimi sadece 1 kere aradım çünkü konuyu açıp açıp üzülmenin bir faydası yok

Konuyu açmasına gerek yokki bi kere araması yeterliydi ben de üstüme titresin benle yatsın benle kalksın diye düşünmüyorum zaten, sadece o zamanlar bi nasılsın iyimisin geçmiş olsun bekledim,sonuçta bebeği falan geçtim bi operasyon geçiriyosunuz.. Akabinde de komplikasyonlar yaşadım hastaneye fln kaldırıldım bunlardan haberi olmaması imkansız yani.. bu kadar vurdumduymazlık da fazla gibi geliyo bana biraz..

Açıkça sormalısiniz, böyle içiniz içinizi yer kinlenirsiniz zaman geçtikçe, uygun bir ortam oluşturun, bu hareketinden dolayı kırıldım deyin, belki bilmediğiniz bir durum vardır, sonucuna göre hareket edersiniz.

İnsanlar söylediklerinden dolayı değil söyleyemediklerinden dolayı hasta olurlar.

Çok haklısın içimde giderek büyüyo gibi hissediyorum..her gördüğümde de hala bişey söylemedikçe bişey yok gibi davrandıkça kendi kendime sinirleniyorum

Düşündüklerinde, hissettiklerinde haklısın.. Sonuçta her şeyinizi paylaşmışsınız, çok yakındık diyorsun.. Bir "nasılsın" diye sormuyorsa kırılmak, merak etmek hakkın.. Ayrıca açıklama yapmakta zorunda onca zamanın paylaşımın hatrına.. Bence sormalısın.. En azından vicdanen sen rahat edersin.. Cevabına göre hareket edersin..

ben seni hiç haklı bulmadım açıkçası... zaten aramış o gün samimiyetiyle üzüldüğünü söylemiş size o ble batmış niye aladı falan gülse miydi?? acını paylaşmış. saçmalıyorsun diyorum ben sana

siz bi daha okuyun bence yazdıklarımı o kadar üzülen biri (ya da öyle gösteren) niye bi iyimisin nasılsın diye aramaz hastalık bu herşeyi geçtim. Ben niye ağladı falan demedim.. Ayrıca böyle durumda olan birinin karşısında ağlanması kadar da ajitasyon olaylara karşıyım destek için arıyosan destek olursun ağladığını da belli etmezsiz. Aynı şey benim arkadaşımın başına geldi benden 3 ay önce ben de ağladım sözlerim boğazımda düğümlendi ama yine de belli etmedim.. Normal insanlar böyle yaparlar

Aynen katiliyorum belkide o aradiginda konu sahibinin sogukkanli konusmasi ve kisa kesmesini,e malum oda aglamis gucune gitmistir belki,sonrada konu sahibinden beklemistir ilk adimi olabilir yani,bu kadar mesafe girmesi daha da sogutmus arayi haliyle..

Bence konus onunla.. Nasil senin kucuk kirilmalarin olduysa belki onun da senden bekledigi kucuuk bisy vardi kalbini kirdi.. Belli olmaz..gercek bi dostlksa zaten bitmez.. Konusmakta fayda var derim

ne kadar üzülürse üzülsün, senden çok üzülemez? seni teselli etmesi gerekirken ağlaması seni daha çok üzecek şekilde davranması tuhaf...diyelim ki tatil programını, rezervasyonunu önceden yaptı, iptal edemedi vs olabilir ama sana söylemesi gerekirdi, anlattığın samimiyete göre "biz programı çok önceden yaptık gitmesek paramız da yanacak" dese sen ona gönül koymazdın? ya da döndüğünde araması gerekirdi...

arada bu kadar samimiyetsizlik varken bence boş yere sorma, bir zaman sonra senle yakınlaşmak isteyecektir, resmi şekilde devam et, sabredebilirsen sabret...

Sizi cok asabi buldum ben.
Kizcaggiz sevinse suc (neredeyse benden cok sevindi demissiniz) aglasa suc ( moral vermesi gerekti demissiniz) iyide ne yapsin???
Bence ilk adimi siz atin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…