• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi erkeğe açılmalı mıyım?

Bir kız bir erkeğe açılmalı mı?

• Açılmalı

• Açılmamalı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yazmıssın ya daha sonra baktıgını gormedım dıye
Inan hoslanmıs olsa mutlaka bakardı dıkkatını cekmeye calısırdı
Sen buldun ıstek attın tmm
Ama yazma
Ozguven sever erkekler ama bu degıl kastedılen ınan
Bekle sımdı bır kac resım ekle bakalım begenı yapıcak mı
Sana yazıcak mı

Ben açılmazdım sanırım,çünkü siz daha lisedesiniz.Üniversiteye geçince cevreniz değişir orada ilişkiniz başlasa bile zora girebilir.Seneye de sınav seneniz aklınız sürekli takılır.Bence yazmayın

Yeterince adım atmışsın bence.
İlginin olduğunu biliyor şu an.
Biraz bekle.
İlgisi varsa döner.
Böyle telaşla peşpeşe koşarsan umut vaat eden bir sonuç olmaz.
Bir arkadaş demiş sen tavla ama tavlandığını sansın diye. En doğrusu bu.
Biz eşimle bir arkadaş grubu eğlencesinde tanıştık. İkinci kez görüştüğümüzde masada tanımadığım herkesi ekleme ayağı yaparak ekledim sosyal medyadan. Beklemeye başladım. Bir gün merhaba dedi. O sohbet esnasında da bir filmin devamı var ona gidecek insan bulamıyorum kızlar istemediler sıkıcı dediler yarın yalnız ona gidicem dedim. Davetti aslında ama davet değil gibi oldu. Teklif ondan geldi. O sinemadan sonra da sevgiliye döndük. Yani ben de ilk ekleyen ilk sinema diyenim ama hiç birinden o anlamı alamadı sevgili eşim😏 Hala seni nasıl tavladım der😆😆
Kısacası sen de bakmışsın, eklemişsin. Bir süre bekle. En azından bir iki hafta baktın ses yok bir bahaneyle adım at. Mesela paylaşımında şunu gördüm merak ettim böyle öi gerçekten gibi bir mesaj iş görür. Böylece adım gibi olmayan bir adım atarsın

Yazmıssın ya daha sonra baktıgını gormedım dıye
Inan hoslanmıs olsa mutlaka bakardı dıkkatını cekmeye calısırdı
Sen buldun ıstek attın tmm
Ama yazma
Ozguven sever erkekler ama bu degıl kastedılen ınan
Bekle sımdı bır kac resım ekle bakalım begenı yapıcak mı
Sana yazıcak mı
Attım beğenmiyo ki ben beğenmesini beklemiyorum zaten

Bugün bi düğüne gittim ve orda bana göre çok cool ve yakışıklı olan bi çocuk vardı. Bide çocuğun küçük kardeşi var çok tatlı. Çocuk çok güzel oynuyodu hayran kaldım resmen neyse oyun oynarken kardeşi çocuğun paçasına fln sarılıyodu rahat bırakmadı yani. Bu da kardeşini aldı kucağa yerine gitmeye başladı bende tam o an onlara tebessümle bakıyodum orda bi baya göz göze geldik ondan sonrada hiç baktığını görmedim. Sonra ben çocuğu araştırdım fln instadan buldum. Büyük bi cesaretle ki hayatta yapmam gittim istek attım geri takip yaptı. Ama çok hoş yani yazmasını beklerdim yazmadı ama ben içimde tutmak istemiyorum hep bu zamana kadar birine açılmak istemişimdir ama iş ciddiye binince cesaretim söndü gibi. Arada galiba biraz yaş farkıda var ben lise 3 e gidiyorum o üniversiteye 2 galiba. Napıcam bilmiyorum öylece kaldım. Açılmak değilde daha çok tanışmak istiyo gibiyim. Ama klasik mrb slm falanda yazmak istemiyorum biraz yaratıcı olsunki dikkat çekiyim diye ama nasıl yapıcam ya da yapmalı mıyım? :KK43:Yardımlarınızı bekliyorumm
daha kucuksin. bosver bu isleri

Ama merhaba selam gibi sözcükler çoğu kişiye itici geilyomuş ve ayrıca çok soğuk birisi o yüzden daha çok dikkat çekici bişey olması gerektiğini düşündüm
“Kelaynakların da nesli tükeniyormuş ben çok üzülüyorum sen kelaynak sever misin”
Yaz bence
Kesinlikle çeker dikkatini 😂

Back