bi akıl verin lütfen ne yapacağım ben bu adamla

pardon da ona neymiş ablanızın tavırları
siz de ondan etkileniyorsunuz sanıyor bence
kendine gelsin.. onu hiç ilgilendirmez..

ablanızdan hoşlanmamış olabilir fazla yanyana gelmesin yeter!!
Bence de korkuyor herhalde ablam gibi olacağım diye. Nasıl sinirlendim. Ustune bir de sinirlendim diye isitmedigim laf kalmadi. Neden eşimi savunmuyormusum. Bu adamin egosu tatmin olmuyor.

Bence de korkuyor herhalde ablam gibi olacağım diye. Nasıl sinirlendim. Ustune bir de sinirlendim diye isitmedigim laf kalmadi. Neden eşimi savunmuyormusum. Bu adamin egosu tatmin olmuyor.
taviz vermeyin
daha çok yeni evlisiniz önceki konularınıza da göz gezdirdim
çok da öyle arayıp sorup üstüne düşmeyin.. yeni evli iken kolay olmuyor biliyorum ama
bide onun aile çok mu kusursuz.. sizde birilerini eleştirin annesi babası hariç
bakalım nasılmış görsün..

bu arada eşin müfettişmiş, yani bizim kurumdaki müfettişlerden biliyorum onların işi yoğun oluyor ve sadece bir soruşturma için bile bir sürü dosya hazırlıyorlar geçrekten çok sıkıcı, işleri çok ağır belki onun etkisinde psikolojisi de bozuk olabilir canım

bir yerde dur demek lazım yoksa senin ezik olduğunu düşünür

Onu çok hayatının merkezi yapmışsın. Öyle bir hale sokmuşsun ki bu adam olmadan yaşayamazsın gibi, onun da kıçı kalkmış. Oysa sen onun hayat arkadaşısın. Beraber bir hayatı paylaşmak için evlendiniz, onun kölesi, hizmetçisi olmak içi değil. Senin de bir hayatın olsun, onun nasıl varsa. onsuz da yaşayabileceğini anlasın. Öyle bir duruma gelmiş ki sen ona muhtaçmışsın gibi olmuş, adam da o yüzden sana karısı gibi değil de iş yerindeki bir personeli gibi davranıyor. Beğenmiyorsa kapı orada, bunu anlamalı.
Seven insan güldeki dikenleri görmez. Sevmiyorsa o gülün sadece dikenlerini görür.

Büyük ihtimalle mesleğiyle evini birbirine karıştırmış,hatırlatmanızın zamanı gelmiş geçiyor bile..
Bi tanıdığımız vardı. Adam komutandı. Öyle bir kaptırmıştı ki kendini,ölene kadar ev ahalisine emrindeki er gibi davrandı. Evde hep bir askeri disiplin vardı.
Benim eşim de belli zamanlarda terfi alıyor. En ufak bir değişim hissedersem bombalarım egosunu..

Kabul etmiyor ki. Söylemeye kalktığında sinirleniyor. Çok söylemeye başladın diye bagiriyor. Artık sinir filan kalmadı bende. Çalışıyorum ama işe ara verip sinavlara hazirlanacagim. Yüksek lisans yapmak istiyorum ve kpss ye çalışacağım. Ben ozelde ve eaimden cok daha fazla calisiyorum. Bu sartlarin iyilesmesini ve garanti bi isim olmasini ve onun gozunde daha saygin olmayi istiyorum. Ama bu sartlarda calismamak uzerimde daha fazla baski uygular mi bilemiyorum.

evet uygular.bu halinle bile uyguluyor.

tüm bu dengesizlikler tek birşeye işaret ediyor adam mutsuz hıncını biryerlerden çıkarmaya çalışıyor... önemli olan senin ne yapacağın...
Ama neden mutsuz anlamıyorum. Çok çok istediği bi ise kavuştu. Ne badireler atlattik. Şehir değiştirme stresimiz vardi geçti çok şükür. Aklima gelen tek şey adam beni istemiyor. Çünkü yakın zamanda ne istediyse gerçek oldu.

adam seni çözmüş ve sindirmiş malesef
dişini göstermen gerek
güzel güzel anlaşalım rahat mutlu yaşayalım ne gerek var bunlara diyeceksin ama
bu tipler iyilik güzellikten anlamaz
hep bir güç gösterisi hep mücadele malesef

Müfettiş olmuş ama Insan olmayı becerememiş etrafındakılerı küçük görmesı kendısının ne kadar zavallı olduğunu gösterir

Bu arada onun gözünde saygınlığın olması için değil, kendin için yap her şeyi. Aşırı da fedakar olma sakın. Aşırı fedakarlık asla tadir görmez. en eşek olursan üstüne binen çok olur. Eşin gibi. aşırı fedakar olanlar hep ezilir. Onun sorumluluklarını asla sen üstlenme, eşeğe semeri ağır gelmez. Sorumluluklarını bilsin. Her şeyi sen üstlenme. Çok da üstüne düşme. Kendi hayatını yaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…