- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
-
- Konu Sahibi regarde-moi
Bence de korkuyor herhalde ablam gibi olacağım diye. Nasıl sinirlendim. Ustune bir de sinirlendim diye isitmedigim laf kalmadi. Neden eşimi savunmuyormusum. Bu adamin egosu tatmin olmuyor.pardon da ona neymiş ablanızın tavırları
siz de ondan etkileniyorsunuz sanıyor bence
kendine gelsin.. onu hiç ilgilendirmez..
ablanızdan hoşlanmamış olabilir fazla yanyana gelmesin yeter!!
taviz vermeyinBence de korkuyor herhalde ablam gibi olacağım diye. Nasıl sinirlendim. Ustune bir de sinirlendim diye isitmedigim laf kalmadi. Neden eşimi savunmuyormusum. Bu adamin egosu tatmin olmuyor.
Ben 26 esim 27eşinizin ve sizin yaşlarınızı merak ettim ?
Evlenmeden önce böyle değildi. Bu kadar asla degildi. Meslek sahibi oldukca ilerledikce insanliginin kuculdugunu hissediyorum. Dilerim bu sadece benim kuruntumdur. Kondurmak istemiyorum çünkü.
Aynen öyle dedim ablama laf soyleyemezsin istemiyorsan gorusmezsin dedim. Ben onun nisanlisina benzemem diye bagirmaya basladi. Bu demek oluyorki yani esim ben pisirik degilim demek istiyor kendince. Esimi savunsam ne olumus ama ben ona muhalefet ediyormusum. Şu muhalefet sözünden o kadar biktim ki midem bulanıyor artık duydugumda.
Evet çalışıyorumsen çalışmıyor musun?
Tam eril zihniyetin tezehuru esiniz. Benim gibi feministe denk gelecekti ki yamulturdum valla. Benim anlamadigim bu adamlara niye prim verip cogaltiyorsunuz. Rica ederim evlenmeyin sunlarla dislansinlar toplumdan
Büyük ihtimalle mesleğiyle evini birbirine karıştırmış,hatırlatmanızın zamanı gelmiş geçiyor bile..Müfettiş
Kabul etmiyor ki. Söylemeye kalktığında sinirleniyor. Çok söylemeye başladın diye bagiriyor. Artık sinir filan kalmadı bende. Çalışıyorum ama işe ara verip sinavlara hazirlanacagim. Yüksek lisans yapmak istiyorum ve kpss ye çalışacağım. Ben ozelde ve eaimden cok daha fazla calisiyorum. Bu sartlarin iyilesmesini ve garanti bi isim olmasini ve onun gozunde daha saygin olmayi istiyorum. Ama bu sartlarda calismamak uzerimde daha fazla baski uygular mi bilemiyorum.zor bir durum gerçekten heleki değişmesi, peki konuştun mu hiç sen çok değiştin diye, bu arada çalışıyor musun eğer çalışmıyorsan çalımalısın bence, çünkü durumu eğer ilerletirse pek iyi görmüyorum, bol bol dua et canım ya
Kabul etmiyor ki. Söylemeye kalktığında sinirleniyor. Çok söylemeye başladın diye bagiriyor. Artık sinir filan kalmadı bende. Çalışıyorum ama işe ara verip sinavlara hazirlanacagim. Yüksek lisans yapmak istiyorum ve kpss ye çalışacağım. Ben ozelde ve eaimden cok daha fazla calisiyorum. Bu sartlarin iyilesmesini ve garanti bi isim olmasini ve onun gozunde daha saygin olmayi istiyorum. Ama bu sartlarda calismamak uzerimde daha fazla baski uygular mi bilemiyorum.
Ama neden mutsuz anlamıyorum. Çok çok istediği bi ise kavuştu. Ne badireler atlattik. Şehir değiştirme stresimiz vardi geçti çok şükür. Aklima gelen tek şey adam beni istemiyor. Çünkü yakın zamanda ne istediyse gerçek oldu.tüm bu dengesizlikler tek birşeye işaret ediyor adam mutsuz hıncını biryerlerden çıkarmaya çalışıyor... önemli olan senin ne yapacağın...