- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
-
- Konu Sahibi regarde-moi
O kadar cok araştırdım ki. Kondurmak istemiyorum ama normal olmadığının farkındayım. Hastalikli bi durum. Söylediğin yazıyı da mutlaka okuyacağım. Çok teşekkür ederim.narsistik kişilik bozukluğu diye bişey var netten araştırmanı tavsiye ederim Sophie Elliot diye bi kızın hayatı da mutlaka karşına çıkacaktır
O kadar cok araştırdım ki. Kondurmak istemiyorum ama normal olmadığının farkındayım. Hastalikli bi durum. Söylediğin yazıyı da mutlaka okuyacağım. Çok teşekkür ederim.
gecen gun şehir dışına çıktık birkaç günlük tatile. Eve döndük sacma bi tartisma yaşıyoruz ( tartisma konusu da ben sosyal medya heaaplarima onunla birlikte fotograflarimi koyacakmisim ama o koyamazmis o erkekmis onun cevresi farkkiymis) bana dedi ki nankorluk yapıyorsun. Seni o kadar gezdirdim getirdim teşekkür edeceğine tartisiyorsun benimle dedi. O kadar sinirlendim ki. Bi kac kere daha söylemişti. Köpeğin miyim ben senin gezdirip getiriyorsun birlikte gittik birlikte gezdik. Don de bi kere de sen teşekkür et yanında olduğum için dedim. Daha da açılmadı o konu.Eş olmak başka şey, ebeveyn olup çocuk eğitir gibi itaat beklemek başka şey
Eşin saygısız bir adam, ne öyle çocuk azarlar gibi sürekli onu dedin kabahat, böyle yattın kabahat
Yakışıksız bir durum, tavrını koymazsan şamar oğlanına çevirir seni, biraz sertlik lazım
ego patlaması yaşamış. çok yüz vermişsin herhalde. ipleri onun elinden alman lazım. güçlü dur.ona bu durumdan rahatsız olduğunu söyle ve düzeltmesini iste. net! kendini şimdiden ezdirme,ilerden neler yapar...
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. .canım benim Alah yardım etsin sana.annenle ilgili konuyu da okudum.kendi kızım geldi aklıma ağladım.
gecen gun şehir dışına çıktık birkaç günlük tatile. Eve döndük sacma bi tartisma yaşıyoruz ( tartisma konusu da ben sosyal medya heaaplarima onunla birlikte fotograflarimi koyacakmisim ama o koyamazmis o erkekmis onun cevresi farkkiymis) bana dedi ki nankorluk yapıyorsun. Seni o kadar gezdirdim getirdim teşekkür edeceğine tartisiyorsun benimle dedi. O kadar sinirlendim ki. Bi kac kere daha söylemişti. Köpeğin miyim ben senin gezdirip getiriyorsun birlikte gittik birlikte gezdik. Don de bi kere de sen teşekkür et yanında olduğum için dedim. Daha da açılmadı o konu.
gecen gun şehir dışına çıktık birkaç günlük tatile. Eve döndük sacma bi tartisma yaşıyoruz ( tartisma konusu da ben sosyal medya heaaplarima onunla birlikte fotograflarimi koyacakmisim ama o koyamazmis o erkekmis onun cevresi farkkiymis) bana dedi ki nankorluk yapıyorsun. Seni o kadar gezdirdim getirdim teşekkür edeceğine tartisiyorsun benimle dedi. O kadar sinirlendim ki. Bi kac kere daha söylemişti. Köpeğin miyim ben senin gezdirip getiriyorsun birlikte gittik birlikte gezdik. Don de bi kere de sen teşekkür et yanında olduğum için dedim. Daha da açılmadı o konu.
sevgili bile bulur şöyle kendini her haliyle ezen güçlü bir kadının kıçının peşine düşebilir
narsizm doruklarda. bu hastalıktır zaten. terapi şartgecen gun şehir dışına çıktık birkaç günlük tatile. Eve döndük sacma bi tartisma yaşıyoruz ( tartisma konusu da ben sosyal medya heaaplarima onunla birlikte fotograflarimi koyacakmisim ama o koyamazmis o erkekmis onun cevresi farkkiymis) bana dedi ki nankorluk yapıyorsun. Seni o kadar gezdirdim getirdim teşekkür edeceğine tartisiyorsun benimle dedi. O kadar sinirlendim ki. Bi kac kere daha söylemişti. Köpeğin miyim ben senin gezdirip getiriyorsun birlikte gittik birlikte gezdik. Don de bi kere de sen teşekkür et yanında olduğum için dedim. Daha da açılmadı o konu.