- 2 Temmuz 2019
- 458
- 550
- 103
- Konu Sahibi Merveturann
-
Degerim 83.45 cikmis. Yani iki katindan fazla yukselmisAslında 2 günde 1 2ye katlaması gerekir. 6 günde 2.5tan 24.95e çıkması normal. Ama çok çok düşük bi sayı.
Ne demek oluyor yaniDegerim 83.45 cikmis
Yaa sizin adinuza cok cok sevindim insallah saglikli bir gebelik olur darisi banaNe demek oluyor yani
Cok tesekkur edrrim rabbim isteyen herkese versin. Iki katindan fazla katlanmis yani suanlik bi sorun yok gebeyim demekYaa sizin adinuza cok cok sevindim insallah saglikli bir gebelik olur darisi bana
Tebrikler. Ben de 33 le öğrenmiştim250 degil 2.5di. 6 gun sonra tekrar yaptim test kan testi. 25.95 cikti
Pazartesu 25.95di bu gun yine kan verdim ve sonuc 83.48 sizce iyimiTebrikler. Ben de 33 le öğrenmiştim
Çok güzel bencePazartesu 25.95di bu gun yine kan verdim ve sonuc 83.48 sizce iyimi
Cok tesekkur edrrim rabbim isteyen herkese versin. Iki katindan fazla katlanmis yani suanlik bi sorun yok gebeyim demek
[/QUOTE ben bugun adet oldumbirde umutlanmistim 2.5 çıkınca
Sonuc su oldu 2,5 ciktiktan 6 gun sonra kan testi yaptirdim 25.95 cikti degerim doktor gebesin ama tekrar kan ver ikiye katlamasi onemli dedi ve kan verdim dun sonucumda 83,45 yani buyuk ihtimal gebeyimSonuç noldu acaba kan testini tekrarladınız mı
Kanda 5in üzerine çıkmayan betanın idrarda çıkma ihtimali yok ama 2.5 da çok düşük değil sen bir iki gün bekle tekrar kan yaptır benceMerhabalar arkadaslar. Araniza yeni katildim. Idrar testimde silik cizgiyi gordum resimide koydumEki Görüntüle 2284355 . Beta hcg degerimde 2.50 cikti. Adetim geceli 8 gun oldu. Ben hamilemiyim degilmiyim anlamadim bana yardimci olabilecek varmi basindan boyle bisey gecen
6 gun aonra yaptirdim ve 25.95 cikti. Ve ondanda iki sonra yaptirdim 84.47 ciktiKanda 5in üzerine çıkmayan betanın idrarda çıkma ihtimali yok ama 2.5 da çok düşük değil sen bir iki gün bekle tekrar kan yaptır bence
18 gun kadar. Ama benimki gec dollenme oldigu icin bu kadar gec ogrendim. Benimde adetten bi hafta sonra 2.5di zamanla yukseldiGözünaydın canım. Benim de 9 gün gecikti. 6.gün kan testi negatifti 2 gibi bir değerdi. idrarda silikti. Adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendin
Benim de yumurtlamam adetimden 3 gün önce falandı. Geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum. Baya geç çıkmış sizin. Doktor bana yok ama bekle bakalım dedi. İnşallah benim de sizin gibi olur. Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıcakla doğuma gidersiniz inşallah.18 gun kadar. Ama benimki gec dollenme oldigu icin bu kadar gec ogrendim. Benimde adetten bi hafta sonra 2.5di zamanla yukseldi
Benimde 2,5 cikinca ozeldeki doktor dedi yukselmez sanmiyorum dedi. Fakat hala adet olmadim bi hafta gecmisti. 25.95 cikmisti yani baya katlanmisti. Daha sonra yine yaptirdim 2 gun sonra 83,45 cikti ve devlete gittim doktorum yuzde 90 hamilesin dedi kese gorunene kadar bekle sonra gel bi hafta sonra kese gorunebilir dedi. Hakkimizda hayirlisi insallah sanada rabbim nasip ederBenim de yumurtlamam adetimden 3 gün önce falandı. Geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum. Baya geç çıkmış sizin. Doktor bana yok ama bekle bakalım dedi. İnşallah benim de sizin gibi olur. Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıcakla doğuma gidersiniz inşallah.
Amin inşallah canımBenimde 2,5 cikinca ozeldeki doktor dedi yukselmez sanmiyorum dedi. Fakat hala adet olmadim bi hafta gecmisti. 25.95 cikmisti yani baya katlanmisti. Daha sonra yine yaptirdim 2 gun sonra 83,45 cikti ve devlete gittim doktorum yuzde 90 hamilesin dedi kese gorunene kadar bekle sonra gel bi hafta sonra kese gorunebilir dedi. Hakkimizda hayirlisi insallah sanada rabbim nasip eder
Çok sevindim tebrik ederimSonuc su oldu 2,5 ciktiktan 6 gun sonra kan testi yaptirdim 25.95 cikti degerim doktor gebesin ama tekrar kan ver ikiye katlamasi onemli dedi ve kan verdim dun sonucumda 83,45 yani buyuk ihtimal gebeyim
Darisi isteyen herkese insallahÇok sevindim tebrik ederim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?