• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi erkeğe açılmalı mıyım?

Bir kız bir erkeğe açılmalı mı?

• Açılmalı

• Açılmamalı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Başlığa istinaden cevap veriyorum; siz açılın ama sanki karşı taraf açılmış gibi olsun. 😄

Amanınn bu nasıl olacak ki :KK45: Açılma konusunda değil de birine bir şeyi sanki kendi fikriymiş gibi göstermem gerekirse diye cebe atarım ben bu tekniği.:deli: Şaka bir yana çok orijinal bir cevap

Kızlar böyle yapmayın biraz kontrolü elinize alın. Biz erkeklerin bizi seçmesini beklemek zorunda değiliz istediğimiz kişiyi seçmek bizimde hakkımız. Hoşlandıysan adım atmaktan çekinme. Belki çocuğun utangaç bi karakteri vardır.
Ben öyle beklenmesi taraftarı değilim ama bence istek atmak bir adımdır zaten

Ama şuan bişey hissetmiyo gibi düşüncek olursak ben yazarak onu etkileyebilirim bence. Etkileyemez miyim etkilerim ya
Bilemedim ki gülüm şansını dene istersen ama o zaman şöyle yap yeni eklediysen çocuğu az bekle bakalım belki kendi yazar yazmazsa sen yaz madem

Amanınn bu nasıl olacak ki :KK45: Açılma konusunda değil de birine bir şeyi sanki kendi fikriymiş gibi göstermem gerekirse diye cebe atarım ben bu tekniği.:deli: Şaka bir yana çok orijinal bir cevap
Ben eşimi öyle tavladım. Garibim sanıyor ki beni o tavladı. Kesinlikle işe yarayan bir taktik. Sonuç ortada🙈

Bence direkt acilmayin ama dostluk kurun. Merhaba nasilsin ? Zaten devami gelirse o da hoslanmistir. Ama kafaya takmam ben sonrasinda uzulmem derseniz direkt acilin tabi. Yapiyla alakali. Kimi negatif de olsa acilirim der kimi sonradan kafayi takarim der. Yalniz turk erkekleri genelde karsi taraf acilinca havaya giriyor bence.

Ben eşimi öyle tavladım. Garibim sanıyor ki beni o tavladı. Kesinlikle işe yarayan bir taktik. Sonuç ortada🙈

Hocam bu taktik nasıl uygulanır peki :KK45: Konu sahibine yararı olacaktır açıklamanızın. Bir örnek üzerinden anlatabilir misiniz? Biz de bilelim, fikri sabit ya da en güzelini ben bilirimci kişileri ikna için kullanırız artık komşu,arkadaş,akraba her kimse

Erkeklere ilk adımı atınca basit kız oluyorsun anlamsızca.
Onların koşmaları daha iyi emin ol.

Bence direkt acilmayin ama dostluk kurun. Merhaba nasilsin ? Zaten devami gelirse o da hoslanmistir. Ama kafaya takmam ben sonrasinda uzulmem derseniz direkt acilin tabi. Yapiyla alakali. Kimi negatif de olsa acilirim der kimi sonradan kafayi takarim der. Yalniz turk erkekleri genelde karsi taraf acilinca havaya giriyor bence.
Önce arkadaşca tanışıp sonra ilerletmek daha mantıklı. Hem hiç tanışmadan direk açılınır mı ya kimse böyle birini ciddiye almaz bence.

sen bulmuş takip etmişsin artık bir şey yapmak istiyorsa yapar zaten.ama başka bir açıdan bakacak olursak üniversite sondaki biriyle ilk sınıftaki biri bile olgunluk-düşünce farkı yüzünden anlaşamıyor ya da "o daha 1. sınıf küçük" muhabbeti oluyorken onun ortamı şu an senden çok başka.bir de aranızda üniversite-lise farkı var.seni çocuk görme ihtimali (ki zaten çocuksun henüz) çok yüksek.dikkatli ol özgüvenin kırılmasın yok yere.

Hocam bu taktik nasıl uygulanır peki :KK45: Konu sahibine yararı olacaktır açıklamanızın. Bir örnek üzerinden anlatabilir misiniz? Biz de bilelim, fikri sabit ya da en güzelini ben bilirimci kişileri ikna için kullanırız artık komşu,arkadaş,akraba her kimse
6 yıl oldu tozları üfleyip hatırlamak lazım 😄😄😄

Karşıdaki erkeğin kafa yapısıyla alakalı bir şey hepsinin aynı düşündüğünü sanmıyorum
Ben bir kez adım attım, çok ağır laflar işittim ilerleyen zamanlarda.
Doğanın kanunu gereği erkekler koşmaya devam etsin 😉

Back