Bi adam hiç mi yorulmaz?

böle birşey mümkün değil fiziken 4. boşalmadan sonra sperm yerine kan gelmeye başlar reservler tükendikten sonra

Bacım tükenmiyor tükenmiyor. İnanması güç biliyorum ama yaşamayan bilemez, şimdi gördüm gelen yorumları fake filan demişler. Hakikaten hiç yaşayan yok mu bunu ya? Tek olamayız herhalde koskoca site okuyo. Kan filan gelmiyo azalıyo miktarı ama sperm geliyo hala.

Bir de daha yenilerde konu açmış, çocuk gece sabaha kadar emiyormuş, konu hiç inandırıcı gelmedi bana

9-10 dediğim ard arda ara vermeden değil, gün içinde öğlen bikaç defa akşama doğru bi kaç defa gece de en az iki defa bu şekilde oluyor güne yayılıyor ama ilk dört seferin arası öyle bi iki saat filan değil, hemen hazır oluyor. Sonraları birkaç saat geçerek. Kızımın emme sorunu da çözüldü annemin geleceğini yazmıştım diğer konumu okuduysanız. Gece bi defa dışında uyanmıyor, gündüz ise komple kestik şükür.

İnandırıcı gelmeyenlere saygı duyuyorum böylesi sanırım çok nadir.

9-10 dediğim ard arda ara vermeden değil, gün içinde öğlen bikaç defa akşama doğru bi kaç defa gece de en az iki defa bu şekilde oluyor güne yayılıyor ama ilk dört seferin arası öyle bi iki saat filan değil, hemen hazır oluyor. Sonraları birkaç saat geçerek. Kızımın emme sorunu da çözüldü annemin geleceğini yazmıştım diğer konumu okuduysanız. Gece bi defa dışında uyanmıyor, gündüz ise komple kestik şükür.

İnandırıcı gelmeyenlere saygı duyuyorum böylesi sanırım çok nadir.
gün içinde öğlen nasıl oluyor peki
eşiniz çalışmıyor mu, bu şartlarda sürekli evde olması gerekiyor
çocuklu ev, hadı çocuğa oyalanacak bir şey buldun bir kere oldu, ard arda olunca zaman alır ve çocuk küçük o kadar oyalanamaz bir de her gün her gün,

Bacımm Allah yardımcın olsun demeye geldim; eski eşim günde 7 defa boşalırdı, duştan çıkmak nedir bilmezdim su faturası 150den aşağı gelmezdi.. artık 4. 5. ilişkiden itibaren döl yerine su gelirdii düşünn ..
sonra adama yetemedim herhalde aldattı, boşandık. :KK70:

günde 10 ne diyorsun sen yaaa?? zatürre olursun duş almaktan kışın ara verin bari.

3 dk'lık arayla günde (zor bir ihtimal olsa da) 9 10 posta gidiyorsa iyi. Eşim her ilişkimizde 1 saati geçmesine rağmen hala boşalamıyor. 3 senedir de böyle. Zimparalaniyorum yemin ederim :KK14:

Bacımm Allah yardımcın olsun demeye geldim; eski eşim günde 7 defa boşalırdı, duştan çıkmak nedir bilmezdim su faturası 150den aşağı gelmezdi.. artık 4. 5. ilişkiden itibaren döl yerine su gelirdii düşünn ..
sonra adama yetemedim herhalde aldattı, boşandık. :KK70:

günde 10 ne diyorsun sen yaaa?? zatürre olursun duş almaktan kışın ara verin bari.

Amin teşekkür ederim. Gerçekten çok zor sürekli burnumu çekiyorum hep üşütüyorum. Faturalar da çok fazla geliyo gerçekten özellikle su ve doğalgaz. Eşimden de sonlara doğru su gibi geliyor sperm.

Beni anlayan birinin çıkmasına sevindim ama Aldatılma kısmına üzüldüm gerçekten. Bizde de böyle birşey olmaz umarım.

X