Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şok, nasıl 9-10 kere.. emin olamadım bu iyi bir şeymi yoksa çare arancak bir durum mu? Bu kadar eşinize seksi olmayı nasil başarıyorsunuz adam bıkmıyor, eski kafada olsa bende bıkar usanırdım ama nerdeyse bu ihtiyacı 1 buçuk senedir gideremedim için kulağa çok hoş geliyor
Ozaman allah yardımcınız olsun, eşinize böyle bence tatlı dille anlatın.Sekste monoton değilim, değişik şeyler denemeyi seviyorum, bu yuzden bıkma sıkılma söz konusu olmuyo. Sınırsızım eşime karşı. Ben de onu seksi bulurum, günde beş altı sefere ben de okeyim. Ama hep böyle 9-10 sefer olunca beni bitirdi tüketti :) hayat seksten ibaret değil, bi çocuğum var başka sorumluluklarım var. Fiziksel olarak yoruluyorum sadece. Bu da psikolojime yansıyor
Eşiniz kendi işi olsa da çalışıyor, çocuğunuz var ve günde 9-10 kere sex yapıyorsunuz. Üzgünüm ama kaba bir hesapla o zaman birkaç dakika sürüyor olmalı gece gündüz bu işle meşgul olmadığınız arta kalan zamanlarda buraya yazdığınıza göre. Ya da fakesiniz. Gerçek olduğunu varsayarak kocanıza niceliğin değil niteliğin önemli olduğunu söyleyin olsun bitsin.
Günde 6 yı geçmemek gerek yoksa içinde kalıp havluya sarılıp hastaneye gitmek zorunda kalırsınız ilk evlendiğmiz gün bizde 9 kere yapmıştık uyuşmuş numarası yapıyordum uyanmam icin zorluyordu ama sonra git gide azaldi şimdi 2 güne 1Eşimle bazen gün içinde 9-10 defa birlikte oluyoruz. Ve o hala devam edebilecek durumda. Libidosu bu kadar yuksek bi adamla olmakta çok zorluk çekiyorum. Ben tabi pert oluyorum. Yani bi de fiziksel olarak da acayip zor geliyor, yani onun büyüklüğü demek istiyorum. Anlatamadım bi türlü. Tamam seviyorum görünüş olarak fazlasıyla haz da veriyo ama gunde 9-10 çok fazla geliyo. Napıcam bilmiyorum adamı durduramıyorum resmen. Özel bişey yedirmiyorum, tamamen doğasında var diyebilirim. Herkesin derdi başka kimi erken boşalmadan yakınıyo burda, kimi de işte böyle doyumsuzluktan. Tavsiyelerinizi bekliyorum, ben bu adamı nasıl durdurabilirim?
Geldim, Güldüm, Gidiyorum
10 15 gün ilişki yaşamayan adamdan dert yananı duydum ama bu konuya çok şaşırdımEşimle bazen gün içinde 9-10 defa birlikte oluyoruz. Ve o hala devam edebilecek durumda. Libidosu bu kadar yuksek bi adamla olmakta çok zorluk çekiyorum. Ben tabi pert oluyorum. Yani bi de fiziksel olarak da acayip zor geliyor, yani onun büyüklüğü demek istiyorum. Anlatamadım bi türlü. Tamam seviyorum görünüş olarak fazlasıyla haz da veriyo ama gunde 9-10 çok fazla geliyo. Napıcam bilmiyorum adamı durduramıyorum resmen. Özel bişey yedirmiyorum, tamamen doğasında var diyebilirim. Herkesin derdi başka kimi erken boşalmadan yakınıyo burda, kimi de işte böyle doyumsuzluktan. Tavsiyelerinizi bekliyorum, ben bu adamı nasıl durdurabilirim?
Evett ne desem bilemedim konu sahibesineKısaca 3 G yani
Ben de inanamıyorumBu gerçek olamaz
Evett ne desem bilemedim konu sahibesine
Ben de inanamıyorum
9 10 diyor arkadaş nasıl bi hülyada acabaaNedense bende normal değil yaşananlar.
9 10 diyor arkadaş nasıl bi hülyada acabaa