- 19 Aralık 2019
- 303
- 1.911
Özel birşey sormak isterim size,hiçmi canınız acımıyor o kadar ilişkide.
3-4 kere bile olsa vajinada mutlaka bir acı olur.
Nasıl dayanıyorsunuz o kadar.
Dayanılmayacak bir acıdan ziyade hissizlik oluyor sonlara doğru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel birşey sormak isterim size,hiçmi canınız acımıyor o kadar ilişkide.
3-4 kere bile olsa vajinada mutlaka bir acı olur.
Nasıl dayanıyorsunuz o kadar.
Dayanılmayacak bir acıdan ziyade hissizlik oluyor sonlara doğru
Zaten bişide hissetmezsiniz ki o anda.
Yani evet dört beşe kadar zevk veriyor ama sonrası bişey hissetmiyorum acı da çekmiyorum ama yukarda sormuş biri ona da burdan cevap vermiş olayım, taklit yapıyorum o zamanlarda da :) biçok kişinin yaptığı gibi. Beni rahatsız eden şey hem zaman kaybı olması hem fiziksel olarak da yoruyor yani, bu. Acı filan yok
Sizde herşey tersine işliyor demek ki, ilk sefer kısa sürer sonraki uzun sürer benim bildiğim duyduğumEstağfurullah özür dilenecek birşey yok. Çok uzun sürmüyor, ilki onbeş yirmi dk arası. Gittikçe azalıyor ama buyuk bi fark yok en kötüsü on dk diyebilirim. Çok nadir son seferler beş dk sürmüştür
Sizde herşey tersine işliyor demek ki, ilk sefer kısa sürer sonraki uzun sürer benim bildiğim duyduğum
Baktım rosum baktım daaaa ,bu beennnkonu sahibinin kocasının kadın versiyonuyum resmen Allah kahretmeye
Bıraksalar günde 10 kere bende adamın üstünden inmem deeeegel gör ki benim kocacığım, zavallim 4de tıkanıyor yazık fazlası kalpten götürür Allah etmeye diye korkuyorum
Vajina zarar görmemek için kendini savunmaya alıyor herhelde. Benim eşimde de geç boşalma durumu var. Oh ne güzel diyeceksiniz ama öyle değil. Boşalamadığı için hem uzun sürüyor hem de boşalabilmek için hızlanıyordu. Ben de böyle olunca hiçbir şey hissetmemeye başlıyordum. Sanki orası felç. Kaslarımı bile hissetmiyordum. Acı değil aksine aşırı bir ıslaklık ve bollaşma oluyordu. Bu da herhalde vajinanın mekanik olarak kendini savunma mekanizması diye düşünüyorum çünkü zevk de almıyordum.Dayanılmayacak bir acıdan ziyade hissizlik oluyor sonlara doğru
İlginçmiş. Bizde ilk seks kısa olur, 2.ona göre daha daha uzun. İlk azgınlıktan daha çabuk boşalıyo kocam.Estağfurullah özür dilenecek birşey yok. Çok uzun sürmüyor, ilki onbeş yirmi dk arası. Gittikçe azalıyor ama buyuk bi fark yok en kötüsü on dk diyebilirim. Çok nadir son seferler beş dk sürmüştür
Sadece hep o işimi yapıyor sizinle hiç ilgilenmiyormu sizinde orgazm olmanıza önem verirmi kenfşnden önce mesela sizi hiç düşünürmüSabah zaten uykuda oluyo. Öğlen de uykusuna denk getiriyoruz. Akşama doğru mesela bi defa yapsak o odasında oynarken ya da çizgi film izlerken beş on dk içinde olup bitiyo hızlıca. Gece de Allah ne verdiyse kızım uyurken devam. Normalde geceleri sabaha kadar emen bi çocuktu, uyusa uyusa bi saat kendi yatağında yatardı. O ara olurdu geceleri. Şimdi emme sorunu bitti uykuları uzadı. Şuan gece de sık oluyoruz.Gunduz de işte uykularında.
Bence her ilişkide banyo yapmıyorlardırher gün o enerji nasıl oluyor benim havsalam almıyor,
üstelik 5 yıllık evlilik,
bir de bu kadar sıklıkta insanın canı nasıl istiyor, hiç özlem olmaz,
peki siz her ilişkide orgazm olabiliyor musunuz?
bu işin bir de banyo kısmı var, günde en az 3-4 kez banyo yapıyorsunuzdur
Aynen ya bu kaliteli sexs değilAcı hissetmemeniz çok ilginç cidden.
Kendinizede eziyet ediyorsunuz burada,kaliteli seks yapmak varken bu kadar sıkıntıya katlanmakta cabası.
onun için 3-4 kez yazdım, sabah öğle akşam banyo,Bence her ilişkide banyo yapmıyorlardır
normal bence sende spor yapEşimle bazen gün içinde 9-10 defa birlikte oluyoruz. Ve o hala devam edebilecek durumda. Libidosu bu kadar yuksek bi adamla olmakta çok zorluk çekiyorum. Ben tabi pert oluyorum. Yani bi de fiziksel olarak da acayip zor geliyor, yani onun büyüklüğü demek istiyorum. Anlatamadım bi türlü. Tamam seviyorum görünüş olarak fazlasıyla haz da veriyo ama gunde 9-10 çok fazla geliyo. Napıcam bilmiyorum adamı durduramıyorum resmen. Özel bişey yedirmiyorum, tamamen doğasında var diyebilirim. Herkesin derdi başka kimi erken boşalmadan yakınıyo burda, kimi de işte böyle doyumsuzluktan. Tavsiyelerinizi bekliyorum, ben bu adamı nasıl durdurabilirim?