- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
canımmm benım bende çoook özledim nasılsınHahahah canım ablam benim. Çok özledim seni muhabbetini. Alıntı yapmayı unutmuşum ustte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm benım bende çoook özledim nasılsınHahahah canım ablam benim. Çok özledim seni muhabbetini. Alıntı yapmayı unutmuşum ustte
kız niye kazen sponsorluğundaGözünüzün önünde gelişiyorum Teşekkür ederim canım
Sposor kazen değil mi Yeni birşey uyduramadım, eşim 10 dklığına verdi pc yi hızlı hızlı ekledim hemenkız niye kazen sponsorluğunda
hahaha yazık kızSposor kazen değil mi Yeni birşey uyduramadım, eşim 10 dklığına verdi pc yi hızlı hızlı ekledim hemen
Niye ona dikkat çektin ki şimdi Olmamış mı değişelim mi?hahaha yazık kız
yok kız güzel ona yazık demedim hani eşim 10 dklığına verdi dedin ya beni de kardeşim oturtmaz bilgisayara hiç o evde yokken oturabiliyorum o geldi aklımaNiye ona dikkat çektin ki şimdi Olmamış mı değişelim mi?
Çalışıyor canım o pc de ondan 10 süre verdi, çalışmayıp takılıyor olsa pc yi rüyasında göremezyok kız güzel ona yazık demedim hani eşim 10 dklığına verdi dedin ya beni de kardeşim oturtmaz bilgisayara hiç o evde yokken oturabiliyorum o geldi aklıma
hahah iyi o zamanÇalışıyor canım o pc de ondan 10 süre verdi, çalışmayıp takılıyor olsa pc yi rüyasında göremez
Senin bakışını yerim benşampiyon belli diyelim o zaman
benim bakışı boşver de şu beytiyi yiyelim kaç zamandır yememiştimSenin bakışını yerim ben
Teşekkür ederim canm benim
İstanbul a geldiğinde yersin o zamanbenim bakışı boşver de şu beytiyi yiyelim kaç zamandır yememiştim
yok ya o kadar bekleyemem pazar halledeyim ben o işiİstanbul a geldiğinde yersin o zaman
Hazır böyle yemek yapmışken senin meydan okumanı aradan çıkarayım dedim ama oyuna gelmedinuf fff diyorum bebişim ufffffff
kumpascı seni hahahaHazır böyle yemek yapmışken senin meydan okumanı aradan çıkarayım dedim ama oyuna gelmedin
Bakarsın karşıya taşınırımkumpascı seni hahaha
yalnız bundan bende isterim
Var canım ablam çok istiyor, ısrar ediyor. Eşimde tamam dedi ama bilmiyorum belli olmaz benimkine, burayı çok seviyor, işide bu tarafta. Orda ki metro biterse ikna olur gibi. Kısmet bakalımaa ciddimi?
varmı öyle bi durum
süperrrrrrrrrrVar canım ablam çok istiyor, ısrar ediyor. Eşimde tamam dedi ama bilmiyorum belli olmaz benimkine, burayı çok seviyor, işide bu tarafta. Orda ki metro biterse ikna olur gibi. Kısmet bakalım