- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi hayalethesap
-
Siz arkadaşla bayağı bayağı dalga geçer gibi yazmıştınız. Alınganlığa lüzum yok. 4 yılda yapay olmadığını farkederdi heralde siz 1 senede farkettiğinize göre..[/QUOTE
Ben evlenip evime gececegim zaman fark ettim neyse uzatmayım ben konu sahibiyle de dalga gecer gibi yazmadım yapay olmasın sakın yazdım devamini yazamadan siz benimle dalga gectiniz ...
işte beklenen cevapBenim erkek arkadaşımın bana ilk bulusmamizda verdiği gülü kurutup defterimin arasına koymuştum. Sonra bir baktım küflenmeye başlamışbir yerde sirkenin kufleri yok ettiğini okumuştum. 2-3 kere spreyle doğal sirke sıktım üstüne ve küfler yok oldu. Tabi küflenmiş yerleri biraz soluk renkli ama olsun, temizlendi en azindan
MantikliBenim erkek arkadaşımın bana ilk bulusmamizda verdiği gülü kurutup defterimin arasına koymuştum. Sonra bir baktım küflenmeye başlamışbir yerde sirkenin kufleri yok ettiğini okumuştum. 2-3 kere spreyle doğal sirke sıktım üstüne ve küfler yok oldu. Tabi küflenmiş yerleri biraz soluk renkli ama olsun, temizlendi en azindan
Sadce güller yapaydı zaten digerleri gercek o yüzden anlasılmadı ..oda guzelmis olsun cicek cicektir yapay gercek ne fark eder
Bosverdim gitti :)Yok benim mesajım sizinkinden ne fazlaydı ne eksikti açıkçası. Ama sonra arkadaşlar ortamı yumuşatmak için şakaya vurdu. Siz dalga geçiliyor sandınız. Boşverin gitsin :) A Ask sana benzer
Genelde hep cicek alir zamanin birinde de ole demistr belki olabilir
BencedeBosverdim gitti :)
Malum ay bası yakın olunca alınganlık hat safada oluyor düsünün yani surada birbirimizi tanımıyoruz bile ama alinganlik oluyor :)Bencede
Senin guller mor muydu rengi cok tuhaf duruyo
Genelde hep cicek alir zamanin birinde de ole demistr belki olabilir
YaniMalum ay bası yakın olunca alınganlık hat safada oluyor düsünün yani surada birbirimizi tanımıyoruz bile ama alinganlik oluyor :)
Senin guller mor muydu rengi cok tuhaf duruyo
yok suya koymadım bende astım ama dediğim gibi ortamın nem ve havasından da olabilir.Hmm anladim ben gelen cicegi hic suya koymyorum nerdeyse direk asiyorum nasil olsa kurucak belki ondan kaynaklida olabilir rengi
Teşekkürlerişte beklenen cevapsirkee sen ne mübarek şeysin öyle
Aslinda bnm esim cok macodur yani tipini gorseniz direk dersiniz yani tam ustune yakismis diye ama bazen ince yerleri oluyo iste suc islediginde kotu soz soylediginde ben biraz fazla agrasif bi insanim beni yenemiyo galibaçokta kızamıyorum aslında odunluğuna benim tepkimde odun kalıyoriki odun takılıp gidiyoruz ama garibim daha çok laf duyuyor odunluğuna
Rutubet basli basina yetiyo zatenyok suya koymadım bende astım ama dediğim gibi ortamın nem ve havasından da olabilir.
Aslinda bnm esim cok macodur yani tipini gorseniz direk dersiniz yani tam ustune yakismis diye ama bazen ince yerleri oluyo iste suc islediginde kotu soz soylediginde ben biraz fazla agrasif bi insanim beni yenemiyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?