Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böle birşey mümkün değil fiziken 4. boşalmadan sonra sperm yerine kan gelmeye başlar reservler tükendikten sonra
Bir de daha yenilerde konu açmış, çocuk gece sabaha kadar emiyormuş, konu hiç inandırıcı gelmedi bana
gün içinde öğlen nasıl oluyor peki9-10 dediğim ard arda ara vermeden değil, gün içinde öğlen bikaç defa akşama doğru bi kaç defa gece de en az iki defa bu şekilde oluyor güne yayılıyor ama ilk dört seferin arası öyle bi iki saat filan değil, hemen hazır oluyor. Sonraları birkaç saat geçerek. Kızımın emme sorunu da çözüldü annemin geleceğini yazmıştım diğer konumu okuduysanız. Gece bi defa dışında uyanmıyor, gündüz ise komple kestik şükür.
İnandırıcı gelmeyenlere saygı duyuyorum böylesi sanırım çok nadir.
Tövbelerrr olsunnnn günde 9-10 muuuu
Bizde libisliyiz diye seviniyoruzTövbelerrr olsunnnn günde 9-10 muuuu
Kocama yazıklar olsunBizde libisliyiz diye seviniyoruz
Ne kocalar var bakKocama yazıklar olsun
Ben dur durak istemiyorum aslında bebe için duruyoruz bizde sende bu günlerini iyi değerlendirNe kocalar var bak
Allahım.ben memnunum çok şükür duruldu
Yoksa bizimde sonumuz böyle olurdu
Bacımm Allah yardımcın olsun demeye geldim; eski eşim günde 7 defa boşalırdı, duştan çıkmak nedir bilmezdim su faturası 150den aşağı gelmezdi.. artık 4. 5. ilişkiden itibaren döl yerine su gelirdii düşünn ..
sonra adama yetemedim herhalde aldattı, boşandık.
günde 10 ne diyorsun sen yaaa?? zatürre olursun duş almaktan kışın ara verin bari.
Tövbelerrr olsunnnn günde 9-10 muuuu
Bizde libisliyiz diye seviniyoruz
Libişlerim sürünüyor şu anda çıkışlar yan taraftan dı dimi çıkam ben en iyisi