- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi isimsiz12345
-
Başlığa istinaden cevap veriyorum; siz açılın ama sanki karşı taraf açılmış gibi olsun.
Ben öyle beklenmesi taraftarı değilim ama bence istek atmak bir adımdır zatenKızlar böyle yapmayın biraz kontrolü elinize alın. Biz erkeklerin bizi seçmesini beklemek zorunda değiliz istediğimiz kişiyi seçmek bizimde hakkımız. Hoşlandıysan adım atmaktan çekinme. Belki çocuğun utangaç bi karakteri vardır.
Yani bence o da senden hoşlandıysa yazar mutlaka bi selam falan, sen seni bulmasına yardımcı olmuşsun zatenAma gelsin istiyorum
Ama şuan bişey hissetmiyo gibi düşüncek olursak ben yazarak onu etkileyebilirim bence. Etkileyemez miyim etkilerim yaYani bence o da senden hoşlandıysa yazar mutlaka bi selam falan, sen seni bulmasına yardımcı olmuşsun zaten
Bilemedim ki gülüm şansını dene istersen ama o zaman şöyle yap yeni eklediysen çocuğu az bekle bakalım belki kendi yazar yazmazsa sen yaz mademAma şuan bişey hissetmiyo gibi düşüncek olursak ben yazarak onu etkileyebilirim bence. Etkileyemez miyim etkilerim ya
Ben eşimi öyle tavladım. Garibim sanıyor ki beni o tavladı. Kesinlikle işe yarayan bir taktik. Sonuç ortadaAmanınn bu nasıl olacak kiAçılma konusunda değil de birine bir şeyi sanki kendi fikriymiş gibi göstermem gerekirse diye cebe atarım ben bu tekniği. Şaka bir yana çok orijinal bir cevap
Nasıl yapcam yani anlamadımBen eşimi öyle tavladım. Garibim sanıyor ki beni o tavladı. Kesinlikle işe yarayan bir taktik. Sonuç ortada
Ben eşimi öyle tavladım. Garibim sanıyor ki beni o tavladı. Kesinlikle işe yarayan bir taktik. Sonuç ortada
Önce arkadaşca tanışıp sonra ilerletmek daha mantıklı. Hem hiç tanışmadan direk açılınır mı ya kimse böyle birini ciddiye almaz bence.Bence direkt acilmayin ama dostluk kurun. Merhaba nasilsin ? Zaten devami gelirse o da hoslanmistir. Ama kafaya takmam ben sonrasinda uzulmem derseniz direkt acilin tabi. Yapiyla alakali. Kimi negatif de olsa acilirim der kimi sonradan kafayi takarim der. Yalniz turk erkekleri genelde karsi taraf acilinca havaya giriyor bence.
Öyle mi? Özgüvenli kızlar etkileyici olurmuş diye duydum benErkeklere ilk adımı atınca basit kız oluyorsun anlamsızca.
Onların koşmaları daha iyi emin ol.
Karşıdaki erkeğin kafa yapısıyla alakalı bir şey hepsinin aynı düşündüğünü sanmıyorumErkeklere ilk adımı atınca basit kız oluyorsun anlamsızca.
Onların koşmaları daha iyi emin ol.
O zaman da kankaya bağlama ihtimali varÖnce arkadaşca tanışıp sonra ilerletmek daha mantıklı. Hem hiç tanışmadan direk açılınır mı ya kimse böyle birini ciddiye almaz bence.
6 yıl oldu tozları üfleyip hatırlamak lazımHocam bu taktik nasıl uygulanır pekiKonu sahibine yararı olacaktır açıklamanızın. Bir örnek üzerinden anlatabilir misiniz? Biz de bilelim, fikri sabit ya da en güzelini ben bilirimci kişileri ikna için kullanırız artık komşu,arkadaş,akraba her kimse
Ben bir kez adım attım, çok ağır laflar işittim ilerleyen zamanlarda.Karşıdaki erkeğin kafa yapısıyla alakalı bir şey hepsinin aynı düşündüğünü sanmıyorum
Ama bence o çocuk öyle birisine benzemiyo ya hiç cevap vermez ya da kibarca reddeder gibiBen bir kez adım attım, çok ağır laflar işittim ilerleyen zamanlarda.
Doğanın kanunu gereği erkekler koşmaya devam etsin
Sizin adınıza üzüldüm ama herkesi genellememek lazım. Sİzin karşınıza çıkan kişi biraz öküzmüşBen bir kez adım attım, çok ağır laflar işittim ilerleyen zamanlarda.
Doğanın kanunu gereği erkekler koşmaya devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?