- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.753
- 35
-
- Konu Sahibi bigunmutlaka
. Sanada bir onerim olabilir mama yerine su icirebilirsin biberonla yanina su koy uyandikca uykusu acilmadan bibernnu ver ağzına dalsin uykuya büyük oglumuda boyle alistirmistim oda bu ayin 7 sinde 2 yaşına girecek yatağını ayirdim mesela yanında suyu bırakıyorum gece uyaniyor su içiyor geri yatiyorbenm kızım iki yaşına girdi geceleri hala uyanıyor
ya mama yiyor kendini sallatıyor
bende deli oluyorum yatarken doyuruyorum ama çözüm bulamadım
off offf uykusuz gecelerden de bıktım
bunu duymuştum cnm ama yatarken tam doyuyormu emin alamıyorum vicdan yapıyorum kendi kendime. Sanada bir onerim olabilir mama yerine su icirebilirsin biberonla yanina su koy uyandikca uykusu acilmadan bibernnu ver ağzına dalsin uykuya büyük oglumuda boyle alistirmistim oda bu ayin 7 sinde 2 yaşına girecek yatağını ayirdim mesela yanında suyu bırakıyorum gece uyaniyor su içiyor geri yatiyor
ya varya emin ol biberona alıştırmanın tek yolu ac bırakmak . yok memeni unutur yok şöyle boyle diyenleere inanma çünkü hiçte bırakmadı benimki biraz ac bırak ya. Yazık günah valla ha evladın sonuçta ama bi düzene oturtmak zorundasın sonuçta . bu düzende sende oda rahat olmalısınızBiberon emzik hatta suluk bile veremedim en basindan beri ugrasik istemedi dun gece yine tam 5 kez uyandi aksam guzelce sehriye corbasi icti ekmekte digradim yani karni toktu 5 kez kalkmak nedir yaa sabahta 6 da kalkiyo valla ayakta duramiyorum