Bi adam hiç mi yorulmaz?

İleriki yaşlarda esinizde ciddi cinsel sıkıntılar baş gösterir.Ereksiyon sorunu, iktidarsızlık gibi.Soyleyin hor kullanmasın.40 lı yaşlara gelince çıkar acısı..

Yani mümkün aslında geçen tatilde biz de 6 kere seviştik ki benimkisi 15de 1 isteyenlerden ben de hayret ettim. Hiç öyle kan falan gelmedi. Ama her gün her gün de ne bileyim biraz imkansız geldi. Maşallah adama. Ayak uydururdum ben olsam
Bence mümkün değil sadece tatillerde oluyor. Biz de 7yapmıştık. Ama sabahtan geceye kadar sadece sevişme vardı tatildeydik. Normal hayatta 9-10u geçtim en fazla 3-4 olur o da cumartesi falan. İlişki 15 dkika olsa tekrar ereksiyon yarımsaat olsa 7-8saati sırf sexe ayırması lazım, tatilde oluyor da günlük hayatta. Biraz zor gibi

Ben en çok çocuğu merak ettim. Bu sırada çocukla kim ilgileniyor?

Sabah zaten uykuda oluyo. Öğlen de uykusuna denk getiriyoruz. Akşama doğru mesela bi defa yapsak o odasında oynarken ya da çizgi film izlerken beş on dk içinde olup bitiyo hızlıca. Gece de Allah ne verdiyse kızım uyurken devam. Normalde geceleri sabaha kadar emen bi çocuktu, uyusa uyusa bi saat kendi yatağında yatardı. O ara olurdu geceleri. Şimdi emme sorunu bitti uykuları uzadı. Şuan gece de sık oluyoruz.Gunduz de işte uykularında.

Bence mümkün değil sadece tatillerde oluyor. Biz de 7yapmıştık. Ama sabahtan geceye kadar sadece sevişme vardı tatildeydik. Normal hayatta 9-10u geçtim en fazla 3-4 olur o da cumartesi falan. İlişki 15 dkika olsa tekrar ereksiyon yarımsaat olsa 7-8saati sırf sexe ayırması lazım, tatilde oluyor da günlük hayatta. Biraz zor gibi
Günlük hayatta bana da absürd geldi de. Tatilde vallahi o ereksiyon bitmek bilmedi. Yani ereksiyon için zamana ihtiyaç duymadı adam ilginç bir şekilde

Günlük hayatta bana da absürd geldi de. Tatilde vallahi o ereksiyon bitmek bilmedi. Yani ereksiyon için zamana ihtiyaç duymadı adam ilginç bir şekilde
Aynen. Zaten boşaldıktan sonra ereksiyon haliyle devam etmek ilişkiyi de uzatıyor hemen boşalma olmuyor. Böyle bir durum bizde bir kere oldu daha da olmadı 😂😂

Öğlen şu şekilde. Bazen eve yemek yemeye geliyo veya evden alması gereken bişey oluyo ya da sırf beni özlediği için geliyo. Kızımın öğlen uykusuna denk getiriyo öncesinde sorup. Öğlen bu şekilde en az iki defa üç defa birlikte oluyoruz. Yani öyle aradan bi saat geçmesine gerek yok. İlkinden sonra anında tekrar erekte oluyo. İkincisinden sonra da bi on dk yeterli erekte olması için. Durum böyle.
her gün o enerji nasıl oluyor benim havsalam almıyor,
üstelik 5 yıllık evlilik,
bir de bu kadar sıklıkta insanın canı nasıl istiyor, hiç özlem olmaz,
peki siz her ilişkide orgazm olabiliyor musunuz?
bu işin bir de banyo kısmı var, günde en az 3-4 kez banyo yapıyorsunuzdur

Yahu hadi olabiliritesini gectim cocuktan nasil firsat buluyosunuz ya da uyanik oldgnz zamanlar sirf bu isle mi ugrasiyosunuz sabaha kadar

Baktım rosum baktım daaaa ,bu beennn:skandal:konu sahibinin kocasının kadın versiyonuyum resmen Allah kahretmeye:rolleyes::KK70:
Bıraksalar günde 10 kere bende adamın üstünden inmem deeee:KK8:gel gör ki benim kocacığım, zavallim 4de tıkanıyor yazık:KK70: fazlası kalpten götürür Allah etmeye diye korkuyorum:KK8::rolleyes:
Benm.kocayi da salsam bu durumda olur :KK70:
Allah'tan bu konuda fazla yüz vermiyirm
Jansbsbdns

X