• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi baksan ? :)

Sanırım hatırası var diye atmaya kıyamadınız.Keşke bir kısmını reçel yapıp sıcak sıcak kavanoza koysaydın,bozulmazdı.İleride bunlar senin bana verdiğin güller derdin,hediye ederdin.:cool:
Ya süpersiniz :D Çok orijinal bir fikir olmuş.
Ama ayıp olmaz mı, şimdi yenen bir şey, sindirilecek sonra da işte şey :)

inşallah gelirse :KK70:
Gelir ya ole deme kısss esimle 3 yillik beraberligimde hep tek bi tane gul alirdi gezmek zaten sifir hep dag orman inekler kuzular o tip yerlerde takilirdik evlendikten sonra bi gun demetle cicek almis hayirdir sen bole cicek almazdin tek gul den toplu gule sasirdim tabi kadin akli hemen suphe gunlerce tartismasini bi daha cicek almicam sana dedi kustuk artik hep buket aliyo adam cicek getircene pisman oldu yani :KK48::KK48::KK48::-)

Gelir ya ole deme kısss esimle 3 yillik beraberligimde hep tek bi tane gul alirdi gezmek zaten sifir hep dag orman inekler kuzular o tip yerlerde takilirdik evlendikten sonra bi gun demetle cicek almis hayirdir sen bole cicek almazdin tek gul den toplu gule sasirdim tabi kadin akli hemen suphe gunlerce tartismasini bi daha cicek almicam sana dedi kustuk artik hep buket aliyo adam cicek getircene pisman oldu yani :KK48::KK48::KK48::-)
sende az değilmişsin ha :KK70::KK39:

Back
X