• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi gün böyle bi derdim olabileceği hiç aklıma gelmemişti

O zaman böyle bir ilişki neden bu kadar çabuk bitiyor, sebepsiz üstelik sana göre.

Konuşmadan anlayabilir misin?
Ben anlıyorum aslında prenseslikten bitiyo işte.. Tahminlerime göre eşiyle falan atıştı bişeyler oldu.. Üzgündü.. Benim derdim umrunda bile olmadı kendi aransın diye bekledi.. Kısaca böyle düşünüyorum.. Bana göre başka bi açıklaması olamaz bu durumun.. Ama bu bencillik neden onu da anlayabilmiş değilim.. Hep bana hep bana da bi yere kadar işte.. Bazı durumlarda o hepbanalar sonlara sebep oluyo tıpkı bizim arkadaşlığımız gibi malesef..

Çok yanlış düşünüyosunuz.. beklentili bi insan değilimdir.. ama bazı şeyler var ki emin olun normalden farklı düşünülüyo..

Bu yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor. Ve emin olun ki " şu bu oldu aramadı , gelmedi " diyenler bana samimi gelmiyor.
Hep beraberdik, butun sıkıntılarımda arayan ilk oydu , hamileliğimi sevinç gözyaşlarıyla karşıladı" deyip böyle bir sitem yapma doğru değil.
Onunda bir hayatı ve kendine göre sıkıntıları , sevinçleri var. Onunda kabuğuna çekilebileceği zamanları olabilir ve yine onunda yanlış anlama durumları olabilir.

Sorsan şaşıracaktır hiç bir şey olmamış gibi. Ya umrunda değilsin ya da senden hoşlanmıyor, samimiyetsiz. Bu sebeple ne sor ne de üzül. Bu konuyu kendi içinde hallet.

Ben anlıyorum aslında prenseslikten bitiyo işte.. Tahminlerime göre eşiyle falan atıştı bişeyler oldu.. Üzgündü.. Benim derdim umrunda bile olmadı kendi aransın diye bekledi.. Kısaca böyle düşünüyorum.. Bana göre başka bi açıklaması olamaz bu durumun.. Ama bu bencillik neden onu da anlayabilmiş değilim.. Hep bana hep bana da bi yere kadar işte.. Bazı durumlarda o hepbanalar sonlara sebep oluyo tıpkı bizim arkadaşlığımız gibi malesef..
Aslında siz ilişkilerinizi bir gözden geçirin. Vitrin iyi de içi göründüğü gibi değil bence.
Olayı tam olarak bilmeidğiniz hatta zamanında çok şey paylaştığınız kişi için bile şu an bunları söyleyebiliyorsun. Kadın senden çok sevinmiş ve senden çok üzülmüş.
Belki ciddi bir derdi var bir de seni şu halde üzmemek için sessiz kalıyor. Ama prenses, bencil vs vs bunlar seven, samimi insan lafları değil. Üzgünüm ama böyle..

Bu yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor. Ve emin olun ki " şu bu oldu aramadı , gelmedi " diyenler bana samimi gelmiyor.
Hep beraberdik, butun sıkıntılarımda arayan ilk oydu , hamileliğimi sevinç gözyaşlarıyla karşıladı" deyip böyle bir sitem yapma doğru değil.
Onunda bir hayatı ve kendine göre sıkıntıları , sevinçleri var. Onunda kabuğuna çekilebileceği zamanları olabilir ve yine onunda yanlış anlama durumları olabilir.
Doğrusunu istersen benim 2 yıldır hiçbi sıkıntım derdim olmamıştı bundan başka.. İyi günde yanında olmak kolaydır da kötü günde de olmalı bence yanında dostlar..

Aslında siz ilişkilerinizi bir gözden geçirin. Vitrin iyi de içi göründüğü gibi değil bence.
Olayı tam olarak bilmeidğiniz hatta zamanında çok şey paylaştığınız kişi için bile şu an bunları söyleyebiliyorsun. Kadın senden çok sevinmiş ve senden çok üzülmüş.
Belki ciddi bir derdi var bir de seni şu halde üzmemek için sessiz kalıyor. Ama prenses, bencil vs vs bunlar seven, samimi insan lafları değil. Üzgünüm ama böyle..
Dedimya işte sevgi de anlayış da insanlarda biyere kadar oluyo.. Ben sinirleniyorum işte kimse ne benden çok sevinebilir ne de benden daha çok üzülebilir.. Benden daha az üzülen herkes de beni teselli edebilir diye düşünüyorum..

Üstün körü sor istersen içine çok atıyorsan , aklına çok geliyorsa sırf kendini rahatlatmak için yap. Ama bakarsın ki onun için çok önemli değilsin bundan sonra öyle davranırsın. Şunu unutma çok yakınlık tez ayrılık getirirmiş. Dengeyi iyi kurmak lazım

Bi de bazı arkadaşlar sanırım yanlış anlıyolar beni, mesela onun haricinde 2 tane daha eltim var benim, onlarla samimiyetim mesafelidir yine konuşur görüşürüz ama dostuz diyemem aile üyeleri benim için onlar, onlar da gelip gitmedi 1 hafta 10 gün sonra bi geçmiş olsun diye aradılar sadece ama onlara kırılmadım mesela.. hiç aramasalar yine de kırılmazdım.. insan sevdiği insana kızar kırılır.. sevmesem değer vermesem umrumda bile olmazdı arayıp sorulmamak..

Bence o da sana birşeyden dolayı kırgın.Aranızda yanlış anlaşmalar var . Biriniz adım atmadan ögrenemeyeceksinz. Ortada bir yerde buluştuğunuzda siz daha büyükmüsünüz bilmiyorum ama konuyu açın ve sorun eğer değer verdiğniz biri ise. yok ise önemli değil olması gerekir zaten

Bence o da sana birşeyden dolayı kırgın.Aranızda yanlış anlaşmalar var . Biriniz adım atmadan ögrenemeyeceksinz. Ortada bir yerde buluştuğunuzda siz daha büyükmüsünüz bilmiyorum ama konuyu açın ve sorun eğer değer verdiğniz biri ise. yok ise önemli değil olması gerekir zaten
Evt ben ondan bayaa bi büyüğüm yaklaşık 10 yaş kadar.. Ama dediğim gibi tam duramıyorum arayacak oluyorum sonra eşimin kuzenimin dediği aklıma geliyo sen neden arıyosun o haala seni aramazken hem suçlu hem güçlü diye.. Haklılar diyorum aramaktan vazgeçiyorum.. Çok tereddüt yaşıyorum içimde:( olması gerekenin aramamak olduğunu biliyorum ama yapım da çok böyle ketumca gerginliklere de gelicek gibi değil, herşey ortada olmalı bana göre,bazen patavatsız olduğumu bile düşünürüm normalde içimde tutmayı sevmem hiçbişeyi.. Ama ekstra kırgınlıklarım ve halen bi adım gelmemesi beni durduruyo.. Şunu da belirtmeliyim ki ben onu kıracak bişey asla yapmadım.. yanlış anlaşılacak tek mevzu bile olmadı aramızda bu konunun dışında.. İnsan da zaten en çok buna üzülüyo..

Genel olarak çok duygusal bi yapısı var hatta kayınvalidem ona prenses der.. Yani aslında benim sert bi yapım vardır bu konuları da kimse duygu seli olarak konuşmadı benle öyle konuşanları da hayırlısı buymuş falan diye kendim teselli bile ettim.. Hani böyle ağlayıp sızlanmadım kimseye benim yapım öyle değil çünkü.. ama içimden ne kadar üzüldüm rüyalarımdan nasıl ağlayarak uyandım en yakınlarımın bunu anlayabilmesi gerekir diye düşünüyorum..

aslında cevap burda saklı..

sizin sert yapınızdan dolayı aramamış bence..
yani etrafa çizdiğiniz nasılsa 'gibigibiyim' atlatır imajı yüzünden.
ben daha çok üzüldüm onun durumuna ama o atlatır madem öyle o beni teselli etsin zihniyeti de var insanlarda.

bende de böyle bi sorun var aynıyız aslında..
zamanında hep ben güçlüyüm imajı çizdiğim için şimdi kimse sıkıntılarımın belki de başımdan büyük olabileceğine inanmıyo. sen atlatırsın sen üzülmezsin sen gamsızsın vs vs.
halbuki öyle değil ki.
bazı yaralar çok kanıyo içerde..
zor baş etmesi..
hele ki bu kürtaj meselesi...
çok iyi anlıyorum sizi..

eltinizle ilgili de, demek ki sizin sandığınız gibi bi bağınız yokmuş.
ya da varmış da bi şekilde o prenses sıkılmış bu dostluktan mesela.
şuan hiçbir şey olmamış gibi rahat tavırları da bunu gösteriyo..
ya da hakikaten ona göre kötü bişey zaten olmadı, onun için herşey yolunda belki...
içini bilemeyiz biz burdan..

ayrıca eşiniz de abisine söylemiş sonuçta sizin kırıldığınızı elbet gitmiştir kulağına...

çok istiyosanız içiniz içinizi yiyeceğine açın telefonla bi sorun.
X'ciğim bekledim bekledim aramadın diye, mantıklı açıklama yaparsa tamam ama baktınız ki hala aynı tarzda o zaman neyse ben de bundan sonra ona göre davranırım deyip mesafeyi koyduğunuzu belirtmiş olursunuz...

Bi de bazı arkadaşlar sanırım yanlış anlıyolar beni, mesela onun haricinde 2 tane daha eltim var benim, onlarla samimiyetim mesafelidir yine konuşur görüşürüz ama dostuz diyemem aile üyeleri benim için onlar, onlar da gelip gitmedi 1 hafta 10 gün sonra bi geçmiş olsun diye aradılar sadece ama onlara kırılmadım mesela.. hiç aramasalar yine de kırılmazdım.. insan sevdiği insana kızar kırılır.. sevmesem değer vermesem umrumda bile olmazdı arayıp sorulmamak..
İşte arkadaşım bu böyledir insanı en çok sevdiği, değer verdiği insanlar kırabilir:KK43:
Bence en kısa zamanda, al karşına konuş, ne olduğunu öğren işin iç yüzü çok farklı olabilir?:KK61::KK61:

kesin atladığınız bir nokta olmustur canım... hamılelık donemıne gidin duygusal değişimden bir kırgınlık olmuş olabılır sıze karsı kurtaj olayında da mecburi gelmiştir yanına içinde ki kırgınlık devam edıyordur belkde... bence konuş

Operasyon öncesi sizi ariyor hatta agliyor üzülüyor ama sonrasi gelmiyor. Acaba biri birseymi söyledi, sevinmesine veya üzülmesine sizin adiniza rahatsiz olup bu kadina birseyler söylemis de olabilirler. Yani gibigibiyim kizdi ona ne oluyor ki benden cok agliyor falan mi dedi biri?

Bende cok yakin bi arkadasimdan buna benzer bir kazik yemistim ondan sonrada kimseye deger vermemeye karar verdim.

Operasyon öncesi sizi ariyor hatta agliyor üzülüyor ama sonrasi gelmiyor. Acaba biri birseymi söyledi, sevinmesine veya üzülmesine sizin adiniza rahatsiz olup bu kadina birseyler söylemis de olabilirler. Yani gibigibiyim kizdi ona ne oluyor ki benden cok agliyor falan mi dedi biri?
Ama ben kimseye onunla ne konuştuğumu ya da telefonda onu teselli etmek zorunda kaldığımı bahsetmedim ki ne konuştuğumuzdan kimseni haberi yokki.. Eşimin bile aylar sonra haberi oldu.. Yani ben yeterince bekledim bazı tespitleri yapmadan önce..

Back