Bi adam hiç mi yorulmaz?

Eşiniz hiperseksüel. Eger iki tarafta da bu durum yoksa (ki yok) bu durum iliski acisindan sikinti yaratabilir. Doktora gorunmesi şart.

Zaten bişide hissetmezsiniz ki o anda.

Yani evet dört beşe kadar zevk veriyor ama sonrası bişey hissetmiyorum acı da çekmiyorum ama yukarda sormuş biri ona da burdan cevap vermiş olayım, taklit yapıyorum o zamanlarda da :) biçok kişinin yaptığı gibi. Beni rahatsız eden şey hem zaman kaybı olması hem fiziksel olarak da yoruyor yani, bu. Acı filan yok

Yani evet dört beşe kadar zevk veriyor ama sonrası bişey hissetmiyorum acı da çekmiyorum ama yukarda sormuş biri ona da burdan cevap vermiş olayım, taklit yapıyorum o zamanlarda da :) biçok kişinin yaptığı gibi. Beni rahatsız eden şey hem zaman kaybı olması hem fiziksel olarak da yoruyor yani, bu. Acı filan yok

Acı hissetmemeniz çok ilginç cidden.
Kendinizede eziyet ediyorsunuz burada,kaliteli seks yapmak varken bu kadar sıkıntıya katlanmakta cabası.

Estağfurullah özür dilenecek birşey yok. Çok uzun sürmüyor, ilki onbeş yirmi dk arası. Gittikçe azalıyor ama buyuk bi fark yok en kötüsü on dk diyebilirim. Çok nadir son seferler beş dk sürmüştür
Sizde herşey tersine işliyor demek ki, ilk sefer kısa sürer sonraki uzun sürer benim bildiğim duyduğum

Sizde herşey tersine işliyor demek ki, ilk sefer kısa sürer sonraki uzun sürer benim bildiğim duyduğum

Çok sık birlikte olmaktan sanırım. Uzun sure ara vermiş olsak ilk seferler 20 dk kadar uzun surmezdi. Daha kısa sürerdi

Baktım rosum baktım daaaa ,bu beennn:skandal:konu sahibinin kocasının kadın versiyonuyum resmen Allah kahretmeye:rolleyes::KK70:
Bıraksalar günde 10 kere bende adamın üstünden inmem deeee:KK8:gel gör ki benim kocacığım, zavallim 4de tıkanıyor yazık:KK70: fazlası kalpten götürür Allah etmeye diye korkuyorum:KK8::rolleyes:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Dayanılmayacak bir acıdan ziyade hissizlik oluyor sonlara doğru
Vajina zarar görmemek için kendini savunmaya alıyor herhelde. Benim eşimde de geç boşalma durumu var. Oh ne güzel diyeceksiniz ama öyle değil. Boşalamadığı için hem uzun sürüyor hem de boşalabilmek için hızlanıyordu. Ben de böyle olunca hiçbir şey hissetmemeye başlıyordum. Sanki orası felç. Kaslarımı bile hissetmiyordum. Acı değil aksine aşırı bir ıslaklık ve bollaşma oluyordu. Bu da herhalde vajinanın mekanik olarak kendini savunma mekanizması diye düşünüyorum çünkü zevk de almıyordum.

Estağfurullah özür dilenecek birşey yok. Çok uzun sürmüyor, ilki onbeş yirmi dk arası. Gittikçe azalıyor ama buyuk bi fark yok en kötüsü on dk diyebilirim. Çok nadir son seferler beş dk sürmüştür
İlginçmiş. Bizde ilk seks kısa olur, 2.ona göre daha daha uzun. İlk azgınlıktan daha çabuk boşalıyo kocam.

Sabah zaten uykuda oluyo. Öğlen de uykusuna denk getiriyoruz. Akşama doğru mesela bi defa yapsak o odasında oynarken ya da çizgi film izlerken beş on dk içinde olup bitiyo hızlıca. Gece de Allah ne verdiyse kızım uyurken devam. Normalde geceleri sabaha kadar emen bi çocuktu, uyusa uyusa bi saat kendi yatağında yatardı. O ara olurdu geceleri. Şimdi emme sorunu bitti uykuları uzadı. Şuan gece de sık oluyoruz.Gunduz de işte uykularında.
Sadece hep o işimi yapıyor sizinle hiç ilgilenmiyormu sizinde orgazm olmanıza önem verirmi kenfşnden önce mesela sizi hiç düşünürmü

her gün o enerji nasıl oluyor benim havsalam almıyor,
üstelik 5 yıllık evlilik,
bir de bu kadar sıklıkta insanın canı nasıl istiyor, hiç özlem olmaz,
peki siz her ilişkide orgazm olabiliyor musunuz?
bu işin bir de banyo kısmı var, günde en az 3-4 kez banyo yapıyorsunuzdur
Bence her ilişkide banyo yapmıyorlardır

9-10 çok fazla ve sizin için hiç sağlıklı değil. Fizyolojik olarak sıkıntı verebilir bir yerden sonra. Islanamamaya bağlı tahrişler, yırtıklar, rahim sarkması vs. Çocuk da var diyorsunuz, doğum yapmışsınız. Dikkat edin bence.

Eşimle bazen gün içinde 9-10 defa birlikte oluyoruz. Ve o hala devam edebilecek durumda. Libidosu bu kadar yuksek bi adamla olmakta çok zorluk çekiyorum. Ben tabi pert oluyorum. Yani bi de fiziksel olarak da acayip zor geliyor, yani onun büyüklüğü demek istiyorum. Anlatamadım bi türlü. Tamam seviyorum görünüş olarak fazlasıyla haz da veriyo ama gunde 9-10 çok fazla geliyo. Napıcam bilmiyorum adamı durduramıyorum resmen. Özel bişey yedirmiyorum, tamamen doğasında var diyebilirim. Herkesin derdi başka kimi erken boşalmadan yakınıyo burda, kimi de işte böyle doyumsuzluktan. Tavsiyelerinizi bekliyorum, ben bu adamı nasıl durdurabilirim?
normal bence sende spor yap

9 10 derken?
Arkadaşım senin beden duvar mı pardon?
Hiç ezilme, yanma, aşınma falan da mı olmuyor?
Yuh yani...
Günün kaç saatini sevişmeye ayırıyorsunuz ki siz?
Yarım saatten hesaplasak, uyku, iş, yemek ve seks.

Tövbe tövbe adamı dik gömecekler, cünup gidecek dedikleri eşiniz olsa gerek.

X