• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyza 25'in Diyet Günlüğü

beyza 25

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
291
11
643
merhaba kızlar evet yanlış duymadınız 12 günde 4 kilo verdim diyetisyene başladım dün kontrole gittiğimde tartıda 4 kilo gitmiş hemde yağdan vermişim dr bile şaşırdı sadece listeye uydum ve günde 3 litre su içtim drum bana en büyük etken suuuuu çok afedersiniz yağın gittiğini nerden anlıyorum idrar rengi herşeyi gösteriyor çünkü vücutta su az olunca idrar rengi sarı oluyomuş yağ gidince idrarın su rengi olması lazımmış ki ben hiç su içmeyen biriyim ama doktorun tiyolarıyla bazen 4 litre bile içebiliyorum inanın şimdi içmedimmi dilim damağım kuruyor zorla içmicekmişsin her yerde eline 1 şişe su taşıyım bir yudum bir yudum derken hoppp su bitiyor çokkkk mutluyum :52:bu gidişle ayda 6 kilo verebilirmişim belki daha fazla bu arada kilom 88 .900 dü şimdi 84.400 :44:

gerçekten tebrik ediyorum. çünkü özellikle "yağ" verebilmek çok önemli.
belki doktorun da söylemiştir bir dönem sonra kilo verme hızın yavaşlayacak, vücudun da şoktan çıkacak ama sırf kilo veremiyorsun diye bilinçsizce yediklerini azaltma..
biz kadınlar aç kalarak kilo verdiğimizde bi halt yapmışız zannediyoruz fakat bir süre sonra bir torbayı bile taşıyamayacak hale geldiğimizde anlıyoruz yağdan değil kastan kaybettiğimizi :))
dikkat et, doktorunun tavsiyelerine hep uy...
kolay gelsin.
bundan sonra hayatın boyunca yaşam tarzın bu olacak. tebrikler şimdiden...

Merhaba,
bizde neler yaptığını anlatırmısın bende diet yapmıştım ama bir ayda 4,5 kilo vermiştim diyetisyenin verdiği listeyle zaten ilk ay çok kilo veriliyor sonra düşüyor yavaş yavaş :)

3 lt suyu anladım ama 4 lt abartma istersen organların su içinde kalabilir ve su zehirlenmesi yaşayabilirsin günde ideal 1,5-2 lt su içmek gerekir herşeyin fazlası zarar

mrb.

forumda yeniyim ve bu benim ilk mesajım :))

öncelikle tebrik ediyorum,dilerim bu şekilde istikrarla devam ederek istediğin kiloya ulaşırsın...

ah birde bende başlasam vermeye :(

kızlar su konusunu doktor söyledi zaten 4 litreye kadar içebilirsin diye inanın ben gün içinde su içmeyi hep unuturum bazen günde 1 bardak bile zor içiyorum ama şimdi çok şükür 4 litreye kadar bile içebiliyorum zorla değil yudum yudum listemde yağ yok sadece yemeklerden alıyorum yağı oda sebze ve halis zeytin yağı salata vs yağ bir gr yok yağsız yoğurt her öğünde var ve iki gündür şu elmalı zayıflama iksiri içiyorum ve dayanamayıp her sabah tartıya çıkıyorum:44:400 500 gr gidiyo bende farkındayım vücüdüm reflex veriyor şokta anlıcağınız tabiki hep böyle gitmicek bende yağ fazla olduğu için çabuk gidiyo inanın 62 kilo idim 2 yıl önce malüm antidepresan kullanıyorum panik atak için şiştimde şiştim ve 88 kilo oldum eşim bile hayretler içinde bakıyor bana gün geçtikçe eriyorum:9:

spor hiç yapmıyorum doktorum yapma dedi çünkü sporu bırakır bırakmaz kilo alırmışım hormonlardada hiç bir sorun yok herşey normal b 12 vitamini bile tavan yapmış durumda:52:

tebrikler tatlım umarım dilediğin kiloya ulaşırsın bende kilo vermeye çalışıyorum ama olmuyor en mantıklısı diyetisten sanırım :37:

maşallah gerçekten bende 14 gündür diyet artı spor yapıyorum ama anca 2 kilo verebildim :44:

Maşallah süper kilo vermişsin desene yaza fit gireceksin
bu arada hangi şehirdesiniz hangi diyetisyene gidiyorsunuz benimde biraz fazlam var iyi bir diyetisyen arıyorumda

aman allah dert vermesin kilolu olalımda sağlıklı olalım diycem:)ama kilo zaten sağlığı bozuyo hem ruh sağlığımızı hem bedenimizi bi mağzaya gidiyosun bişey beyeniyosun aa onun bedeni yok zaten herşeyin güzelini hep minik yaparlar:)ben 3 ay oldu doğum yaptım ilk 1 ay sürekli kilo verdim hastalanmıştım,sonra kendine bak kendine derken millet sonra kilo almaya başaladım şidi diyet yapsam emziriyorum bebşime süt az olur millet süt verir zayıflar ben aldım nasılsa sürekli evde olduğum içinmi acaba malum kış bebek için çıkmıyorum haliyle hem deprosyona giriyorum hem aktivite yok yaza kadar daha çok almam işallahh offf

merhaba kızlar önceee maşşallah diyelim şu an 5 kilo vermiş durumdayım nerdeyse 20 gün oldu ve ben ilk defa dr demesiyle kendime izin verdim ve dün bursanın meşhur köfteci yusufun yerine gidip ızgara yedim bana o kadar lezzetli geldiki anlatamam kaç gündür yağsız tuzsuz yedim için dün yediklerim bal geldi vallahi ama bugün yine diyete devam inşallah yaza fit giricem yeter şişko gezdiğim bu arada ben acayip alışveriş manyağıyım ve her gittiğim mağazada birşey sorsam büyük beden yok diyorlar :43:alıyasım geliyodu sanki 100 kiloyum bedenleri okadar daraltmışlarki normalde 44 giyiyorum bana 48 veriyorlar en son bir etek allıyordum kadın 50 beden verdi ve oldu sinirimden almadım kabullenemedim artık almıyorum bişey zayıflayana kadar 40 beden olunca alıcam ama inanın eşimin bana bakış açısı değişti 2 tane doğum yaptım hiç bu kadar kilo almamıştım hop veriyodum doğum kilolarımı :50:ama şu ilaçlar yokmu iyicene şişirdi beni duba gibi oldum kendime dert etmiyorum bu kilolar diiiideeeceeekkkk :27:

merhaba bende diyetisyen kontrolunde yaklaşık 20 günde 1.5 kg verdim.hiç aç kalmadan hemde ..yalnız ben ideal kiloma yakınım o yüzden yavaş vericem öyle konuştuk...sağlıksız şeylerle uğraşmaktansa bi diyetisyen kontroluyle zayıflamak çok kolay arkadaşlar tavsiye ederim sanada kolaylıklar diliyorum canım benim umarım yılmadan bıkmadan ulaşırız ideal kilolarımıza:)

inşallah canım kilolar gider tek temennim o her herşeyin fazlası zarar bencede en sağlıklısı diyetisyen eşliğinde zayıflamak

kızlar su konusunu doktor söyledi zaten 4 litreye kadar içebilirsin diye inanın ben gün içinde su içmeyi hep unuturum bazen günde 1 bardak bile zor içiyorum ama şimdi çok şükür 4 litreye kadar bile içebiliyorum zorla değil yudum yudum listemde yağ yok sadece yemeklerden alıyorum yağı oda sebze ve halis zeytin yağı salata vs yağ bir gr yok yağsız yoğurt her öğünde var ve iki gündür şu elmalı zayıflama iksiri içiyorum ve dayanamayıp her sabah tartıya çıkıyorum:44:400 500 gr gidiyo bende farkındayım vücüdüm reflex veriyor şokta anlıcağınız tabiki hep böyle gitmicek bende yağ fazla olduğu için çabuk gidiyo inanın 62 kilo idim 2 yıl önce malüm antidepresan kullanıyorum panik atak için şiştimde şiştim ve 88 kilo oldum eşim bile hayretler içinde bakıyor bana gün geçtikçe eriyorum:9:

arkadasım bu elmalı zayıflama iksirini nedir öğrenebilirmişyim

Back