- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
- Konu Sahibi Sympathique
harika gözüküyor, eşim beytiye baylılır, tam bana göre bu tarif, çok teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni alan yasadi gercekten kilolarida kapti ,bende kaptim:roflol: , esimde gobek var ,bende malum siskosüprizzzzz
daha evde lavas var ne yapsam diye dusunuyorumCADIARZU , bende buzluga attim cikarinca guzel olmuyo ama napim normal yemiyolar esimde bende diyetteyiz simdi,
sen o mantiyi nasil yapiyosun tarif etsene canim ,bende yapayim ,manti diyince eminimki guzel oluyodurcokacimcoook
Merci bilgin icin,
adana koymadigini anladim, saadece tamamen üzeirne mi yayiyorsun yoksa bir cizgi halundemi yaiyorsun onu ögrenmek istemistim, anladim simdi:)))
Sonucda bütün tio lari bilmek lazimki iyi tutsun degilmi:)))
Ellerine saglik.
tabiki veririm canim buda guzel oluyor ister lavasla yap istersen acip hamuru kendin yap bende bir siteden buldum tarifini daha onca memlekette bir arkadasdan yemistim kayserililer cok guzel yapar bu mantiyi ama lavaslari dondurucudan cikardiktan sonra cozulunce teflon tavada soyle bir isit 2 tarafli cevirki taze gibi olsun cunku bende dondurucuya koyup cikardigimda ole yapiyorum ok
ben icine kiymali sos yapip daha kolayina ,kactim
salcali sosa tereyag koydum ama ayriyeten koymadim malum kilo sorun ,gerci ben 3 tane yedim ama ,yinede esimde kilolu ,artik yemiyoruz
mehaycim sende yapya esine sen rejimdesin diye yazik adamida ac birakma
Simdi bi sorum olacak kesipde mi firinda veriyoruz?
Nedenki?
Kesmeden daha iyi olmazmi?
Ve kiyamayi köfte seklinde yani adana seklinde mi yayacagiz lavasin icine yoksa, börek yapar gibi tüm lavasin üstünemi yaycaz kiymali karisimi?
ay canim ya yazip hep sebze yedirme adamcagiza bak bugun ne guzel lavasta almisin yap bi supriz, peki sen yicekmisin ben 3 tane yemistim ,
benim esimde sebze hic sevmez, et fafan ister ama oda rejimde kizartma falan hic yapmiyorum daha
ah iste evde mangal olsa yapsak oyle tabiki cok guzel oluyoda boyle ev usulu oluncada guzel oluyo
haftaya almanyayay gidince ,hani elektirikli masa uzerinde mangallar oluyo annemler almis onu alcam burda cok pahali ,o ha guzel
bugun yaparsan resmini cekte koy buraya nasil uzel olmsumi bakalim ,gerci kesin guzel olcagindan eminimdir aa sen yinede koy
tamam canim dolaptan cikartinca mikrondada yapabilirim ,ama uzeri kizarsin dersen tavadada yapabilirm farketmez benim icin
tarifi yazmamisin illaki pesindenmi kosucam canim ver su tarifi sende:roflol::roflol::roflol:
aksama yapicam koyarim tarifi ve resmi okcokacimcoook
bende tarifi bekliyorum valla kalan lavaslarla bende manti yaparim :))a.s.
tabiki degerlendirmek lazim demi amacokacimcoookay maksat yemek olsuna.s.
bugun kesin yapicam canim ama ben salcayi daha sivi bir kivamda yapiyorum hamurlari islatinca daha yumusak ve lezzetli oluyor sonrada ustune tereyagi dokucem..yaninada lavas hamurlu oldugu icin patates kizartiyorum ben servis yaparken pilav yapmiyorum..ama pilavlida cok guzel oldugu tartisilmaz tabi birde domates ve biber kozluyorum ama bugun biber yok o yuzden daha az suslu olucak :))koyarim resmini...benim esimde kizartma, borek -corek cok sever..et cok aramazda tavuk kizartmalarina bayilir...hepsi boyle demekki sebze seven erkek yokmu yaaaa???:roflol:
canim ben yemek istiyorum ama dun lapayla verdigimi geri alirim diye korkuyorum vallaha...sen 3 tane derken 3 dilimmi yedin 3 lavasmi???