Metrobüle incirli durağında inicem ordan tekrar minübüse binerim diye düşünüyorumRahat gelirsin buraya demi otobüs metro metrobüs her birşeyimiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Metrobüle incirli durağında inicem ordan tekrar minübüse binerim diye düşünüyorumRahat gelirsin buraya demi otobüs metro metrobüs her birşeyimiz var
Yok Zeytinburnun da inip binceksin minübüse Burdan incirliye varda, incirliden buraya yok.Metrobüle incirli durağında inicem ordan tekrar minübüse binerim diye düşünüyorum
Hmmm gününü bir kararlaştırırız canım araşırızz...Yok Zeytinburnun da inip binceksin minübüse Burdan incirliye varda, incirliden buraya yok.
Olur canımHmmm gününü bir kararlaştırırız canım araşırızz...
Hamur yapmaya yeni başladım ya ondan tam olmadım dahaBi kere sağ üstteki beze küçük olmuş biraz:).Ama ellerine sağlık.Tadı harika
Teşekkür ederim tatlımOff pinkstrap naapmışsın sen öyle, muhteşem görünüyor, eline emeğine sağlık. Yarışma bittimi bilemiyorum takip edemedim bu aralar ama başarılar dilerim.
O zaman başarılar tekrardan canım. Özledim sizi ama yoğunum bu aralar, vakit ayıramadım hiç. Şimdi yeni mesajlara bakarken gördüm dedim offf kızlar yine döktürmüşsüper tarifler var yine valla ama benim pek şansım yok bu kategoride, gözüm korktu bakınca inşallah sonraki kategorilerde uyarsa katılacağım canım.Teşekkür ederim tatlım
Yok canım pazara kada devam ediyor.. Çok boşladın bizi tabi, haberin yok ondan Nerelerdesin sen
Döktürdük Valla Bu bitti zaten canım oylama dönemindeyiz :))O zaman başarılar tekrardan canım. Özledim sizi ama yoğunum bu aralar, vakit ayıramadım hiç. Şimdi yeni mesajlara bakarken gördüm dedim offf kızlar yine döktürmüşsüper tarifler var yine valla ama benim pek şansım yok bu kategoride, gözüm korktu bakınca inşallah sonraki kategorilerde uyarsa katılacağım canım.
Evet baktım şimdi canım. Oyum sanaDöktürdük Valla Bu bitti zaten canım oylama dönemindeyiz :))
Pazartesi sütlü tatlılar açılacak ona gelirsin vaktin olursa. Bizde özledik seni Şans tatlım yarışma işleri, ne zaman hangi tarifin seçileceği hiç belli olmuyor
Çok teşekkür ederim canım benimEvet baktım şimdi canım. Oyum sana
Sütlü tatlılar olabilir sıkça yaparım zaten, vakit bulursam katılırım muhakkak.
Öpüyorum, bol şans
Tamamdır, spora gidiyorum koştur kostur kızımı okuldan alıyorum parka gidiyorum gün bitiyor ya Göya kres olunca benim vaktim kalacaktı ama öyle olmadıÇok teşekkür ederim canım benim
Süper olur, Katıl katıl yine eğlenelim hep beraber
O kadar mı az mı kreşin süresi?Tamamdır, spora gidiyorum koştur kostur kızımı okuldan alıyorum parka gidiyorum gün bitiyor ya Göya kres olunca benim vaktim kalacaktı ama öyle olmadı
Bu arada oylama anketini bulamadım canım ben, değişti mi ki birşeyler.
İnşallah gelirim bende, heyecanlı oluyor. Hemde sizlerle sohbet güzel oluyor
Bende tam alıntılayarak oraya götürüyordum seni, neyse gerek kalmadı, bi daha bu kadar uzun süre bırakma, geri kalıyorsun değişliklerdenBuldum buldumoyumu verdim Baya uzak kalmışım onu anladım
buldum canım.Baya değişmiş sistem. Kızımı 1.30da alıyorum kreşten, orda kahvaltı yapmadığı için, evde yedirip götürüyorum ,8de gitmesi gerekirken 9 bazen 9.30 oluyor,1 saat spor duş derken saati geliyor zatenben koştur koştur oluyorum yani hala. Neyse bunada şükür, hiç yoktan iyidir diyorum.O kadar mı az mı kreşin süresi?
Sen yokken buralarda değişti tabi :)) Yarışma başlayınca tarifleri taşıyorlar Link verememde seni oraya götüreyim
Azmış hakikaten, o araya ne kadar şey sığdırcan ki sende haklısın :))buldum canım.Baya değişmiş sistem. Kızımı 1.30da alıyorum kreşten, orda kahvaltı yapmadığı için, evde yedirip götürüyorum ,8de gitmesi gerekirken 9 bazen 9.30 oluyor,1 saat spor duş derken saati geliyor zatenben koştur koştur oluyorum yani hala. Neyse bunada şükür, hiç yoktan iyidir diyorum.
Canım rica ederim. Gerçekten güzel olmuş. Bende yapıcam muhakkakBende tam alıntılayarak oraya götürüyordum seni, neyse gerek kalmadı, bi daha bu kadar uzun süre bırakma, geri kalıyorsun değişliklerden
Teşekkür ederim bu arada, beğenmene sevindim