bi akıl verin lütfen ne yapacağım ben bu adamla

Kendimi sizin yerinize koyunca camdan atasim geldi. Allah yardimciniz olsun. Bence biraz disinizi gosterin. Siz onun calisani degilsiniz ayni statüde, ayni siniftasiniz. Eger o acidan havadan bakiyorsa size. Anlasin sunu.

Ben kıvrılmış yatarken yanıma yanaşacağına özürlü gibi görünüyorsun diyip beni aşağılayan bir adamı ayrıca ablam hakkında böyle konuşan bir adamı bende ezerdim.
Başınıza çıkmış belli ama lütfen bugün karar al ve kendini ezdirme tatlım.
Bu tarz konuşmalar yaptığında saçmaladığını,ciddiye almadığını belirt. Hatta böyle toplum içinde konuşmaması gerektiğini,milletin kendisini küçük göreceğini vs söyle.
Sen kendini ezik göreceğine bırak o kendinden şüphe etsin.
Bir de eksiklerini kapama, yüzüne vur.

Tabiki.kusursiz deguller. Babasiyla kendisi bile ayda yilda bir görüsuyor. Çok ilgisiz birisi ki kendi babasını sevmiyor. Annesiyle ilgili istesem kırk tane sorun bulup getirirdim önüne ama aileleri karistirmakla olmuyor. Ablamla ilgili soylediklerinden sonra ben senin annene aynisini söylesem ne hissedersin dedim ama o anne diye çıkışti. Benim annem hayatta değil. Ben bu lafın üzerine ne soyleyebilirim ki.

Beyinden sıkıntılı olan eşiniz. Sürekli lafı bir tarafından algılıyor. Canım, düzgün yatsana demek varken, özürlü gibi davranma da ne oluyor?. Bir de ablanı terbiye edecekmiş. Ona kaldı.

Bu kadar alttan almayın. Onun her eleştirisine önem vermeyin. En basiti yatışın için niye açıklama yapıyorsun ki? Sana ne zararım var da herşeyi me karışıyorsun de, ve olduğun gibi kal.

Obsessif takıntılımı eşin? Neymiş bu kadar egosunu şişiren meslek?.

Nerden tutsan elinde kalır. Sende hiç oralı olma,o yokmuş gibi davran.Sinirlenirse sen de sinirlen.Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.İnceldiği yerden kopar bir gün.

narsistik kişilik bozukluğu diye bişey var netten araştırmanı tavsiye ederim Sophie Elliot diye bi kızın hayatı da mutlaka karşına çıkacaktır

Keşke isi yogun olsaydi da calissaydi. Hiç alakası yok su anda. Sabah hatta ogleye doğru ise gidip uc dört gibi çıkıyor. İşte ise sadece internette takılıyor. Bu aralar inanilmaz serbest. Eve geldikten sonra spora gidiyor. Ben gec çıkıyorum eve gelip yemek hazırlıyorum beyimiz spordan geliyor suray asik. Ne oldu diyorum yoruldum diyor. Onunki can sadece. Çok kiymetli bi can.

Tam eril zihniyetin tezehuru esiniz. Benim gibi feministe denk gelecekti ki yamulturdum valla. Benim anlamadigim bu adamlara niye prim verip cogaltiyorsunuz. Rica ederim evlenmeyin sunlarla dislansinlar toplumdan
Evlenmedem once mütevazı birisiydi. Kariyer basamaklarını çıktıkça insanliktan düşuyor. Ve kabul etmiyor.

Evet iyiyken de o kadar iyi ki. Ama neye yarar. Şu anda burnundan kıl aldirmama olayını canlı canlı yaşıyorum.

onu terk etmelisin, en azından bir süreliğine.öyle cool bir şekilde olmuyor, çok sabrettim olmuyor diyeceksin.ağlayarak sızlayarak değil.kendine guvenerek.biraz ayrı kalalım diyeceksin.

Çok çok haklısın. Ne zaman ki iyi davransam yüzüme bakmıyor naz niyaz. Ne zaman cileden çıkıyorum o zaman varlığimi hatirliyor. Ama ben bu ikili oyundan sıkıldım. Huzur batıyor adama.

Bırak ablanı o uyarsın yiyorsa.. ben ablanın yerinde olsam onu öyle bir bozarım ki gelecek sefere benimle konuşmadan önce besmele çeker.. bu ne yahu? ne sanıyor eşiniz kendisini.. bir insan yatağında istediği gibi yatamayacaksa nerede yatacak? o size hakaret ettiğinde "sen de çok psikopat gibi görünüyorsun" desenize.. siz ezildikçe ezmeye devam eder bu tipler, bir cinnet her şeyi çözer arkadaşım..

Çok çok haklısın. Ne zaman ki iyi davransam yüzüme bakmıyor naz niyaz. Ne zaman cileden çıkıyorum o zaman varlığimi hatirliyor. Ama ben bu ikili oyundan sıkıldım. Huzur batıyor adama.

canım benim Alah yardım etsin sana.annenle ilgili konuyu da okudum.kendi kızım geldi aklıma ağladım.

uzun süren birliktelik demişsin evlenince mi böyle oldu
Evet cocuktuk tanistigimizda. Bütün bu yolları birlikte gectik. Ama artık taniyamiyorum. Tabiki dört dörtlük değildi ama insanlara yukardan bakmazdi da. Ki kendisinin nefret ettiği birsey birilerini aşağı görmek. Öyle yaptığını söylediğimde nasil sinirleniyor. Yani adam kabul bile etmiyor ki duzelsin.

Eş olmak başka şey, ebeveyn olup çocuk eğitir gibi itaat beklemek başka şey
Eşin saygısız bir adam, ne öyle çocuk azarlar gibi sürekli onu dedin kabahat, böyle yattın kabahat
Yakışıksız bir durum, tavrını koymazsan şamar oğlanına çevirir seni, biraz sertlik lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…