Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insan ölür beeEşimle bazen gün içinde 9-10 defa birlikte oluyoruz. Ve o hala devam edebilecek durumda. Libidosu bu kadar yuksek bi adamla olmakta çok zorluk çekiyorum. Ben tabi pert oluyorum. Yani bi de fiziksel olarak da acayip zor geliyor, yani onun büyüklüğü demek istiyorum. Anlatamadım bi türlü. Tamam seviyorum görünüş olarak fazlasıyla haz da veriyo ama gunde 9-10 çok fazla geliyo. Napıcam bilmiyorum adamı durduramıyorum resmen. Özel bişey yedirmiyorum, tamamen doğasında var diyebilirim. Herkesin derdi başka kimi erken boşalmadan yakınıyo burda, kimi de işte böyle doyumsuzluktan. Tavsiyelerinizi bekliyorum, ben bu adamı nasıl durdurabilirim?
Yalan ya hic inandırıcı gelmediiO neydii gıız milyon kere tövbe taş olsa çatlar 9-10 nedir yaa
taş olsa çatlar zatii 9-10 nedir yahuuYalan ya hic inandırıcı gelmedii
Şimdi çok şey derdim de banlanmama rekorumu kiriyorum O yüzden susarak uzaklasmak en iyisitaş olsa çatlar zatii 9-10 nedir yahuu
Şöyle diyip gidenlerin ne diyeceğini çok merak ediyorum açıkçasıŞimdi çok şey derdim de banlanmama rekorumu kiriyorum O yüzden susarak uzaklasmak en iyisi
O neydi gııız çok güldümO neydii gıız milyon kere tövbe taş olsa çatlar 9-10 nedir yaa
Kız mehloş artık evdesin vur patlasın çal oynasın heeŞöyle diyip gidenlerin ne diyeceğini çok merak ediyorum açıkçası
Vur patlasın çal oynasına vakit mi var canimcim,temizlik iş güçKız mehloş artık evdesin vur patlasın çal oynasın hee
Aynen ikinci de çok zor boşalıyor ya da ereksiyonu kayboluyor9 10 kere nasıl ereksiyon olabiliyor ve boşalıyor çok ilginç. Bizde haftada 2 kez genelde ve tek ilişkiyle bitiyor. İkinci olunca eşim devam edemiyor. Hem yoruluyor hem ereksiyonu gidiyor.
Yani ilk ilişkide bir sorunu yok ama 2.de devam edemiyor etsede ikimize de keyif vermiyor o yüzden bitiriyoruz bir de kızım geç yatıyor fırsat bulunca ancaAynen ikinci de çok zor boşalıyor ya da ereksiyonu kayboluyor
Aynı bizim de,ilk iliskide sorun yok, ikinci de zevki kalkmıyor pekYani ilk ilişkide bir sorunu yok ama 2.de devam edemiyor etsede ikimize de keyif vermiyor o yüzden bitiriyoruz bir de kızım geç yatıyor fırsat bulunca anca
Vay masallah bacim ne yer ne içersiniz herifinde aynimi beslenirsinizBaktım rosum baktım daaaa ,bu beennnkonu sahibinin kocasının kadın versiyonuyum resmen Allah kahretmeye
Bıraksalar günde 10 kere bende adamın üstünden inmem deeeegel gör ki benim kocacığım, zavallim 4de tıkanıyor yazık fazlası kalpten götürür Allah etmeye diye korkuyorum
Bi hocaya neyim mi okutsaniz herifi ? Kuzu gibi olur belki elinede ver bı tesbih zikir çeksin işe yarar