Kebaplar Beyti Kebap(resimli)

beni alan yasadi gercekten kilolarida kapti ,bende kaptim:roflol: , esimde gobek var ,bende malum siskosüprizzzzz
daha evde lavas var ne yapsam diye dusunuyorumCADIARZU , bende buzluga attim cikarinca guzel olmuyo ama napim normal yemiyolar esimde bende diyetteyiz simdi,
sen o mantiyi nasil yapiyosun tarif etsene canim ,bende yapayim ,manti diyince eminimki guzel oluyodurcokacimcoook

tabiki veririm canim buda guzel oluyor ister lavasla yap istersen acip hamuru kendin yap bende bir siteden buldum tarifini daha onca memlekette bir arkadasdan yemistim kayserililer cok guzel yapar bu mantiyi ama lavaslari dondurucudan cikardiktan sonra cozulunce teflon tavada soyle bir isit 2 tarafli cevirki taze gibi olsun cunku bende dondurucuya koyup cikardigimda ole yapiyorum ok

Merci bilgin icin,
adana koymadigini anladim, saadece tamamen üzeirne mi yayiyorsun yoksa bir cizgi halundemi yaiyorsun onu ögrenmek istemistim, anladim simdi:)))
Sonucda bütün tio lari bilmek lazimki iyi tutsun degilmi:)))
Ellerine saglik.

tabiki canim azicik bi ayrintiyi kacirsan olmayabilir cekinmeden sorabilirsin bende seve seve tarif ederim ,yeterki paylasalim bilgilerimizia.s.

tabiki veririm canim buda guzel oluyor ister lavasla yap istersen acip hamuru kendin yap bende bir siteden buldum tarifini daha onca memlekette bir arkadasdan yemistim kayserililer cok guzel yapar bu mantiyi ama lavaslari dondurucudan cikardiktan sonra cozulunce teflon tavada soyle bir isit 2 tarafli cevirki taze gibi olsun cunku bende dondurucuya koyup cikardigimda ole yapiyorum ok

tamam canim dolaptan cikartinca mikrondada yapabilirim ,ama uzeri kizarsin dersen tavadada yapabilirm farketmez benim icin
tarifi yazmamisin illaki pesindenmi kosucam canim ver su tarifi sende:roflol::roflol::roflol:

ben icine kiymali sos yapip daha kolayina ,kactim
salcali sosa tereyag koydum ama ayriyeten koymadim malum kilo sorun ,gerci ben 3 tane yedim ama ,yinede esimde kilolu ,artik yemiyoruz
mehaycim sende yapya esine sen rejimdesin diye yazik adamida ac birakma

yok canim ne ac birakmasi:roflol: yapiyorum arada mesela dun benden peynirli pisi istedi yaptim pasta yaptim ona ama eskisi gibi her iki gunde bir pasta borek yapmiyorum kizartma onceden her 3 gunde bir yapardim simdi en fazla haftada 1 yada 10 gunde 1 ....yani yine yapiyorum ama sayilari azalttim sebzeye agirlik vermeye calisiyorum suratini eksite eksite yiyor esim:roflol: nefret ediyor sebzedensırnaşık şey

ama bugun onun icin lavas ekmegi aldim exporttan beyti yapicam... ugrasamam hamur acmayla bugun gezmeye gidicez gelincede vaktim olmaz o yuzden hazir aldim :)) cok seviyor beytiyi esim her yaptigimda sevincten havalara ucuyor resmen bugun supriz yapicam ona :))

Simdi bi sorum olacak kesipde mi firinda veriyoruz?
Nedenki?
Kesmeden daha iyi olmazmi?
Ve kiyamayi köfte seklinde yani adana seklinde mi yayacagiz lavasin icine yoksa, börek yapar gibi tüm lavasin üstünemi yaycaz kiymali karisimi?

canim boregin icine koyar gibi yayicaksin..ama eger mangal yapma gibi bir imkanin varsa oyle yap cok daha guzel oluyor ben ilk defa boyle deniycem onceden mangalda pisirirdim kebabini....a.s

ay canim ya yazip hep sebze yedirme adamcagiza bak bugun ne guzel lavasta almisin yap bi supriz, peki sen yicekmisin ben 3 tane yemistim ,
benim esimde sebze hic sevmez, et fafan ister ama oda rejimde kizartma falan hic yapmiyorum daha
ah iste evde mangal olsa yapsak oyle tabiki cok guzel oluyoda boyle ev usulu oluncada guzel oluyo
haftaya almanyayay gidince ,hani elektirikli masa uzerinde mangallar oluyo annemler almis onu alcam burda cok pahali ,o ha guzel
bugun yaparsan resmini cekte koy buraya nasil uzel olmsumi bakalim ,gerci kesin guzel olcagindan eminimdir aa sen yinede koy

ay canim ya yazip hep sebze yedirme adamcagiza bak bugun ne guzel lavasta almisin yap bi supriz, peki sen yicekmisin ben 3 tane yemistim ,
benim esimde sebze hic sevmez, et fafan ister ama oda rejimde kizartma falan hic yapmiyorum daha
ah iste evde mangal olsa yapsak oyle tabiki cok guzel oluyoda boyle ev usulu oluncada guzel oluyo
haftaya almanyayay gidince ,hani elektirikli masa uzerinde mangallar oluyo annemler almis onu alcam burda cok pahali ,o ha guzel
bugun yaparsan resmini cekte koy buraya nasil uzel olmsumi bakalim ,gerci kesin guzel olcagindan eminimdir aa sen yinede koy

bugun kesin yapicam canim ama ben salcayi daha sivi bir kivamda yapiyorum hamurlari islatinca daha yumusak ve lezzetli oluyor sonrada ustune tereyagi dokucem..yaninada lavas hamurlu oldugu icin patates kizartiyorum ben servis yaparken pilav yapmiyorum..ama pilavlida cok guzel oldugu tartisilmaz tabi :KK66:birde domates ve biber kozluyorum ama bugun biber yok o yuzden daha az suslu olucak :))koyarim resmini...benim esimde kizartma, borek -corek cok sever..et cok aramazda tavuk kizartmalarina bayilir...hepsi boyle demekki sebze seven erkek yokmu yaaaa???:roflol:

Son düzenleme:
canim ben yemek istiyorum ama dun lapayla verdigimi geri alirim diye korkuyorum vallaha...sen 3 tane derken 3 dilimmi yedin 3 lavasmi???

valla senin eşin kaç kilo acaba sympathique, çok merak ediyom sen böyle güzel yemekler yap dur ne güzel.
hemen kaydettim ee nede olsa nişanlı kızız yani yakında evlenicez bizde eşimize yapalım diymi ama:)

bugun kesin yapicam canim ama ben salcayi daha sivi bir kivamda yapiyorum hamurlari islatinca daha yumusak ve lezzetli oluyor sonrada ustune tereyagi dokucem..yaninada lavas hamurlu oldugu icin patates kizartiyorum ben servis yaparken pilav yapmiyorum..ama pilavlida cok guzel oldugu tartisilmaz tabi :KK66:birde domates ve biber kozluyorum ama bugun biber yok o yuzden daha az suslu olucak :))koyarim resmini...benim esimde kizartma, borek -corek cok sever..et cok aramazda tavuk kizartmalarina bayilir...hepsi boyle demekki sebze seven erkek yokmu yaaaa???:roflol:

canim ben yemek istiyorum ama dun lapayla verdigimi geri alirim diye korkuyorum vallaha...sen 3 tane derken 3 dilimmi yedin 3 lavasmi???

sende soyle bol tereyagli yap oh yede gor gununu ,bende bugun senin kafana vurayip hep senmi vurcaksin ,senin korkundan ac geziyorum zatensırnaşık şey
onceden kalan pilavim vardi oyuzden onu koydum ,hangisi hazirsa kolayisa bul yap ,nasil olsa evde kendimiz yicez, misafirlere sunum olsa daha farkli olur
bende biberi kozledim hatta yer kalmadi tabakta dikkar edersen pilavlarin kenarina koydum ,bayiliyorum kozlenmis sebzelere
benim esim kizartma fazla yemez, ama et olsun ona yeter ,sorma canim bu sebze yemeginide hicbi erkek sevmiyo oysa bende et sevmem sebze severim
canimm ben 3 tane derken hani 2 cmden kesiyoruzya 2 parca yedim ,kiz 3 lavas ekmegi nasil yiyim ben bir tanesini yesem kafama oklavayi vurursun sen:eek:klava::roflol:

X