Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi bakarmısınız
- Konu Sahibi yelda85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aldıranlar gayet memnunlar canım. ışini iyi yapan ve mutlaka hijyenik olan bi yeri tercih etmen sorun çıkarmıcaktır.. Kuaförde değil ama sir ağda yapan bi tanıdığıma kollarımı aldırıyorum ben gayet rahat sorunsuz yani.
Utanma konusuna gelince, ilkinde utanıcaksındır bidaha utanıcağını sanmam. Ben şu an koltuk altı özel bölge ve bacaklarıma lazer yaptırıyorum, ilkinde utandım tabiki ama şu an sorun yok. çünkü el ayak gibi görüyolarlar işlerini yapıyorlar bu kadar...
Utanma konusuna gelince, ilkinde utanıcaksındır bidaha utanıcağını sanmam. Ben şu an koltuk altı özel bölge ve bacaklarıma lazer yaptırıyorum, ilkinde utandım tabiki ama şu an sorun yok. çünkü el ayak gibi görüyolarlar işlerini yapıyorlar bu kadar...
ben 2 yıldır kuaförde sir ağda yaptırıyorum.o kadar zamana rağmen, hala çamaşırımı çıkardığımda utanıyorum.ne kadar gidersen git, yabancı birinin karşısında en mahrem yerini açıyosun sonuçta, utanman normal.ama şimdiye kadar 3 farklı kıza ağda yaptırdım ve her biri kendimi çok rahat hissettirdi.hatta şu anda ağdaya gittiğim yerdeki kızla arkadaş olduk.ağdaya başlar başlamaz muhabbet de başlıyo :) -çok afedersin- ben karşısında bacaklarımı açmış uzanıyorum, kız bana kocasıyla kayınvalidesiyle sorunlarını anlatıyo içli içli :)
kısacası, tabiki utanacaksın ama git yaptır.o rahatlığı yaşayınca yerin dibine de girsen, koşa koşa gideceksin :)
kısacası, tabiki utanacaksın ama git yaptır.o rahatlığı yaşayınca yerin dibine de girsen, koşa koşa gideceksin :)
- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
sonucunda çok rahat ettiğin için sorun etmiyorsun canım
kuaföre değil de sadece ağda yapan bir yere gitmenitavsiye ederim
kuaförler o işin ehli olmuyorlar
ben de düğünüme 3 ay varken başlamıştım
zor ikna olmuştum
ucunda düğün var diye kabul ettim :roflol:
şimdi ise neden daha önceden başlamamışım diyorum
ne kadar erken gidersen o kadar iyi
çok rahat edeceksin inan
kuaföre değil de sadece ağda yapan bir yere gitmenitavsiye ederim
kuaförler o işin ehli olmuyorlar
ben de düğünüme 3 ay varken başlamıştım
zor ikna olmuştum
ucunda düğün var diye kabul ettim :roflol:
şimdi ise neden daha önceden başlamamışım diyorum
ne kadar erken gidersen o kadar iyi
çok rahat edeceksin inan
Ağdayla kendim almaya çalıştımda ben bi tam 10 saat uğraştım dile kolay Yani beceremedim güzellik merkezine gidip aldırdım kol ve bacak altımda şortum vardı 20 dk da halletti herşeyi gönderdi beni kız benm gittiğim yer tüm vücut 30 tl yapıyodu.Haa şunuda söyleyim kendi aldığımla kızın aldığı arasında çok fark oldu aradan çok uzun zaman geçmesine rağmen tüylerim çok azaldı kollarımda tek tek çıktı eski haline dönmüyo nasıl iş anlamadım ama iyi oldu fisfisfis