Yöresel Tarif Beyti Sarma (Kazen'in Sponsorluğunda)

Yöresel Yemekler
Off pinkstrap pinkstrap naapmışsın sen öyle, muhteşem görünüyor, eline emeğine sağlık. Yarışma bittimi bilemiyorum takip edemedim bu aralar ama başarılar dilerim.
Teşekkür ederim tatlım:KK16:
Yok canım pazara kadar devam ediyor.. Çok boşladın bizi tabi, haberin yok ondan:63: Nerelerdesin sen:KK74:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim tatlım:KK16:
Yok canım pazara kada devam ediyor.. Çok boşladın bizi tabi, haberin yok ondan:63: Nerelerdesin sen:KK74:
O zaman başarılar tekrardan canım. Özledim sizi :KK36:ama yoğunum bu aralar, vakit ayıramadım hiç. Şimdi yeni mesajlara bakarken gördüm dedim offf kızlar yine döktürmüş:KK37:süper tarifler var yine valla ama benim pek şansım yok bu kategoride, gözüm korktu bakınca:KK17: inşallah sonraki kategorilerde uyarsa katılacağım canım.

O zaman başarılar tekrardan canım. Özledim sizi :KK36:ama yoğunum bu aralar, vakit ayıramadım hiç. Şimdi yeni mesajlara bakarken gördüm dedim offf kızlar yine döktürmüş:KK37:süper tarifler var yine valla ama benim pek şansım yok bu kategoride, gözüm korktu bakınca:KK17: inşallah sonraki kategorilerde uyarsa katılacağım canım.
Döktürdük Valla:KK70: Bu bitti zaten canım oylama dönemindeyiz :))
Pazartesi sütlü tatlılar açılacak ona gelirsin vaktin olursa. Bizde özledik seni:KK37: Şans tatlım yarışma işleri, ne zaman hangi tarifin seçileceği hiç belli olmuyor:KK19:

Döktürdük Valla:KK70: Bu bitti zaten canım oylama dönemindeyiz :))
Pazartesi sütlü tatlılar açılacak ona gelirsin vaktin olursa. Bizde özledik seni:KK37: Şans tatlım yarışma işleri, ne zaman hangi tarifin seçileceği hiç belli olmuyor:KK19:
Evet baktım şimdi canım. Oyum sana:KK56::KK60:
Sütlü tatlılar olabilir sıkça yaparım zaten, vakit bulursam katılırım muhakkak.
Öpüyorum, bol şans:KK68:

Çok teşekkür ederim canım benim:KK60:
Süper olur, Katıl katıl yine eğlenelim hep beraber:rolleyes::rolleyes:
Tamamdır, spora gidiyorum koştur kostur kızımı okuldan alıyorum parka gidiyorum gün bitiyor ya:KK43: Göya kres olunca benim vaktim kalacaktı ama öyle olmadı:KK51:
Bu arada oylama anketini bulamadım canım ben, değişti mi ki birşeyler. :oops:
İnşallah gelirim bende, heyecanlı oluyor. Hemde sizlerle sohbet güzel oluyor:KK19:

Tamamdır, spora gidiyorum koştur kostur kızımı okuldan alıyorum parka gidiyorum gün bitiyor ya:KK43: Göya kres olunca benim vaktim kalacaktı ama öyle olmadı:KK51:
Bu arada oylama anketini bulamadım canım ben, değişti mi ki birşeyler. :oops:
İnşallah gelirim bende, heyecanlı oluyor. Hemde sizlerle sohbet güzel oluyor:KK19:
O kadar mı az mı kreşin süresi?
Sen yokken buralarda değişti tabi :)) Yarışma başlayınca tarifleri taşıyorlar:KK19: Link verememde seni oraya götüreyim:KK70:

O kadar mı az mı kreşin süresi?
Sen yokken buralarda değişti tabi :)) Yarışma başlayınca tarifleri taşıyorlar:KK19: Link verememde seni oraya götüreyim:KK70:
:KK68: buldum canım.Baya değişmiş sistem. Kızımı 1.30da alıyorum kreşten, orda kahvaltı yapmadığı için, evde yedirip götürüyorum ,8de gitmesi gerekirken 9 bazen 9.30 oluyor,1 saat spor duş derken saati geliyor zaten:KK73:ben koştur koştur oluyorum yani hala. Neyse bunada şükür, hiç yoktan iyidir diyorum.

:KK68: buldum canım.Baya değişmiş sistem. Kızımı 1.30da alıyorum kreşten, orda kahvaltı yapmadığı için, evde yedirip götürüyorum ,8de gitmesi gerekirken 9 bazen 9.30 oluyor,1 saat spor duş derken saati geliyor zaten:KK73:ben koştur koştur oluyorum yani hala. Neyse bunada şükür, hiç yoktan iyidir diyorum.
Azmış hakikaten, o araya ne kadar şey sığdırcan ki sende haklısın :))

X