Bi bakarmisiniz beta hcgm 2.50 hamilemiyim

Kanda 5in üzerine çıkmayan betanın idrarda çıkma ihtimali yok ama 2.5 da çok düşük değil sen bir iki gün bekle tekrar kan yaptır bence

Gözünaydın canım. Benim de 9 gün gecikti. 6.gün kan testi negatifti 2 gibi bir değerdi. idrarda silikti. Adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendin

Gözünaydın canım. Benim de 9 gün gecikti. 6.gün kan testi negatifti 2 gibi bir değerdi. idrarda silikti. Adet gecikmesinden kaç gün sonra öğrendin
18 gun kadar. Ama benimki gec dollenme oldigu icin bu kadar gec ogrendim. Benimde adetten bi hafta sonra 2.5di zamanla yukseldi

18 gun kadar. Ama benimki gec dollenme oldigu icin bu kadar gec ogrendim. Benimde adetten bi hafta sonra 2.5di zamanla yukseldi
Benim de yumurtlamam adetimden 3 gün önce falandı. Geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum. Baya geç çıkmış sizin. Doktor bana yok ama bekle bakalım dedi. İnşallah benim de sizin gibi olur. Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıcakla doğuma gidersiniz inşallah.

Benimde 2,5 cikinca ozeldeki doktor dedi yukselmez sanmiyorum dedi. Fakat hala adet olmadim bi hafta gecmisti. 25.95 cikmisti yani baya katlanmisti. Daha sonra yine yaptirdim 2 gun sonra 83,45 cikti ve devlete gittim doktorum yuzde 90 hamilesin dedi kese gorunene kadar bekle sonra gel bi hafta sonra kese gorunebilir dedi. Hakkimizda hayirlisi insallah sanada rabbim nasip eder

Amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…