- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi hayalethesap
-
Ya süpersinizSanırım hatırası var diye atmaya kıyamadınız.Keşke bir kısmını reçel yapıp sıcak sıcak kavanoza koysaydın,bozulmazdı.İleride bunlar senin bana verdiğin güller derdin,hediye ederdin.
aynennnRutubet basli basina yetiyo zaten
maalesef nem ve rutubetle alakalı biraz ve kış olmasıda daha bi etken olduhavasız mı kaldı ki neden küflenmiş.
ben bi hatayla hava almayacagı şekilde saklamıştım hepsi toz haline gelmişti
inşallah gelirseNeyse bi daha ki gullerini rutubetsiz bi ortamda saklarsin ayy rutubet diyince bile tuylerum diken diken oluyo
Bilmiyorum valla hiç koklamadimsirke kokusu kalmadı demi
haklısın o taraftan bakmadım olaya hiçBilmiyorum valla hiç koklamadimhavalandikca geçer sirke kokusu diye biliyorum. En azından küf kokmamis olur, bu da bir sey
Gelir ya ole deme kısss esimle 3 yillik beraberligimde hep tek bi tane gul alirdi gezmek zaten sifir hep dag orman inekler kuzular o tip yerlerde takilirdik evlendikten sonra bi gun demetle cicek almis hayirdir sen bole cicek almazdin tek gul den toplu gule sasirdim tabi kadin akli hemen suphe gunlerce tartismasini bi daha cicek almicam sana dedi kustuk artik hep buket aliyo adam cicek getircene pisman oldu yaniinşallah gelirse
sende az değilmişsin haGelir ya ole deme kısss esimle 3 yillik beraberligimde hep tek bi tane gul alirdi gezmek zaten sifir hep dag orman inekler kuzular o tip yerlerde takilirdik evlendikten sonra bi gun demetle cicek almis hayirdir sen bole cicek almazdin tek gul den toplu gule sasirdim tabi kadin akli hemen suphe gunlerce tartismasini bi daha cicek almicam sana dedi kustuk artik hep buket aliyo adam cicek getircene pisman oldu yani
Galiba aslinda ettafimdaki insanlara hic olr degilimdir ama bu garibim benden cok cekiyo ya yaziksende az değilmişsin ha
zamanında oda sana çektirmiştir kesin erkek değil miGaliba aslinda ettafimdaki insanlara hic olr degilimdir ama bu garibim benden cok cekiyo ya yazik
Masallah kız nasıl yetisiyorsun bütün konulara :)Genelde kalbimle degil ruh halimle davraniyorum hic sansi yok yani
benim gibi depresifsen bide buyur burdan yakGenelde kalbimle degil ruh halimle davraniyorum hic sansi yok yani
Ooooo sormaaaaa hele bu aralar asiri kiloluluktan olcemmmm o da ustune eklenince tmmmm dirbenim gibi depresifsen bide buyur burdan yak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?