- 2 Temmuz 2019
- 458
- 550
- 103
- Konu Sahibi Merveturann
-
Onceden yaptirdim iki uc ay once felan yine suphelenmistim o zaman hcg 0.25 felandi. Simdi boyle 2.50 gorunce dedim olabilirmi2.5 cok dusk canim brlki gec dollenme olmstr deger yukselebilir bekle ama smdilik negatif ama yukseme ihtimali vr gonlune gore olsn im
Insallah tesekkurler. Ama kan testi bu gun yaptirdim degerim 250 ciktiKan testi yaptırın inşallah hamilesinizdir.
250 güzel bir değer bana göre tabi doktorlar daha iyi bilir ve sanırım 2 gün arka arkaya yapıp aradaki farkın 2ye katlanması lazım doktora gösterdiniz mi ne dediInsallah tesekkurler. Ama kan testi bu gun yaptirdim degerim 250 cikti
Doktor gec dollenme tarzi biseyden bahsetmedi. Yuksebilirmi bilmiyorum sanmiyorum bi hafta sonra tekrar yaptir dedi. Benim adetim asiri duzensiz. Ve genelde duzensiz adetlerde gec dollebme oluyor diye biliyorum acaba diyorum gec dolnnememi250 güzel bir değer bana göre tabi doktorlar daha iyi bilir ve sanırım 2 gün arka arkaya yapıp aradaki farkın 2ye katlanması lazım doktora gösterdiniz mi ne dedi
İnşallah geç döllenmedir içinizi ferah tutun.Doktor gec dollenme tarzi biseyden bahsetmedi. Yuksebilirmi bilmiyorum sanmiyorum bi hafta sonra tekrar yaptir dedi. Benim adetim asiri duzensiz. Ve genelde duzensiz adetlerde gec dollebme oluyor diye biliyorum acaba diyorum gec dolnnememi
Benimkide 176.80 düşük mü sizce bilgisi olan var mıInsallah tesekkurler. Ama kan testi bu gun yaptirdim degerim 250 cikti
2ye katlamasi onemli canimBenimkide 176.80 düşük mü sizce bilgisi olan var mı
2.50. Zaten hamile denmesi icinde 5 olmaai lazimmis250 mi 2.5 mi
Inanin hic bilmiyorumBenimkide 176.80 düşük mü sizce bilgisi olan var mı
Bi test daha yaptim idrar testi bu sabah. Yine silik cizgi ama daha belirsiz2ye katlamasi onemli canim
Cok ilgincBi test daha yaptim idrar testi bu sabah. Yine silik cizgi ama daha belirsiz
Acaba sebebi ne gebelikmi varCok ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?