- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence mümkün değil sadece tatillerde oluyor. Biz de 7yapmıştık. Ama sabahtan geceye kadar sadece sevişme vardı tatildeydik. Normal hayatta 9-10u geçtim en fazla 3-4 olur o da cumartesi falan. İlişki 15 dkika olsa tekrar ereksiyon yarımsaat olsa 7-8saati sırf sexe ayırması lazım, tatilde oluyor da günlük hayatta. Biraz zor gibiYani mümkün aslında geçen tatilde biz de 6 kere seviştik ki benimkisi 15de 1 isteyenlerden ben de hayret ettim. Hiç öyle kan falan gelmedi. Ama her gün her gün de ne bileyim biraz imkansız geldi. Maşallah adama. Ayak uydururdum ben olsam
Libido dusuruyorNe etkisi oluyor erkeğe doğum kontrol hapının
bir Amin de bendenen sevdiğim.
nasip olur mu Allah'ım
Ben en çok çocuğu merak ettim. Bu sırada çocukla kim ilgileniyor?
Günlük hayatta bana da absürd geldi de. Tatilde vallahi o ereksiyon bitmek bilmedi. Yani ereksiyon için zamana ihtiyaç duymadı adam ilginç bir şekildeBence mümkün değil sadece tatillerde oluyor. Biz de 7yapmıştık. Ama sabahtan geceye kadar sadece sevişme vardı tatildeydik. Normal hayatta 9-10u geçtim en fazla 3-4 olur o da cumartesi falan. İlişki 15 dkika olsa tekrar ereksiyon yarımsaat olsa 7-8saati sırf sexe ayırması lazım, tatilde oluyor da günlük hayatta. Biraz zor gibi
Aynen. Zaten boşaldıktan sonra ereksiyon haliyle devam etmek ilişkiyi de uzatıyor hemen boşalma olmuyor. Böyle bir durum bizde bir kere oldu daha da olmadıGünlük hayatta bana da absürd geldi de. Tatilde vallahi o ereksiyon bitmek bilmedi. Yani ereksiyon için zamana ihtiyaç duymadı adam ilginç bir şekilde
her gün o enerji nasıl oluyor benim havsalam almıyor,Öğlen şu şekilde. Bazen eve yemek yemeye geliyo veya evden alması gereken bişey oluyo ya da sırf beni özlediği için geliyo. Kızımın öğlen uykusuna denk getiriyo öncesinde sorup. Öğlen bu şekilde en az iki defa üç defa birlikte oluyoruz. Yani öyle aradan bi saat geçmesine gerek yok. İlkinden sonra anında tekrar erekte oluyo. İkincisinden sonra da bi on dk yeterli erekte olması için. Durum böyle.
Özel günlerinizde nasıl dayanıyor
Baktım rosum baktım daaaa ,bu beennnkonu sahibinin kocasının kadın versiyonuyum resmen Allah kahretmeye
Konu sahibinden yanıt bekliyorum merakla yoksa eşin mi geldi yaBende merak ettim açıkçası
Benm.kocayi da salsam bu durumda olurBaktım rosum baktım daaaa ,bu beennnkonu sahibinin kocasının kadın versiyonuyum resmen Allah kahretmeye
Bıraksalar günde 10 kere bende adamın üstünden inmem deeeegel gör ki benim kocacığım, zavallim 4de tıkanıyor yazık fazlası kalpten götürür Allah etmeye diye korkuyorum
Benim ki de bana yüz vermiyor ajhfsksgsskyaram derindenBenm.kocayi da salsam bu durumda olur
Allah'tan bu konuda fazla yüz vermiyirm
Jansbsbdns
Yaraliyimmmmmm yaralıBenim ki de bana yüz vermiyor ajhfsksgsskyaram derinden