- 2 Temmuz 2019
- 458
- 550
- 103
- Konu Sahibi Merveturann
-
Bi test daha yaptim silik cizgi cikti. fakat erken gebelik testi yaptim pahali olanlardan negatif cikti bendr daha hic gitmedim hastaneye kan vermeye. Beklicem bakayim. Belkide kimyasal gebelikk oldu bebek rahime yerlesemeden dustu. Zamanla degerlerim dusmus olabilir. Ben boyle dusunuyorum. Halada adet olmadimSonuç noldu acaba kan testini tekrarladınız mı
Adet sokturucu var evde kafama gorede icmek istemiyorum. Sunu fark ettim silik cizgi var ya git gide daha belirsiz oluyor. Kan degerimde en son 2.50 idi. Normalde hic yukselmez sifirdi. Bu cizgiler git gide belirsiz oldukca kan degerimde dustu bencede kimyasal gebelik. Acaba kan testimi yaptirsam yoksa muayane olmayami gitsem bilmiyorumTekrar kan verin eğer değer yükselmemişse kimyasal gebelik olmuştur. Adet söktürücü içersiniz öyle olursa geçer.
İkisini birden yapın.Adet sokturucu var evde kafama gorede icmek istemiyorum. Sunu fark ettim silik cizgi var ya git gide daha belirsiz oluyor. Kan degerimde en son 2.50 idi. Normalde hic yukselmez sifirdi. Bu cizgiler git gide belirsiz oldukca kan degerimde dustu bencede kimyasal gebelik. Acaba kan testimi yaptirsam yoksa muayane olmayami gitsem bilmiyorum
Merhaba sonux ne oldu acabaAdet sokturucu var evde kafama gorede icmek istemiyorum. Sunu fark ettim silik cizgi var ya git gide daha belirsiz oluyor. Kan degerimde en son 2.50 idi. Normalde hic yukselmez sifirdi. Bu cizgiler git gide belirsiz oldukca kan degerimde dustu bencede kimyasal gebelik. Acaba kan testimi yaptirsam yoksa muayane olmayami gitsem bilmiyorum
Bu gun kan testi verdim yarin doktora gostericem. Aonuc degerim 24.94 ne demek bilmiyorumMerhaba sonux ne oldu acaba
Masallah artmis insallh istiyorsanz saglikli guzel gebelignz olsnBu gun kan testi verdim yarin doktora gostericem. Aonuc degerim 24.94 ne demek bilmiyorum
Artmis ama bi hafta sonra yaptirdim. 2.50 cikan aknuc 24.94 cikti. Normal saglikli gebelikmk bilmiyorum. Belki kimyasal gebeliktir. Bi fikrim yok. Yarin doktora aonuc gosterivem insallah hakkimda hayirlisiMasallah artmis insallh istiyorsanz saglikli guzel gebelignz olsn
AminArtmis ama bi hafta sonra yaptirdim. 2.50 cikan aknuc 24.94 cikti. Normal saglikli gebelikmk bilmiyorum. Belki kimyasal gebeliktir. Bi fikrim yok. Yarin doktora aonuc gosterivem insallah hakkimda hayirlisi
250 degil 2.5di. 6 gun sonra tekrar yaptim test kan testi. 25.95 cikti250 mi 2.5 mi
6 gun sonra 24.95 ciktiKaç gün sonra 24 çıktı?
Aslında 2 günde 1 2ye katlaması gerekir. 6 günde 2.5tan 24.95e çıkması normal. Ama çok çok düşük bi sayı.6 gun sonra 24.95 cikti
Doktorda cok yeni bi deger ama yeni yeni olusuyor. Gebe gibi duruyorsun dedi. Bu gun yine kan testi yaptirdim sonuc aksama duser internete hayirlisi insallahAslında 2 günde 1 2ye katlaması gerekir. 6 günde 2.5tan 24.95e çıkması normal. Ama çok çok düşük bi sayı.
2 gun once 24.95 cikmisti bu gun yine kan verdim sonuc aksama cikicak insallah hayirlisiCanim iki gun bekleyip tekrar gidin kan testine gec dollenme olabilir
Hayirlisi olsun canim hakkinda rabbim gonlundeki muradini versin2 gun once 24.95 cikmisti bu gun yine kan verdim sonuc aksama cikicak insallah hayirlisi
Cok tesekkur ederim. Amin insallah. Allah isteyen herkese nasip etsinHayirlisi olsun canim hakkinda rabbim gonlundeki muradini versin
Degerim 83.45 cikmisHayirlisi olsun canim hakkinda rabbim gonlundeki muradini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?