Bi bakarmisiniz beta hcgm 2.50 hamilemiyim

Canim merhaba bende şuan aynı durumdayım test yaptm silikti sizin gibi sonra acile gittm dün kan tahlili yaptm 1.20 çıktı adetim 1 gün geçti sizce yukselirmi benimki de

Canim merhaba bende şuan aynı durumdayım test yaptm silikti sizin gibi sonra acile gittm dün kan tahlili yaptm 1.20 çıktı adetim 1 gün geçti sizce yukselirmi benimki de
Gec dollenme ise yukselebilir cunku normalde adet bi gun gectiginde degerler 100leri geciyor diye biliyorum. Benim adet 8 gun gectiginde 2,5di dusunun. Doktor yukselmez dedi negatif dedi. Ama 25,95 oldu. Sonrada 83,45 oldu ve kesin gebesin dendi. Benim en basta idrar testim silik cikti 2,5 iken degerim. Testlerde yaziyor ki 10 dakka sonrasini ciddiye almayin ama ben iki test yaptim ikiside yarim saat ile bi saat arasinda silik cikti ve zamanlada hcgm yukseldi suan hamileyim. Bu arada o iki silik testten sonra tekrar test yaptim idrar testi sonuc negatifti. Tam umudu kestim dedim baktim gebeyim :)) Bence sizinde yukselebilir bi hafta kadar brkleyip hcg baktirin tekrar

Rabbim isteyen herkese versin gercekten kimseyi bu histen yoksun birakmasin. Sizede nasip olur insallah sizde dualarinizi esirgemeyin keseyi ve kalp atisini gorim saglikli buyusun icim rahatlasin ya
İnşallah canım bende Şubat ayından kimyasal gebelik geçirdim inşallah sizin ki sağlıklıdır

Doktor hcg artislarin suanlik kimyasali gostermiyor dedi insallah uzucu bi durumla karsilasmam. Ama hersey Allahtan tabi
Tabiki inşallah öyle değildir. Bende çok üzülmüştüm 5 aydır olmadı hala adetlerim çok düzensiz bu ay soğan suyu içiyorum 4 gün oldu bugün sabahları aç karnına akşamları hep ihmal ediyorum inşallah bizde tadarız o duyguyu. Ben öğrendiğim de 25 idi sonra 20 ye düşmüştü be lekelenmem vardı git gide pembe ve kırmızı olmuştu sizin ki kimyasal gibi durmuyor

Ay canım valla bende aynı şeyleri yaşıyorum senin gibi sonradan çizgi çıktı ve sonra test yaptm negatif acile gittm 1.20 yani aynı şeyleri yaşıyorum senle inşallah vardr

Aktardan hayat otu suyu ve ari sütü bal polen alın. Her sabah once ari sütu bal polenden bi tatli kasigi alin. Yarim saat sonrada hayat otu suyunu bi cay bardaginin yarisina kadar doldurun geri kalan yarisinida normal suyla doldurup icin. Benim ebe bir arkadasim vardi ve tedavisiz olmaz demislerdi gebeligi konusunda. Bi düsük yapmisti daha da hamile kalamamisti. Doktora gitti yumurtaliklarinin kalitesine felan baktirdi. Sonra bunlari önermis doktor. O da her gun o dediklerimi uygulamis. Ve suan ikizleri var yeni dogum yapti :)) rabbim sizede nasip etsin

Ay canım valla bende aynı şeyleri yaşıyorum senin gibi sonradan çizgi çıktı ve sonra test yaptm negatif acile gittm 1.20 yani aynı şeyleri yaşıyorum senle inşallah vardr
Benim pek bi belirtim yoktu sadece karnim agriyordu cok sık idrara cikiyordum ve ishallik vardi. Belirtilerede takilmayin insallah bebek vardir insallah guzel haberler verirsiniz yazarsinuz

Benim pek bi belirtim yoktu sadece karnim agriyordu cok sık idrara cikiyordum ve ishallik vardi. Belirtilerede takilmayin insallah bebek vardir insallah guzel haberler verirsiniz yazarsinuz
Benim de pek yok sadce ara ara kasik batması ve dünden beri kabızlık var cnm

Amin inşallah rabbim o duyguyu sorunsuz bize de tattırır inşallah

Düzensiz adet olduğum için günümü hesaplayamıyorum geçen hafta cuma günü betahcg bakıldı 2.3 çıktı bugün test tekrarlandı 5.2 çıktı doktorun biri negatif dedi birisi de bir hafta sonra tekrarlayalım dedi.sizin yorumlarınız neler

Ben test yaptm negatif sanki

Eklentiler

• 20190716_130857.jpg
    154,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 20190716_130851.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 45
Kani dünmü verdiniz bu gün sonucu gosterdinuz. Yoksa kani bu gunmu verdiniz

K
Kanı bugün verdim
Benimde 2,5 idi ve doktor negatif dedi. Ama bi hafta sonra 25 cikti. Sonra uçtu gitti oldu 500 ben ümitlendirmek istemem ama sizin grbe oldugunuzu dusunuyorum bende ayni durumu yasadim ve suan degerlerim 2 degil 4 hatta 5 katina cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…