• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi erkeğe açılmalı mıyım?

Bir kız bir erkeğe açılmalı mı?

• Açılmalı

• Açılmamalı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

isimsiz12345

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
14
4
16
25
Bugün bi düğüne gittim ve orda bana göre çok cool ve yakışıklı olan bi çocuk vardı. Bide çocuğun küçük kardeşi var çok tatlı. Çocuk çok güzel oynuyodu hayran kaldım resmen neyse oyun oynarken kardeşi çocuğun paçasına fln sarılıyodu rahat bırakmadı yani. Bu da kardeşini aldı kucağa yerine gitmeye başladı bende tam o an onlara tebessümle bakıyodum orda bi baya göz göze geldik ondan sonrada hiç baktığını görmedim. Sonra ben çocuğu araştırdım fln instadan buldum. Büyük bi cesaretle ki hayatta yapmam gittim istek attım geri takip yaptı. Ama çok hoş yani yazmasını beklerdim yazmadı ama ben içimde tutmak istemiyorum hep bu zamana kadar birine açılmak istemişimdir ama iş ciddiye binince cesaretim söndü gibi. Arada galiba biraz yaş farkıda var ben lise 3 e gidiyorum o üniversiteye 2 galiba. Napıcam bilmiyorum öylece kaldım. Açılmak değilde daha çok tanışmak istiyo gibiyim. Ama klasik mrb slm falanda yazmak istemiyorum biraz yaratıcı olsunki dikkat çekiyim diye ama nasıl yapıcam ya da yapmalı mıyım? :(Yardımlarınızı bekliyorumm

Tanışmaya başlamak için merhaba, selam gibi sözcükler gayet dikkat edici.
Egzantrik görünmeye çalışırken, kendiniz olmaktan kopmayın.
Ayrıca muhabbeti her zaman erkek başlatacak diye bir şey yok. Şu algıları kırın artık.
Hoş bir merhabalaşmanın cinsiyeti olmaz.
Ama merhaba selam gibi sözcükler çoğu kişiye itici geilyomuş ve ayrıca çok soğuk birisi o yüzden daha çok dikkat çekici bişey olması gerektiğini düşündüm

Bugün bi düğüne gittim ve orda bana göre çok cool ve yakışıklı olan bi çocuk vardı. Bide çocuğun küçük kardeşi var çok tatlı. Çocuk çok güzel oynuyodu hayran kaldım resmen neyse oyun oynarken kardeşi çocuğun paçasına fln sarılıyodu rahat bırakmadı yani. Bu da kardeşini aldı kucağa yerine gitmeye başladı bende tam o an onlara tebessümle bakıyodum orda bi baya göz göze geldik ondan sonrada hiç baktığını görmedim. Sonra ben çocuğu araştırdım fln instadan buldum. Büyük bi cesaretle ki hayatta yapmam gittim istek attım geri takip yaptı. Ama çok hoş yani yazmasını beklerdim yazmadı ama ben içimde tutmak istemiyorum hep bu zamana kadar birine açılmak istemişimdir ama iş ciddiye binince cesaretim söndü gibi. Arada galiba biraz yaş farkıda var ben lise 3 e gidiyorum o üniversiteye 2 galiba. Napıcam bilmiyorum öylece kaldım. Açılmak değilde daha çok tanışmak istiyo gibiyim. Ama klasik mrb slm falanda yazmak istemiyorum biraz yaratıcı olsunki dikkat çekiyim diye ama nasıl yapıcam ya da yapmalı mıyım? :KK43:Yardımlarınızı bekliyorumm
ben olsaydım direk, size hayran kaldım, nekadar güzel oynuyorsunuz, derdimmm:)

Valla yok gibi duruyo ki bence her kızın beğeneceği birisi değil
Anket mi yaptın dicem şimdi:KK53:
Kimsenin alnında yazmıyo yavuklusu var diye zaten
O nasıl oynayıştı? Kursa falan gidiyorsan bilgi verebilir misin bende ders almak istiyorum de:KK53:

Ya ben mi çok ince eleyip sık dokuyan biriyim bilmiyorum ama çocuk belki itici bir karaktere sahip? Belki çok kötü huyları var? Ne bileyim kaba biri mesela? Sırf güzel oynuyor diye tanışmak da bilemedim :KK45: Hani arkadaş çevrenizde tanışsanız oturması,kalkması,sohbeti,tavrı,görüşünü hepsi birden cazip gelse açılın derdim de bu bana bi tuhaf geldi açıkçası:ıslık:

Ya ben mi çok ince eleyip sık dokuyan biriyim bilmiyorum ama çocuk belki itici bir karaktere sahip? Belki çok kötü huyları var? Ne bileyim kaba biri mesela? Sırf güzel oynuyor diye tanışmak da bilemedim :KK45: Hani arkadaş çevrenizde tanışsanız oturması,kalkması,sohbeti,tavrı,görüşünü hepsi birden cazip gelse açılın derdim de bu bana bi tuhaf geldi açıkçası:ıslık:
Ama ben açıldım diye hemen sevgiliolcak değiliz bi oturur tanışırız tabi. Etkilendim o yüzden bide

İyide bu söylediklerini tanışmadan bilemez ki. Zaten kimse direk açılmaktan bahsetmiyor önce tanışmak, itici bi karakteri kötü huyları var mı diye bakmak lazım

Bilemez tabii işte o yüzden önce iğneyi kendime batırdım kendi karakterime gömdüm :KK45: Benim eşimle tanışma hikayem de böyle oysa ki...Çok kısa bir kaç cümlelik muhabbet ettik etkilenmiş benden ben baya olmaz görüşmem, tanımadığım insanla niye çay kahve içeyim filan dedim "O zaman nasıl tanıyacağız ?" Dedi doğal olarak. Tanıştık, iyi de anlaştık, evlendik hatta ama işte bu atağı ben yapamazdım. Karşıdan gelince de "A Aaa ne tuhaf biri özgüvene bak yahu?!" Demiştim zamanında:deli:

Başlığa istinaden cevap veriyorum; siz açılın ama sanki karşı taraf açılmış gibi olsun. 😄

Tatlımm ne açılması delirme istersen, zaten takip atmışsın bırak ondan da bir adım gelsin gelmezse yapacak bişey yok
Kızlar böyle yapmayın biraz kontrolü elinize alın. Biz erkeklerin bizi seçmesini beklemek zorunda değiliz istediğimiz kişiyi seçmek bizimde hakkımız. Hoşlandıysan adım atmaktan çekinme. Belki çocuğun utangaç bi karakteri vardır.

Back