Kebaplar Beyti Kebap(resimli)

valla senin eşin kaç kilo acaba sympathique, çok merak ediyom sen böyle güzel yemekler yap dur ne güzel.
hemen kaydettim ee nede olsa nişanlı kızız yani yakında evlenicez bizde eşimize yapalım diymi ama:)

esimi cok merak ediyosan albumlerde resmi var
biz ailecek tombigiz canim esimde bendesırnaşık şey heralde bu yemekleri yiyipte kilo almamak eldemi
ne guzel nisanlilisin bak sana hem degisik hemde pratik yemekler tarifi ,yap yap seninkinde tombis yaparsin artik

mehay ve prensescim hadi mutfaga yapin resimlerinizi bekliyorum ,benden guzel yapmayin ha ,simdi havam inmesin asagiya:roflol::roflol:

yahu sempatigim sen naptin boyle yaaa.amanin biyerlerim sisecek.evde ne kiyma var ne lavas var nede digerleri.yolacam seni yaaa amaniin sisecek bi taraflarim:eek:klava:

yahu sempatigim sen naptin boyle yaaa.amanin biyerlerim sisecek.evde ne kiyma var ne lavas var nede digerleri.yolacam seni yaaa amaniin sisecek bi taraflarim:eek:klava:

yok ya sismesin bitarafin ben kiyamam simdi naniknanik
simdilik sen benim resme bak ,malzemeler olunca hemen yaparsin sismez daha bi yerin:roflol:

sende soyle bol tereyagli yap oh yede gor gununu ,bende bugun senin kafana vurayip hep senmi vurcaksin ,senin korkundan ac geziyorum zatensırnaşık şey
onceden kalan pilavim vardi oyuzden onu koydum ,hangisi hazirsa kolayisa bul yap ,nasil olsa evde kendimiz yicez, misafirlere sunum olsa daha farkli olur
bende biberi kozledim hatta yer kalmadi tabakta dikkar edersen pilavlarin kenarina koydum ,bayiliyorum kozlenmis sebzelere
benim esim kizartma fazla yemez, ama et olsun ona yeter ,sorma canim bu sebze yemeginide hicbi erkek sevmiyo oysa bende et sevmem sebze severim
canimm ben 3 tane derken hani 2 cmden kesiyoruzya 2 parca yedim ,kiz 3 lavas ekmegi nasil yiyim ben bir tanesini yesem kafama oklavayi vurursun sen:eek:klava::roflol:

evet canim aynen:eek:klava:

ve iste buda benim beyti kebabim :))

photo0078yh9.jpg

3401

uff kiz bu ne boylecokacimcoook ,yaninda beceriksizmi kaldim simdi ,valla bneimkinden daha guzel gozukuyo ,ellerine kollarina saglik, zaten korkuyodum bu benden guzel yapar diye dedim gibide cikti galiba:çok üzgünüm::roflol::roflol:

uff kiz bu ne boylecokacimcoook ,yaninda beceriksizmi kaldim simdi ,valla bneimkinden daha guzel gozukuyo ,ellerine kollarina saglik, zaten korkuyodum bu benden guzel yapar diye dedim gibide cikti galiba:çok üzgünüm::roflol::roflol:

canim benim ne kadar mutevazisin seninkininde cok guzel oldugu tartisilmaz....zaten bu sefer senden kopya cektim mahkemeye vermessin dimi:roflol:sırnaşık şey

ay mehaycim sesinkide guzel olmus kiz birgunde ben yapcem ama baya bir zamandan sonra daha dun sebit yedim simdi yapamam kilo alirim olmaz ellerinize saglik her ikinizinde

ay mehaycim sesinkide guzel olmus kiz birgunde ben yapcem ama baya bir zamandan sonra daha dun sebit yedim simdi yapamam kilo alirim olmaz ellerinize saglik her ikinizinde

evet canim ya zaten tadlari bence aynidir, mantiyla onun ,cunku malzemeler ayni yapilis sekilleri farkli ,sende baska zaman yap artik gercekten hem hamur yapmayalim malum hep diyetteyiz

@mehay: Lezzeti nasildi? Tavsiye edermisin yaniiiii?
Cok güzel görünüyor vallahi:)))) yemis kadar oldum yani :))

Son düzenleme:
Kizlar denedim bende bu Beyti kebabini, lezzet cok güzel, fakat ben büyük lavaslardan bulamadim biraz ufakdi ve kalindi, bu yüzden kesemedim cünkü dagiliyordu, bende kesmeden firina attim,
biraz sert oldu cünkü lavasi zaaten sertdi,
ama onun disinada güzeldi lezzeti falan,
tskler.

Kizlar denedim bende bu Beyti kebabini, lezzet cok güzel, fakat ben büyük lavaslardan bulamadim biraz ufakdi ve kalindi, bu yüzden kesemedim cünkü dagiliyordu, bende kesmeden firina attim,
biraz sert oldu cünkü lavasi zaaten sertdi,
ama onun disinada güzeldi lezzeti falan,
tskler.

yaptikca alisirsin canim
hem oyle olmasi senin degil lavasin sucuymussırnaşık şey
bidakine kesin daha guzel olurkaydirigubbakcemile5

X