• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi baksan ? :)

Siz arkadaşla bayağı bayağı dalga geçer gibi yazmıştınız. Alınganlığa lüzum yok. 4 yılda yapay olmadığını farkederdi heralde siz 1 senede farkettiğinize göre..[/QUOTE
Ben evlenip evime gececegim zaman fark ettim neyse uzatmayım ben konu sahibiyle de dalga gecer gibi yazmadım yapay olmasın sakın yazdım devamini yazamadan siz benimle dalga gectiniz ...

Benim erkek arkadaşımın bana ilk bulusmamizda verdiği gülü kurutup defterimin arasına koymuştum. Sonra bir baktım küflenmeye başlamış :KK35: bir yerde sirkenin kufleri yok ettiğini okumuştum. 2-3 kere spreyle doğal sirke sıktım üstüne ve küfler yok oldu. Tabi küflenmiş yerleri biraz soluk renkli ama olsun, temizlendi en azindan :KK70:
işte beklenen cevap :KK52::KK68: sirkee :D sen ne mübarek şeysin öyle :KK9:

Benim erkek arkadaşımın bana ilk bulusmamizda verdiği gülü kurutup defterimin arasına koymuştum. Sonra bir baktım küflenmeye başlamış :KK35: bir yerde sirkenin kufleri yok ettiğini okumuştum. 2-3 kere spreyle doğal sirke sıktım üstüne ve küfler yok oldu. Tabi küflenmiş yerleri biraz soluk renkli ama olsun, temizlendi en azindan :KK70:
Mantikli

Hmm anladim ben gelen cicegi hic suya koymyorum nerdeyse direk asiyorum nasil olsa kurucak belki ondan kaynaklida olabilir rengi

çokta kızamıyorum aslında odunluğuna benim tepkimde odun kalıyor :oops::KK45: iki odun takılıp gidiyoruz ama garibim daha çok laf duyuyor odunluğuna :KK70:
Aslinda bnm esim cok macodur yani tipini gorseniz direk dersiniz yani tam ustune yakismis diye ama bazen ince yerleri oluyo iste suc islediginde kotu soz soylediginde ben biraz fazla agrasif bi insanim beni yenemiyo galiba :KK48::KK48:

havasız mı kaldı ki neden küflenmiş.
ben bi hatayla hava almayacagı şekilde saklamıştım hepsi toz haline gelmişti

Back
X