• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakarmisiniz beta hcgm 2.50 hamilemiyim

Sonuç noldu acaba kan testini tekrarladınız mı
Bi test daha yaptim silik cizgi cikti. fakat erken gebelik testi yaptim pahali olanlardan negatif cikti bendr daha hic gitmedim hastaneye kan vermeye. Beklicem bakayim. Belkide kimyasal gebelikk oldu bebek rahime yerlesemeden dustu. Zamanla degerlerim dusmus olabilir. Ben boyle dusunuyorum. Halada adet olmadim

8 gün gecikmeyle 2.50 çıktıktan kaç gün sonra 250 çıktı? Geç döllenme olabilir ama geç döllenme olsa testin daha koyu olması gerekir sonrasında, siz silik çıktı demişsiniz. Kan verin tekrar. Değeriniz düştüyse kimyasal gebeliktir.

Tekrar kan verin eğer değer yükselmemişse kimyasal gebelik olmuştur. Adet söktürücü içersiniz öyle olursa geçer.

Tekrar kan verin eğer değer yükselmemişse kimyasal gebelik olmuştur. Adet söktürücü içersiniz öyle olursa geçer.
Adet sokturucu var evde kafama gorede icmek istemiyorum. Sunu fark ettim silik cizgi var ya git gide daha belirsiz oluyor. Kan degerimde en son 2.50 idi. Normalde hic yukselmez sifirdi. Bu cizgiler git gide belirsiz oldukca kan degerimde dustu bencede kimyasal gebelik. Acaba kan testimi yaptirsam yoksa muayane olmayami gitsem bilmiyorum

Adet sokturucu var evde kafama gorede icmek istemiyorum. Sunu fark ettim silik cizgi var ya git gide daha belirsiz oluyor. Kan degerimde en son 2.50 idi. Normalde hic yukselmez sifirdi. Bu cizgiler git gide belirsiz oldukca kan degerimde dustu bencede kimyasal gebelik. Acaba kan testimi yaptirsam yoksa muayane olmayami gitsem bilmiyorum
İkisini birden yapın.

Merhaba sonux ne oldu acaba

Canim iki gun bekleyip tekrar gidin kan testine gec dollenme olabilir

Back