3 aylik daha :) tabiki uyur. Benimki de 3 aylik, 20.00 sularında yataga yatiriyoruz. Uyanmadan emiyor saat 22.00 gibi, sonra 24.00 gibi emziriyor altini degistiriyorum, en son 02.00 gibi emziriyorum, sonra sabah 6'da uyandiriyor, altini degistiriyor, emziriyorum. Bir saat kadar meme emiyor, ablasıyla oynasiyor, sonra yine uyuyor bu sefer 10.00'a kadar.
Yani ablasi da 6'da uyaniyor ama, kucuk meme emdikten sonra ben ve babasi saat 7 gibi ablasiyla kahvalti ediyoruz.
Ablasi ise (27 aylik) saat 20.30-20.45 gibi yatiyor. Gece 24.00-01.00 gibi su icmeye kalkiyor, sonra sabah 06.00'a kadar uykuya devam, bazen tembellik edip 07.00 sularinda kalkiyor. (4 ayliktan beri uyku duzeni var)
Tabi ben anne olarak kendimde uyku duzenime dikkat ettigimden cocuklarim kolay uyum sagladi, ben de gece 23.00 gibi mutlaka uyumus olurum. Temmuz ayindan bu yana hamileligin son haftalari ve agustos sonu dogum yaptigimdan oturu uyku duzenim degisti ama siz duzenli olursaniz cocuklarda oluyor merak etmeyin, zaten bebekler rutine alismak isterler, kendilerini boyle guvende hissederler.