• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakarmisiniz beta hcgm 2.50 hamilemiyim

Benimde 2,5 idi ve doktor negatif dedi. Ama bi hafta sonra 25 cikti. Sonra uçtu gitti oldu 500 😊 ben ümitlendirmek istemem ama sizin grbe oldugunuzu dusunuyorum bende ayni durumu yasadim ve suan degerlerim 2 degil 4 hatta 5 katina cikiyor
Kesin negatif dedi inşaallah sizin gibi değerim artar

Kesin negatif dedi inşaallah sizin gibi değerim artar
Biraz sabir edin ve 2 gun daha bekleyin hatta 1 hafta bekleyin. Iki katina cikmasi soylenuyo genelde ama benimde 2,5den sonra notmalde 6 gun sonra 35 civari cikmasi lazimdi 25 cikmisti ama doktor daha cok yeni oldugunu buyuzden suan oyle oldugunu soyledi. Zaten 25lere ulastiktan sonra iki kati birakin 3 katina cikiyo normallesiyo. Gec dollenme olabilir sizinde. Bende 8 aylik evliyim 5 aydir deniyoruz. Adetim cok fazla duzensiz mesela 3 ay once 12sinde adet oluyordum en son 23unde oldum gibi. Bende bi turlu ayarliyamadim tutuuramadim yumurtlama gununu. Ben gebe oldugunuzu dusunuyorum bazi hastanelerde gebe denmesi icin minimum hcg degeri 5 zaten. Bisey olmamis olsa 5 cikmaz hrle 2 den 5e cikmaz. Belki kimyasal gebeliktir Allahin takdiri . Ama umarim hamilesinizdir

Bi gölge gibi beyaz bisey görünüyor dikkatli bakınca bide görmüyorum sanki kendi çizgisi gibi düşündüm bilmiyorm
Bence idrar testine takili kalmayin. Benimde iki testim cok belirgin pozitifdi sonrakiler negatifdi. Belli olmuyor yani sonra hamile oldugumu ogrenmistim. Bence kan testi yaptirin

Back