Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim Yarışması,Yarışmacı Röportajları
Yardımlarınız için teşekkür ederim..
Yardımlarınız için teşekkür ederim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde bizi düşün hem yapıp hem yiyoruzHarika görünüyor eline sağlık
ben topiklerden kaçıyorum yahu
nasıl acıktım 100 kilo olcam bu tarifler yüzünden
Teşekkür ederim tariflerimin dikkatini çekiyor olmasına sevindimellerinize sağlık,ye beni ye beni diye bağırıyor.zaten sizin yemek konusunda becerikli olduğunuzu diğer yarışmalardan da biliyorum,yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederim Bi arkadaş daha kızartarak yapıyordum dedi ama ben hiç öyle denemedim. Sizde bi böyle deneyin bakalım, ekstradan uğraşmamış olursunuz.Uff ufff ne yaptınız böyle. Harika görünüyor.
Koftesini ayrı pişirip yapıyordum ben. Böylesi daha mantıklı geldi. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim. :)
Kız ben sana oturmaya gelicem bana bundan yapTeşekkür ederim Bi arkadaş daha kızartarak yapıyordum dedi ama ben hiç öyle denemedim. Sizde bi böyle deneyin bakalım, ekstradan uğraşmamış olursunuz.
Yapayım canım Beytiler feda olsun sana De o oturmaya gelme olmaz, yemeğe gelme olurKız ben sana oturmaya gelicem bana bundan yap
Oturunca yemek yenmiyor muYapayım canım Beytiler feda olsun sana De o oturmaya gelme olmaz, yemeğe gelme olur
Oturunca pasta, börek yeniyor Ne zaman istersen beklerim ,sen şu gün de beytin hazırOturunca yemek yenmiyor mu
Oturunca yemekte yeniyorr dalarım bak sana kadınnOturunca pasta, börek yeniyor Ne zaman istersen beklerim ,sen şu gün de beytin hazır
Tamam Liste hazırla, ver bana yaparımOturunca yemekte yeniyorr dalarım bak sana kadınn
BAna pastada yap ama
Ben ciddiyim amaTamam Liste hazırla, ver bana yaparım
Bende ciddiyim bebişim :)) Zaten buluşmuycaz mı eve gelirsin işte, Sıkılırsak foruma çıkarız o da çok yakın eve zaten.Ben ciddiyim ama
Hangi forum o istanbul form muBende ciddiyim bebişim :)) Zaten buluşmuycaz mı eve gelirsin işte, Sıkılırsak foruma çıkarız o da çok yakın eve zaten.
Yok tatlım o nere ben nere, Senin bu unutkanlığın var yaHangi forum o istanbul form mu
Hakkatten ya alakasız bir yer söylemişim senin oturduğun yereYok tatlım o nere ben nere, Senin bu unutkanlığın var ya
Rahat gelirsin buraya demi otobüs metro metrobüs her birşeyimiz varHakkatten ya alakasız bir yer söylemişim senin oturduğun yere