- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
tam tersi asabi biri deilimdir ama yanlis anlasilmayi pek sevmiyorum . Sevinmesi beni gayet mutlu etmisti.. aglamasina hassas kiz napsin diyip gecmistim icimden tabi o zamanlar samimiyetine inandigim icin.. velhasil sonrasi oyle olmayinca bu davranislarinin da samimiyetsiz oldugunu dusunmeye basladim.. o yuzden de biraz beni rahatsiz ediyo simdilerdeSizi cok asabi buldum ben.
Kizcaggiz sevinse suc (neredeyse benden cok sevindi demissiniz) aglasa suc ( moral vermesi gerekti demissiniz) iyide ne yapsin???
Bence ilk adimi siz atin
Gercekten boyle mi dusunuyosunuz yani olay benim basima gelirken benim onu teselli etmek zorunda kalisim kndimi tutup..ona hic caktirmadan cnm doktor cagiriyo operasyona giriyorum diyerek kapatisim falan onu alinmasina mi sebep olmustur yani? Gercekten boyle bencil insanlar var yani???Aynen katiliyorum belkide o aradiginda konu sahibinin sogukkanli konusmasi ve kisa kesmesini,e malum oda aglamis gucune gitmistir belki,sonrada konu sahibinden beklemistir ilk adimi olabilir yani,bu kadar mesafe girmesi daha da sogutmus arayi haliyle..
Ben oyle sanmiyorum aslinda elbette sikintilari olabilir ama emin ol ki ciddi bi sikinti olsa bunu benim bilmemem sozkonusu dahi olamaz.. ciddi sikintidan kastim; olum,saglik sorunlari, ayrilik vs.. ben diger hicbir sorunun bi bebek kaybindan muhim oldugunu dusunmuyorum.. bu da bi olum cunku..Tatile gitmiş olması çok iyi olduğu, her şeyin kelebek kalp olduğu anlamına gelmez ki..
Belki onun da sorunları vardı, kendi içinde çözme derdine düştü.
Kimseyi arayacak soracak hali yoktu bilemeyiz.
Bu kadar güzel bir dostlukta sen ben yapmam ben şahsen.
Yapanlara da anlayış göstermem.
Bir hafta küser beklerdim.
Aramıyorsa ben arayıp pisss seni gebertcem diye hem kırgınlığımı sokuşturur hem
iyi mi öğrenirdim.
Kendi derdimiz olduğunda başka herkes iyi sanıyoruz hatamız bu...
Ben oyle sanmiyorum aslinda elbette sikintilari olabilir ama emin ol ki ciddi bi sikinti olsa bunu benim bilmemem sozkonusu dahi olamaz.. ciddi sikintidan kastim; olum,saglik sorunlari, ayrilik vs.. ben diger hicbir sorunun bi bebek kaybindan muhim oldugunu dusunmuyorum.. bu da bi olum cunku..
Amin Allah kimseye icinden cikamayacagi sorunlar vermesin.. haklisin belki de oyle bi sorunu vardi..ama yine de ben muneccim degilimki nerden bilebilirim soylemezse..yani aylardir beni kafamda bu sorularla birakmasi cok uzucu.. bunca zaman gecmis insan hala bi arayip kendini aciklamaz mi?Mutlaka bebek kaybı kadar büyük değildir.
Ama bunun en büyük sıkıntı olduğunu bebek kaybeden biri bilebilir.
Misal ben bunu yaşamadım sonuçta, annelik duygusunu da tatmadım.
Bana göre beni,m yaşadığım sıkıntı en büyüktür anlıyor musun?
Haa Allah yaşatmasın. Onu yaşasam bunlar hiçmiş derim ama ancak yaşasam derim yani.
İnsanoğlu böyledir herkese kendi sıkıntısı en büyük.
Bu pencereden bakmanı öneririm
Bir de bilmememin imkanı yok diye düşünme.
O kadar şeffaf biriyimdir ki dostlarımla her derdimi paylaşan ben ilk kez bir derdimi
tek kişiye bile anlatmadım. İçimde yaşıyorum.
Duysalar inanamazlar. Nasıl anlatmadın hem de sennn derler :)
Amin Allah kimseye icinden cikamayacagi sorunlar vermesin.. haklisin belki de oyle bi sorunu vardi..ama yine de ben muneccim degilimki nerden bilebilirim soylemezse..yani aylardir beni kafamda bu sorularla birakmasi cok uzucu.. bunca zaman gecmis insan hala bi arayip kendini aciklamaz mi?
Defalarca aramak istedim ama kirginligim hayatimda ilk defa bana engel oldu.. bu kurtaj meselesi beni cok fazla sarsti hayatimda hicbi olaydan bu kadar etkilenmemistim Allah beterinden korusun..Madem bu kadar yakındınız, siz arasaydınız hayırdır ne oldu sesin soluğun çıkmıyor diye..
O haber verme isleri sizin sandiginiz gibi olmuyo malesef.. bi gun kalp atisi duymayi beklerken doktor bebeginizin olu oldugunu soyleyince dunya basiniza yikiliyo hanimefendi.. kimseyi arayip haber verme modunda olamiyosunuz yani.. siz hic bi olum falan yasamanissiniz belli ki Allah yasatmasin hic bilmeyin insallahBana kürtaj olacağını falan söylemeyen arkadaşı ben aramazdım şahsen. Eşiniz niye arasın ki , madem o kadar yakınsınız dertleşebilirdiniz. Kadın yine aramış duyunca, üzülmüş ağlamış ; belki mırın kırın konuştuysanız bu konuları açmak istemediğinizi düşünüp aramamıştır tekrar.
Elti falan diye ayirmam insanlari ama bundan sonra dost gorunenlerin samimiyetlerine de o kadar kolay inanmam..Eltiden, görümceden ve kaynanadan dost olacağına asla inanmıyorum. Hadi kaynana görümce neyse de, elti asla.
Valla Türkiye'deyse ayırmak şart. İsmi bile sevimsiz, elti... Resmen 'fesatlık' kelimesinin eş anlamı gibi.Elti falan diye ayirmam insanlari ama bundan sonra dost gorunenlerin samimiyetlerine de o kadar kolay inanmam..
Hhahhaahhaa ay beni de su halimde guldurdunuzya cok yasayin :))Valla Türkiye'deyse ayırmak şart. İsmi bile sevimsiz, elti... Resmen 'fesatlık' kelimesinin eş anlamı gibi.
Güldürebildiysem ne mutlu :) Siz de el kızını kafanıza takmayın, kocanızla kendinizle meşgul olun, bir süre sonra yeni bebiş gelir ailenizi genişletirsiniz. Onun dostluğuna, kelamına ihtiyacınız yok. :)Hhahhaahhaa ay beni de su halimde guldurdunuzya cok yasayin :))
Ölüm size özel bir durum mu ki, herkes yaşıyor bunu ben de yaşadım ve dostum dediğim insanlarla konuştum ilk önce. Dünya başıma yıkılınca da ilk onları aradım, o yüzden sizin tarzınız bana pek uymuyor.O
O haber verme isleri sizin sandiginiz gibi olmuyo malesef.. bi gun kalp atisi duymayi beklerken doktor bebeginizin olu oldugunu soyleyince dunya basiniza yikiliyo hanimefendi.. kimseyi arayip haber verme modunda olamiyosunuz yani.. siz hic bi olum falan yasamanissiniz belli ki Allah yasatmasin hic bilmeyin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?