Bi adam hiç mi yorulmaz?

gün içinde öğlen nasıl oluyor peki
eşiniz çalışmıyor mu, bu şartlarda sürekli evde olması gerekiyor
çocuklu ev, hadı çocuğa oyalanacak bir şey buldun bir kere oldu, ard arda olunca zaman alır ve çocuk küçük o kadar oyalanamaz bir de her gün her gün,

Öğlen şu şekilde. Bazen eve yemek yemeye geliyo veya evden alması gereken bişey oluyo ya da sırf beni özlediği için geliyo. Kızımın öğlen uykusuna denk getiriyo öncesinde sorup. Öğlen bu şekilde en az iki defa üç defa birlikte oluyoruz. Yani öyle aradan bi saat geçmesine gerek yok. İlkinden sonra anında tekrar erekte oluyo. İkincisinden sonra da bi on dk yeterli erekte olması için. Durum böyle.

Bacım tükenmiyor tükenmiyor. İnanması güç biliyorum ama yaşamayan bilemez, şimdi gördüm gelen yorumları fake filan demişler. Hakikaten hiç yaşayan yok mu bunu ya? Tek olamayız herhalde koskoca site okuyo. Kan filan gelmiyo azalıyo miktarı ama sperm geliyo hala.
Canısı sperm illede gelecek diye birşey zaten yok adam boşalmasa bile zevk suyu dahi geliyor buda cükünün uyanık olmasını sağlıyor bu ilişkiyi sağlıyor ki bosaldigunu zaten goremeyizki içinde oluyor o sırada
Seni gayet iyi anlıyorum ilk evlendigimizde bizde 9 kere yapmıştık ben artık orgazorgazm olmuyordum buna rağmen devam ederdi uyumus numarası yapardım uyandirirdi yine isterdi gerdek gecem tam bir kabustu desem yeridir bir kecede 2 defa yeterlidir ama 9 gerçekten cok fazlaydi suanki ilişki durumumuz birgün durup birgün yapıyoruz evliliğin oturması gerekiyor sanırım 3 yıl bitti artık böyle ilişki

Yani mümkün aslında geçen tatilde biz de 6 kere seviştik ki benimkisi 15de 1 isteyenlerden ben de hayret ettim. Hiç öyle kan falan gelmedi. Ama her gün her gün de ne bileyim biraz imkansız geldi. Maşallah adama. Ayak uydururdum ben olsam

Canısı sperm illede gelecek diye birşey zaten yok adam boşalmasa bile zevk suyu dahi geliyor buda cükünün uyanık olmasını sağlıyor bu ilişkiyi sağlıyor ki bosaldigunu zaten goremeyizki içinde oluyor o sırada
Seni gayet iyi anlıyorum ilk evlendigimizde bizde 9 kere yapmıştık ben artık orgazorgazm olmuyordum buna rağmen devam ederdi uyumus numarası yapardım uyandirirdi yine isterdi gerdek gecem tam bir kabustu desem yeridir bir kecede 2 defa yeterlidir ama 9 gerçekten cok fazlaydi suanki ilişki durumumuz birgün durup birgün yapıyoruz evliliğin oturması gerekiyor sanırım 3 yıl bitti artık böyle ilişki

Darısı başıma bizimki de normale döner inşallah

Günün yarısi duş ile geçer yia 24 saatin en az 4 saati bu işe ayırmak zaman kaybı

Her ilişkide çarşaf değiş falan filan abowwwww :skandal:

9-10 dediğim ard arda ara vermeden değil, gün içinde öğlen bikaç defa akşama doğru bi kaç defa gece de en az iki defa bu şekilde oluyor güne yayılıyor ama ilk dört seferin arası öyle bi iki saat filan değil, hemen hazır oluyor. Sonraları birkaç saat geçerek. Kızımın emme sorunu da çözüldü annemin geleceğini yazmıştım diğer konumu okuduysanız. Gece bi defa dışında uyanmıyor, gündüz ise komple kestik şükür.

İnandırıcı gelmeyenlere saygı duyuyorum böylesi sanırım çok nadir.
Ben inandım bacım🤣 benimkide orgazm olur olmaz bi su tutup yeniden şeyetmek istiyordu. İnip kalkma bile yok daima hazır kıta töbe yarabbi. Şok olmuştum. Neyse izin bitti de şimdi normal rutinimize döndük

Günün yarısi duş ile geçer yia 24 saatin en az 4 saati bu işe ayırmak zaman kaybı

Her ilişkide çarşaf değiş falan filan abowwwww :skandal:
Her ilişkide niye çarşaf değişiyoruz ki? Bizim çarşafta şuan en az 4 kere sevişmişizdir. Değişmek mi lazımdı 😅

Ben inandım bacım🤣 benimkide orgazm olur olmaz bi su tutup yeniden şeyetmek istiyordu. İnip kalkma bile yok daima hazır kıta töbe yarabbi. Şok olmuştum. Neyse izin bitti de şimdi normal rutinimize döndük

Güldüm ya :))) , cidden son bikaç yorum beni biraz motive etti. İnsan aynı durumu yaşayan birilerinin oldugunu bilince kendinde devam etmeye güç buluyo.

X