Genel olarak çok duygusal bi yapısı var hatta kayınvalidem ona prenses der.. Yani aslında benim sert bi yapım vardır bu konuları da kimse duygu seli olarak konuşmadı benle öyle konuşanları da hayırlısı buymuş falan diye kendim teselli bile ettim.. Hani böyle ağlayıp sızlanmadım kimseye benim yapım öyle değil çünkü.. ama içimden ne kadar üzüldüm rüyalarımdan nasıl ağlayarak uyandım en yakınlarımın bunu anlayabilmesi gerekir diye düşünüyorum..
aslında cevap burda saklı..
sizin sert yapınızdan dolayı aramamış bence..
yani etrafa çizdiğiniz nasılsa 'gibigibiyim' atlatır imajı yüzünden.
ben daha çok üzüldüm onun durumuna ama o atlatır madem öyle o beni teselli etsin zihniyeti de var insanlarda.
bende de böyle bi sorun var aynıyız aslında..
zamanında hep ben güçlüyüm imajı çizdiğim için şimdi kimse sıkıntılarımın belki de başımdan büyük olabileceğine inanmıyo. sen atlatırsın sen üzülmezsin sen gamsızsın vs vs.
halbuki öyle değil ki.
bazı yaralar çok kanıyo içerde..
zor baş etmesi..
hele ki bu kürtaj meselesi...
çok iyi anlıyorum sizi..
eltinizle ilgili de, demek ki sizin sandığınız gibi bi bağınız yokmuş.
ya da varmış da bi şekilde o prenses sıkılmış bu dostluktan mesela.
şuan hiçbir şey olmamış gibi rahat tavırları da bunu gösteriyo..
ya da hakikaten ona göre kötü bişey zaten olmadı, onun için herşey yolunda belki...
içini bilemeyiz biz burdan..
ayrıca eşiniz de abisine söylemiş sonuçta sizin kırıldığınızı elbet gitmiştir kulağına...
çok istiyosanız içiniz içinizi yiyeceğine açın telefonla bi sorun.
X'ciğim bekledim bekledim aramadın diye, mantıklı açıklama yaparsa tamam ama baktınız ki hala aynı tarzda o zaman neyse ben de bundan sonra ona göre davranırım deyip mesafeyi koyduğunuzu belirtmiş olursunuz...