• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi gün böyle bi derdim olabileceği hiç aklıma gelmemişti

bence ona haber vermediğiniz için oda size alınmış
sonrada o sizden , siz onadn bekleyip durmuşssunuz bence
Böyle bişeyi anneme bile haber vermedim.. kolay bişey değil yaşanılan.. Zaten eşim haber vermiş ekstra benim haber vermeme gerek yoktu bence bilirsiniz kötü haber çabuk duyulur.. Kaldıki psikolojim malum o sırada..

bencede hesap sormaya lüzum yok ?

muhattap bile olma derim ben seni yarı yolda bırakmış en özel gününde yanında olmamış insana ihtiyaç duyup hesap sorma zahmetine girmemelisin böyle insan cümlemizden uzak dursun !

Kürtaj olan sizsiniz, ne olursa olsun onun ulaşması lazımdı.
Ben olsam pasta alıp doğum gününü kutlamazdım bile.
Tepki dediğin öyle olur, oda memnun ki durumdan 4 ay geçmiş adım atmamış.

yazıdan anladığım kadarıyla her kötü anınızda o yanınızda olmuş. sizin derdinizi dert bilmiş.. ya siz?? aynı şeyleri yaptınız mı??

belki birisi araya nifak soktu ya da bilmeden kırdınız onu.. kesinlikle hesap sormadan gayet yumuşak bir dille öğrenin sorun neymiş?
ona değer verdiğinizi, neden arada soğukluğun olduğunu, bilmeden onu kırıp kırmadığınızı sorun??
şayet bu tavrınıza karşı saçmalarsa sert bir şekilde çizginizi çizersiniz..
Aynen de her derdini dert bildim her daraldığında yanında oldum elimden geldiği kadar zaten o yüzden dostuz diyebiliyorum.. Bu benim ilk ciddi derdimdi ve o benim yanımda olmadı :(

Böyle bişeyi anneme bile haber vermedim.. kolay bişey değil yaşanılan.. Zaten eşim haber vermiş ekstra benim haber vermeme gerek yoktu bence bilirsiniz kötü haber çabuk duyulur.. Kaldıki psikolojim malum o sırada..
Açıkcası ben oyle dusundum
kurtajı haber vermedıgınız ıcın ve o andada samımı davranmamışsınız bılırım o psıkolojıyı bende olu dogum yaptım . ben haber verdım arkadaslarıma tesellı aradım kafam dagılsın ıstedım her anda hatta forumdan arayan arkadaslarımla bıle ıcten konustum
sızın yazı seklınızde bunu hıssetmedım
hatta utanmasa aglayacaktı benden cok dıye yazdıgınız yerler var , neden boyle yazdınız?

Aslında biriktirmek değil de bu kürtaj meselesi beni baya bi sarstı normalde aramadın sormadınlara takılan bi insan değilimdir.. Kimseye o tarz tepkiler vermem de arayamamıştır olabilir gelememiştir olabilir dedim.. Hayatımda defalarca bu tarz şeyler yaşadm.. En yakın arkadaşım 2 düğünüme de gelmedi mesela hala en yakın arkadaşımdır.. Ama bu biraz fazla hassas olunan bi konu oluyo sonuçta bi kayıp yaşanıyo beklenmeyen bi şekilde..
Anlıyorum, tabii ki kolay bişey değil. İnşallah en doğru zamanda bir bebişiniz olur.
Benim demek istediğim şey, kelimelerle kırgınlığını dile getirmek yerine, acaba ne olacak diye bekleyince, vesveselere fırsat veriyor insan.
Ben olsaydım derdim. İlk senin aramanı bekledim, en çok senin yanımda olmana ihtiyacım vardı diye...Kırıldım gerçekten vs diye

Anlıyorum, tabii ki kolay bişey değil. İnşallah en doğru zamanda bir bebişiniz olur.
Benim demek istediğim şey, kelimelerle kırgınlığını dile getirmek yerine, acaba ne olacak diye bekleyince, vesveselere fırsat veriyor insan.
Ben olsaydım derdim. İlk senin aramanı bekledim, en çok senin yanımda olmana ihtiyacım vardı diye...Kırıldım gerçekten vs diye
ne neden nıcın yazdıgım mesajdan sonra bende bu yoruma katılıyorum .

aramadan sormadan dırek yanına gıdın suclamadan soyleyın
ama bellı kı oda sıze kırılmıs durduk yere oldugunu bu tavra gırdıgını dusunmuyorum

Aynen de her derdini dert bildim her daraldığında yanında oldum elimden geldiği kadar zaten o yüzden dostuz diyebiliyorum.. Bu benim ilk ciddi derdimdi ve o benim yanımda olmadı :KK43:

o zaman hiç takılma olup bitene. sen güzelce konuş onunla. dostluklarda bunlarda gerekli.. olmazsa olmaz.. ölüm değil ya.. sıkma canını. aklında soru işareti kalmaz en azından..

Yaşım kemale erdikçe mi diyeyim yoksa hayat bana gerçekten dost denilecek insanların olmadığını mı öğretti diyeyim dost arkadaş kavramım kalmadı. En iyi dostum annem kızkardeşlerim yetiyor bana insanlar o kadar farklı ki artık gerçek yüzlerini görünce ben kime güvendim böyle dememek elde değil çok kazık yedim sırtımda bir sürü bıçak yarası var ondandır ki dost denilen kavramın çok geçmiş çağlarda kaldığına inanıyorum...

Açıkcası ben oyle dusundum
kurtajı haber vermedıgınız ıcın ve o andada samımı davranmamışsınız bılırım o psıkolojıyı bende olu dogum yaptım . ben haber verdım arkadaslarıma tesellı aradım kafam dagılsın ıstedım her anda hatta forumdan arayan arkadaslarımla bıle ıcten konustum
sızın yazı seklınızde bunu hıssetmedım
hatta utanmasa aglayacaktı benden cok dıye yazdıgınız yerler var , neden boyle yazdınız?
Utanmasa ağlayacaktı yazmadım yanlış anlamışsınız zaten ağladı ben de kızcağızı teselli etmeye çalıştım 5 dk sonra kürtaj olacak olan benken.. Teselli edilmesi gereken sizce o mu bu durumda?

Hamilelik haberini sevinçle gözyaşlarıyla karşılamıştı utanmasa benden daha çok sevinecekti..

kurtaj ıcın degıl hamılelık haberı ıcın yazmışssınız.
sız yazmışssınız bunu

Bu kadar yakın dostluklarda hesap sorulmaz, hesap sorarsanız kaybedersiniz. Belki sizin bilmediğiniz bir durumu vardı, belki icine kapandı kimseyle görüşmek istemedi...
bana da öyle geldi
bir de şu var ben de o saçmalığı bir kere yaptım
başın sağolsun demek için aradım benim ses gitti ağlamamak için zor tuttum :(
bazen insan kendi de duygusal olunca ruh hali iyi olmayınca hemen dökülüyor ilk kötü durumda...
bence bir derdi var gibi

İşin tuhafı bana hiçbişey olmamış gibi davranıyo.. Sorucak bi pozisyon yaratmıyoki ayy bebeğim canım falan sürekli böyle gördüğü yerde.. Şimdi kalkıp arasam mesela çok eminimki nasılsın canım cicim diye devam eder enteresan bi durum.. Bu durumda ben nasıl sorabilirim ya da kırgınlığımı belirtebilirim bilemiyorum.. şaşırdım kaldım napıcağımı :(

İşin tuhafı bana hiçbişey olmamış gibi davranıyo.. Sorucak bi pozisyon yaratmıyoki ayy bebeğim canım falan sürekli böyle gördüğü yerde.. Şimdi kalkıp arasam mesela çok eminimki nasılsın canım cicim diye devam eder enteresan bi durum.. Bu durumda ben nasıl sorabilirim ya da kırgınlığımı belirtebilirim bilemiyorum.. şaşırdım kaldım napıcağımı :KK43:
yahu dedıgım gıbı bence gıt suanda evıne acık acık konus
onun bebegı varmı?
arkadaslıgınız ne zamandan berı var?

Hamilelik haberini sevinçle gözyaşlarıyla karşılamıştı utanmasa benden daha çok sevinecekti..

kurtaj ıcın degıl hamılelık haberı ıcın yazmışssınız.
sız yazmışssınız bunu
Ben onu kötü anlamda yazmadım yani o kadar çok sevindi demek istedim.. Yani buna bu kadar sevinen insan, diğer duruma da o kadar üzülen bi insan neden bi nasılsın diye sormaz benim aklım almadı..

Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış madem bu kadar değerli sen niye aramadın arayop sitem etsene samimiysen niye arayıp sormuyorsun bir şey mi oldu bilmediğim bir şey mi var diye

oda kurtaj olacagini ilk senden duymadigi icin icerlemis kirilmis sana soguk davranmis sonra sen tepki olarak soguk davranmissin kurtaj sonrasi insanin ruh hali biraz daha bozuk oluyor belki o ara yanlis degerlendirip tavrini surdurdum bence hic konuyu acma yavas yavas sende ilimli ol o sana gelecektir sonra iyi oldugunuzda ben bu olayda sana kirilmistim biliyomusun diye ne oldugunu sorabilirsin

Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış madem bu kadar değerli sen niye aramadın arayop sitem etsene samimiysen niye arayıp sormuyorsun bir şey mi oldu bilmediğim bir şey mi var diye
Çok kırgınım çünkü.. bilmediğim ne olabilir ki en fazla eşiyle tartışmıştır da bu kadar zaman sürmezki benim bile acım geçti de onunki mi geçmedi anlayamıyorum..

Back