• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi gün böyle bi derdim olabileceği hiç aklıma gelmemişti

oda kurtaj olacagini ilk senden duymadigi icin icerlemis kirilmis sana soguk davranmis sonra sen tepki olarak soguk davranmissin kurtaj sonrasi insanin ruh hali biraz daha bozuk oluyor belki o ara yanlis degerlendirip tavrini surdurdum bence hic konuyu acma yavas yavas sende ilimli ol o sana gelecektir sonra iyi oldugunuzda ben bu olayda sana kirilmistim biliyomusun diye ne oldugunu sorabilirsin
Aramamaması normal yani diyosunuz öldün mü kaldın mı diye.. Bunda kırılacak bişey görmüyorum ben birinin bi kaybı olduğunda sen aramazsın yani insanlar da neden bana haber vermedi diyemez bence çok mantıksız eğer öyleyse..

Özellikle eltilik ilişkilerinde mesafeli olma taraftarıyım , içli dışlı olmaya gerek yok.
Sizi gördüğünde canım cicim deyip birşey yokmuş gibi davranıp hiç arayıp sormuyorsa sizde aynı yöntemi uygulayın gerginliğe gerek yok
Sağlam dostluklar sen aramadın , ben aramadımla bozulmaz zaten.
Dost çağrılmaz çıkar gelir , yanında olur gelmediği gibi aramamış bile
Herkes hayatta kendi yerini yine kendi belirler
Uzatmaya gerek yok nasılsa öyle kalsın

hesap sorma. demekki senin hissettiğin gibi bi yakınlık yokmuş esasen. operasyon geçirmişsin sonrasında aramamış hala sen düşünüyosun. sen de onu tınlama . aile gezmelerinde de gerilme nasıl davranıyosa o şekilde davran..

Çok kırgınım çünkü.. bilmediğim ne olabilir ki en fazla eşiyle tartışmıştır da bu kadar zaman sürmezki benim bile acım geçti de onunki mi geçmedi anlayamıyorum..
Belkide biri bişey demiştir dedikodu uydurma ona alınmıştır senin ağzından olamaz mı neblym dünya hali herşey olur bu kadar iyseniz ara sen konuş bence ayrıca çok geçmiş olsun

Özellikle eltilik ilişkilerinde mesafeli olma taraftarıyım , içli dışlı olmaya gerek yok.
Sizi gördüğünde canım cicim deyip birşey yokmuş gibi davranıp hiç arayıp sormuyorsa sizde aynı yöntemi uygulayın gerginliğe gerek yok
Sağlam dostluklar sen aramadın , ben aramadımla bozulmaz zaten.
Dost çağrılmaz çıkar gelir , yanında olur gelmediği gibi aramamış bile
Herkes hayatta kendi yerini yine kendi belirler
Uzatmaya gerek yok nasılsa öyle kalsın
Evet ben de tam öyle düşünüyorum gelmediği gibi arayıp sormadı da.. zaten şu anda ben de öyle davranıyorum.. Ama işte içim içimi de yiyo bi taraftan nasıl bi ilişki bu şekilde bozulabilir diye.. Kafaya çok takıyorum ben nerde hata yapıyorum diye.. Bazen kızıyorum herkes prenses gibi davranıyo ben hep alttan alan taraf arayıp sormamam da bundan.. Çünkü hayatımda yaşadığım en büyük üzüntülerden biriydi yaşadığım şey.. Bunun bahanesi olucağına inanmıyorum.. Belki de şimdi bana ne dese içimden öyle bişey koptuki yerine geliceğini hiç sanmıyorum.. Sadece üzülüyorum işte kendi kendime.. O yüzden sanırım olması gerektiği gibi samimiyetsiz ilişkimize devam edeceğim..

Icini bilemezsin.
Nasilsin diye hic sormadi diyosun.
Belkide eski konulari acmak istemedi uzulme diye. Telefonda agladigina gore senin uzuntulerini kendiside derin yasiyor, seni cok iyi anliyor derdim. Gercekten kendisini senin yerine koyabiliyor ve dusunuyoki kaybettigi cocugunu hatirlamak kotu yapar seni.
Hem tatile gitmis olmasi kotu bisymi?
Ayip biseymi?
Tatile gittgini gordgumde, ha tatildeymis o yuzden beni arayamadi derdim.
Bi zaman sonra surpriz yapip evine gittiginizdede dedigim gibi uzerinden zaman gecmis canini acitmiyim arkdasimin diye dusundu.

Belkide biri bişey demiştir dedikodu uydurma ona alınmıştır senin ağzından olamaz mı neblym dünya hali herşey olur bu kadar iyseniz ara sen konuş bence ayrıca çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim.. ama sanırım iyi değilmişiz de ben öyle sanıyomuşum.. Aramak istemiyorum böyle bi durumda ama hala beni arasa sorsa tüm içimi dökerim.. Sadece bi adım bekliyorum sanırım.. Çünkü insanları alttan almaktan adımları hep ben atmaktan çok sıkıldım artık :(

acaba kürtaj olacağınızı arayıp söylemediğiniz için bozulmuş olabilir kendince başkasından duyunca aklıma ilk bu geldi
ama kalkmış bi yerleri

Icini bilemezsin.
Nasilsin diye hic sormadi diyosun.
Belkide eski konulari acmak istemedi uzulme diye. Telefonda agladigina gore senin uzuntulerini kendiside derin yasiyor, seni cok iyi anliyor derdim. Gercekten kendisini senin yerine koyabiliyor ve dusunuyoki kaybettigi cocugunu hatirlamak kotu yapar seni.
Hem tatile gitmis olmasi kotu bisymi?
Ayip biseymi?
Tatile gittgini gordgumde, ha tatildeymis o yuzden beni arayamadi derdim.
Bi zaman sonra surpriz yapip evine gittiginizdede dedigim gibi uzerinden zaman gecmis canini acitmiyim arkdasimin diye dusundu.
Tatile gitmesi elbette kötü değil de vakti varmış aramaya iş güç derdinde değilmiş onu kastettim.. Ben öyle avutuyodum kendimi açıkçası.. işi gücü vardır fırsat bulamamıştır falan diye kendimi kandırıyodum işte.. Hatırlatmak istememe konusuna gelince de öyle bişey yok insan konuşarak rahatlar bu tarz şeyleri.. 7 kat yabancılar aradı da teselli etme çabasına girdiler insanın en yakınının elini bi omzunda hissetmek istiyo bu tarz bi durumda..

acaba kürtaj olacağınızı arayıp söylemediğiniz için bozulmuş olabilir kendince başkasından duyunca aklıma ilk bu geldi
ama kalkmış bi yerleri
Öyle bile olsa aranmaz mı yaa burda acı çekilen bi konu var bana haber vermedi diyip küsmek bencilce bi tutum olur sanırım..

bence kendinize dert etmeyin yakınlık derecesi ne olursa olsun aramayanı aramayın o sizi merak etmiyorsa siz onu neden konuşmuyor neden tavır yapıyor diye merak etmeyin hele hesap hiç sormayın görüşmeyin olsun bitsin

Tatile gitmesi elbette kötü değil de vakti varmış aramaya iş güç derdinde değilmiş onu kastettim.. Ben öyle avutuyodum kendimi açıkçası.. işi gücü vardır fırsat bulamamıştır falan diye kendimi kandırıyodum işte.. Hatırlatmak istememe konusuna gelince de öyle bişey yok insan konuşarak rahatlar bu tarz şeyleri.. 7 kat yabancılar aradı da teselli etme çabasına girdiler insanın en yakınının elini bi omzunda hissetmek istiyo bu tarz bi durumda..

Genelde nasil bi yapisi vardir arkdasinin?
Mesela ben sahsen hic sevmem duygu seli konusmalari. Hep kacarim. Ablam dusuk yapmisti ve annem yanina gitti. Ben gitmedim. Gidemedim galiba, oyle gormek istemedim ablami.

Genelde nasil bi yapisi vardir arkdasinin?
Mesela ben sahsen hic sevmem duygu seli konusmalari. Hep kacarim. Ablam dusuk yapmisti ve annem yanina gitti. Ben gitmedim. Gidemedim galiba, oyle gormek istemedim ablami.
Genel olarak çok duygusal bi yapısı var hatta kayınvalidem ona prenses der.. Yani aslında benim sert bi yapım vardır bu konuları da kimse duygu seli olarak konuşmadı benle öyle konuşanları da hayırlısı buymuş falan diye kendim teselli bile ettim.. Hani böyle ağlayıp sızlanmadım kimseye benim yapım öyle değil çünkü.. ama içimden ne kadar üzüldüm rüyalarımdan nasıl ağlayarak uyandım en yakınlarımın bunu anlayabilmesi gerekir diye düşünüyorum..

belki bilgin dışında bir şeyler oldu.
Bir dedikodu duydu, biri bir şeyler söyledi.
Önceden bu kadar samimi olduğuna inandığın biri için tek hareket yapmadan bitireceksen senin de samimiyetinden şüphe eder.
Konuşmaktan zarar gelmez. Ara ve konuş.

Bazen yakın olduğunuz insanlar neye nasıl tepki vereceğini bilemeyebiliyor
benim can dostum var ikiz bebeğini birini doğumda kaybetti ilk duydum hastaneye gittim sonra 2 aya yakın bir süre arayamadım
çünkü ne diyeceğimi bilemedim ne konuşacağımı bilemedim sonrasında bir araya geldiğimizde anlattım ki o da kırılmış beklemiş
ben üstüne gitmemek diye düşünürken o destek beklemiş haklı olarak
benzer birşey olabilir bence de konuşmanızda fayda var

belki bilgin dışında bir şeyler oldu.
Bir dedikodu duydu, biri bir şeyler söyledi.
Önceden bu kadar samimi olduğuna inandığın biri için tek hareket yapmadan bitireceksen senin de samimiyetinden şüphe eder.
Konuşmaktan zarar gelmez. Ara ve konuş.
Bizim çevremizde dedikodu diye bişey olmaz.. olamaz.. çünkü o tarz ilişkilerimiz yok ve ailemizde öyle insanlar yok ama olsa bile ne dedikodusu duyacakki hepimiz gül gibi geçinip gidiyoruz birbirimizi seviyoruz.. Ben eşime bile aylar sonra söyledim hatta ben söylemedim o sordu ... seni arayıp soruyomu falan diye.. Onun üstüne ağlayarak anlattım kırgınlığımı.. Onca zaman bi gerginlik olmasın diye sakladım içimde..Bizde dedikodu diye bişey olamaz yani..

Bazen yakın olduğunuz insanlar neye nasıl tepki vereceğini bilemeyebiliyor
benim can dostum var ikiz bebeğini birini doğumda kaybetti ilk duydum hastaneye gittim sonra 2 aya yakın bir süre arayamadım
çünkü ne diyeceğimi bilemedim ne konuşacağımı bilemedim sonrasında bir araya geldiğimizde anlattım ki o da kırılmış beklemiş
ben üstüne gitmemek diye düşünürken o destek beklemiş haklı olarak
benzer birşey olabilir bence de konuşmanızda fayda var
İşte ben onu anlayamıyorum.. Etrafımızda ya da bizim de başımıza geliyo kayıplar yaşanıyo ölümler oluyo.. Gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyo ama yine de saçmalansa bile aranmalı sorulmalı bi geçmiş olsun bi başın sağolsun bişeye ihtiyacın var mı diye sormak zor değil.. Nolur kimse bunları ihmal etmesin.. Bakın en yakın ilişkiler böyle zedeleniyo işte :(

Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor diyen insanların birbirlerine sitem etmelerini, küsmelerini anlamıyorum.

Bana sitem eden , habersiz küsen kim varsa hayatımdan çıkarmışımdır, çıkarıyorum.
En tahammül edemediğim durumdur.

O aramış seni hastane kapısında , çıkışta da sen ara. Ne var bunda ? Hep beklenti hep beklenti.
Olmaz böyle arkadaşlıklar.

Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor diyen insanların birbirlerine sitem etmelerini, küsmelerini anlamıyorum.

Bana sitem eden , habersiz küsen kim varsa hayatımdan çıkarmışımdır, çıkarıyorum.
En tahammül edemediğim durumdur.

O aramış seni hastane kapısında , çıkışta da sen ara. Ne var bunda ? Hep beklenti hep beklenti.
Olmaz böyle arkadaşlıklar.
Çok yanlış düşünüyosunuz.. beklentili bi insan değilimdir.. ama bazı şeyler var ki emin olun normalden farklı düşünülüyo..

Bizim çevremizde dedikodu diye bişey olmaz.. olamaz.. çünkü o tarz ilişkilerimiz yok ve ailemizde öyle insanlar yok ama olsa bile ne dedikodusu duyacakki hepimiz gül gibi geçinip gidiyoruz birbirimizi seviyoruz.. Ben eşime bile aylar sonra söyledim hatta ben söylemedim o sordu ... seni arayıp soruyomu falan diye.. Onun üstüne ağlayarak anlattım kırgınlığımı.. Onca zaman bi gerginlik olmasın diye sakladım içimde..Bizde dedikodu diye bişey olamaz yani..

O zaman böyle bir ilişki neden bu kadar çabuk bitiyor, sebepsiz üstelik sana göre.

Konuşmadan anlayabilir misin?

Back